Kayınvalidem resmen dert oldu

saund1989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
2
2
1
36
1.5 yıllık evliyim. Kayınvalidemde bir sokak ötede oturuyor. Her şeyimize karışıyor illa onun dediği olsun her şeyimizi bilsin istiyor. İlk evlendiğimizde beraber durmuyoruz diye kabul etmedim diye beni evden kovdu. Sürekli boşanmamızı istedi. Ama evlenirken siz yeterki evlenin ben gelmem bile evinize diyordu. Çocuk bile istemiyorum. Çünkü bebeğim olsa beni çıldırtacak. Eşim umursamıyor. Usandım. Ben bu konuda ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Mesafeni koru. Bu KV ler yuzunden simdiden evlilikten korkmaya basladim resmen.
Senden cok esinin tavri onemli.

Ayni seyi bende yasiyorum hemde 5 yildir.bende sizin gibi 2 sokak falan var aramizda ama bu 5 yilda yasama sevincim bile kirildi.biktim artik..benim kayinvalidede herseye karisan herseyi bilmek isteyen ve herseyin icinde olmak isteyen bir tip.bezdim artik..evlendigimden beri esimi degil kayinvalidemi memnun etmeye calisiyorum bazen keyifsiz oluyorum suratim asik oluyor niye keyfin yok ×lemi (esimle) kavga ettiniz diyor.oysaki sorun kendisi hergun suratini gormekten biktim.catkapi gelmelerinden.kendini kahvaltiya davet ettirmesinden.simdi torunda oldu onceden 2 3 gunde bir goruyordum simdi hemen hemen hergun.kizimada asiri duskun ve korumaci davraniyor yani ben yanindaysam bile annesiyim ama hic saymiyor beni..zaten lohusayken cektiklerimde cabasi.
Size iki sey soyliycegim bu durumda esler asla karilarini anlamiyorlar bu konuda.yinede sansinizi deneyip uzaga tasinin imkan varsa yoksada bilmiyorum ne yaparsiniz ikincisi de cocuk yapmayin bir sure en azindan kvalideyle bir takim seyleri astikgan sonra.

Kayınvalide değil dert küpü... Hiç sevmiyorum hiç... Ben de bugun eşimle onun yüzünden kavga ettim bi konuda doldurup üstüme saldı eşimi ve ilk kez yaşadım... Oğlunun huyunu bilmiyo musun niye bunu yaptın anne dedim o da bilsin dedi şart mıydı dedim yalan mı söyleseydim dedi... Bazı konularda öyle rahat yalan söyleyebilir ki esasında... Diyeceğim o ki kuzum, uzaklaş alabildiğince uzağa git... Kurtulamazsın gene Ama en azından mesafe girer kafan rahat eder... İnşallah eşin de senin arkanda olur... Benim öküz henüz ailesinin ben ve bebeğimiz olduğunu fark edemedi...

kaynanana her lafında "benim evim, benim yuvam kimseyi ilgilendirmez. sen neden karışıyorsun. artık bi yakamızdan düşsen. hani evimize gelmeyecektin, niye geliyorsun. zaten çocuğumuda kendim büyütücem" gibisinden konuş. zaten seni evden bile kovmuş. kaybedeceğin hiçbirşey yok.

Benim öküzde bunun farkinda degil ve annesinin prensesidir... Allah hepimize yardim etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…