• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem özürdileri :))

kelebe_k

Kafa Nereye Ben Oraya :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
2.277
227
163
Eskişehir
kızlar konularımı biliyorsunuz..ben ikizlerimle annemlerde kalıyorum uzun zamandır..eşimle anlaşmazlıklar yaşadığımız için daha doğrusu eşi ve annesi arasında denge kuramadığı için..
geçen günde bana telefonda saçma sapan bişeyden dolayı küfür etmişti...

işte o gün çok kötü oldum....ağladım mahfoldum ama akşamına toparladım kendimi..ve o akşam eşimi aradım.yeter artık dedim..dayanamıyorum benim stresim gerginliğim bana yeter birde bunlarla uğraşamam..annenlede seninlede uğraşamam dedim..

ertesi günü gittim avukatla anlaştım..noterden vekaleti aldık..4 milyarada anlaştık..işler resmileşti..avukatta eşimi yanına çağırmış..anlaşmalı olsun tek celsede biter demiş ve imza almak istemiş oda kabul etmemiş..benim eşimden hiçbir talebim yok tazminat v.s gibi...bunlarıda söylemiş eşime eşim beni arıyor açmıyorum..en son artık ısrarlı aramalarından sonra açtım ne yapıyorsun sen dedi..bende senden boşanıyorum dedim..ne sanıyordun 4 yıl sabrettim çektim bir dört yıl dahamı çekerim sanıyordun..yada artık çocuklar var herşeyi daha çok sineye çekmek zorundamı sanıyordun beni....kusura bakma dedim çocuklarımın kaderi bu derim yoluma devam ederim ..sende annenin eteği altında yaşa...ben sensiz daha mutluyum dedim...bana ettiğin o küfürü sana yakıştırdımda kendime yakıştıramadım bunu duymamış olmayı tercih ederdim dedim..kapattım telefonu..

açmadım bidahada...o akşam annesini almış gelmiş...özürdiliyor benden..sen değil, annen annemden özürdileyecek önce dedim...gece gündüz şu hasta haliyle ikizlerime bakan anneme yardım edeceği yerde utanmadan arkasından konuşan annen. annemden özürdileyecek dedim.................annem kızıyor bana , kızım gerek yok ben unuttum olur öyle şeyler diyor bende olamaz anne dedim..eğer sen aynısını yapmış olsaydın kayınvalidem söylemediğini bırakmazdı..herkes haddini bilecek dedim..bu iş olursa olur olmazsa olmaz bu saatten sonra hiçte umurumda değil dedim...kayınvalidem özürdilenecek bir şey yok tamam konuyu kapatalım diyor mahçup oldu tabi beklemiyordu böyle olacağını ,ama madem kalpler kırıldı özürdilerim herkesten dedi...hani orası benim oğlumun evi istediğim kadar kalırım istesiğim zaman kalırım diyordun ya dedim...bak oğlunun evi orda ben dönmüyorum sen istediğin kadar kalabilirsin..orası oğlunun evi dedim...kadın ben öyle demek istemedim hep yanlış anlamışsın diyor..yoo ne doğruki ben doğru anlıyım dedim..hamile halimle işe giderdimde gelir yine bende kalırdın bir tas yemeğimi yapmadan giderdin ve benden o halimle birde hizmet beklerdin..doğum yaptım allah razı olsun hep annem baktı çocuklarıma hasta hasta, sen ne yaptın dedim..hadi yapmadın birde yapana dil uzattın ayıp ayıp dedim..zaten onların arabuluculuk yapmasına hiç fırsat vermedim ben bu konuşmaları yaptım ve yatmaya gidiyorum dedim..kimseyle konuşmadım..zaten onlarda çıkıp gitmek zorunda kaldılar..
şimdi eşim melek gibi saat başı beni arıyor...demekki deveye diken insana ..... seven yarıyomuş. anladınız siz onu..

allah yardımcınız olsun bu erkek annelerı yuvaları cok bozuyo allah ıslah etsın onları:)sıze bol bol dua etmek dusuyo...bu mubarek gunlerde...ınsallah esınızın aklı basına gelmıstr:)

ayy bu forum sayesinde hergün yeni bir söz öğreniyorum deveyi diken falan:D:D
eşin işin ciddiyetini anlamış sonunda belliki
kayınvaldende özür dilemiş
şimdi ne yapmayı düşünüyorsun

kızlar konularımı biliyorsunuz..ben ikizlerimle annemlerde kalıyorum uzun zamandır..eşimle anlaşmazlıklar yaşadığımız için daha doğrusu eşi ve annesi arasında denge kuramadığı için..
geçen günde bana telefonda saçma sapan bişeyden dolayı küfür etmişti...

işte o gün çok kötü oldum....ağladım mahfoldum ama akşamına toparladım kendimi..ve o akşam eşimi aradım.yeter artık dedim..dayanamıyorum benim stresim gerginliğim bana yeter birde bunlarla uğraşamam..annenlede seninlede uğraşamam dedim..

ertesi günü gittim avukatla anlaştım..noterden vekaleti aldık..4 milyarada anlaştık..işler resmileşti..avukatta eşimi yanına çağırmış..anlaşmalı olsun tek celsede biter demiş ve imza almak istemiş oda kabul etmemiş..benim eşimden hiçbir talebim yok tazminat v.s gibi...bunlarıda söylemiş eşime eşim beni arıyor açmıyorum..en son artık ısrarlı aramalarından sonra açtım ne yapıyorsun sen dedi..bende senden boşanıyorum dedim..ne sanıyordun 4 yıl sabrettim çektim bir dört yıl dahamı çekerim sanıyordun..yada artık çocuklar var herşeyi daha çok sineye çekmek zorundamı sanıyordun beni....kusura bakma dedim çocuklarımın kaderi bu derim yoluma devam ederim ..sende annenin eteği altında yaşa...ben sensiz daha mutluyum dedim...bana ettiğin o küfürü sana yakıştırdımda kendime yakıştıramadım bunu duymamış olmayı tercih ederdim dedim..kapattım telefonu..

açmadım bidahada...o akşam annesini almış gelmiş...özürdiliyor benden..sen değil, annen annemden özürdileyecek önce dedim...gece gündüz şu hasta haliyle ikizlerime bakan anneme yardım edeceği yerde utanmadan arkasından konuşan annen. annemden özürdileyecek dedim.................annem kızıyor bana , kızım gerek yok ben unuttum olur öyle şeyler diyor bende olamaz anne dedim..eğer sen aynısını yapmış olsaydın kayınvalidem söylemediğini bırakmazdı..herkes haddini bilecek dedim..bu iş olursa olur olmazsa olmaz bu saatten sonra hiçte umurumda değil dedim...kayınvalidem özürdilenecek bir şey yok tamam konuyu kapatalım diyor mahçup oldu tabi beklemiyordu böyle olacağını ,ama madem kalpler kırıldı özürdilerim herkesten dedi...hani orası benim oğlumun evi istediğim kadar kalırım istesiğim zaman kalırım diyordun ya dedim...bak oğlunun evi orda ben dönmüyorum sen istediğin kadar kalabilirsin..orası oğlunun evi dedim...kadın ben öyle demek istemedim hep yanlış anlamışsın diyor..yoo ne doğruki ben doğru anlıyım dedim..hamile halimle işe giderdimde gelir yine bende kalırdın bir tas yemeğimi yapmadan giderdin ve benden o halimle birde hizmet beklerdin..doğum yaptım allah razı olsun hep annem baktı çocuklarıma hasta hasta, sen ne yaptın dedim..hadi yapmadın birde yapana dil uzattın ayıp ayıp dedim..zaten onların arabuluculuk yapmasına hiç fırsat vermedim ben bu konuşmaları yaptım ve yatmaya gidiyorum dedim..kimseyle konuşmadım..zaten onlarda çıkıp gitmek zorunda kaldılar..
şimdi eşim melek gibi saat başı beni arıyor...demekki deveye diken insana ..... seven yarıyomuş. anladınız siz onu..

Nedir senin bu cektiğin bunlardan yaa :1: Durup durup strese sokuyolar seni.

yüzsüz kadın gelmiş ayağınıza özür dilemiş şimdi ne yapçaksınız döncekmisiniz bebişlerin hatrına belki bi şans daha

herşeyin hayırlısı canım mevzuları bilmediğim için yorum yapamıyorum ama soylemeden geçemeyeceğim işin içinde olduğum için atlama gereği duydum avukata 4000 baya fazla bence:26:

Erkeklerı boyle yapıp yola getırmek gerekırde sendekı medenı cesaretten dolayı kutluyorum senı umarım hakkında hayırlısı olur esın anlamış yaptıgı hatayı ısallah kayınvalıdende anlar umarım hersey yoluna gırer eşın butun sartlarını kabul eder

Yerinizde olsam böyle bir durumda ayrılık kararımın arkasında dururdum.

İleride yine bu tarz sorunların tekrarlanması,yine aynı karmaşaları yaşamanız yüksek.

Karakter meselesi; ne eşiniz ne de annesi birden yanardöner top gibi değişemez.

Ayrıca "çocuklarımın kaderi bu..." tarzında hiç acıtasyona gerek duymadan söyleyin ithamlarınızı.

Kendinizden emin şekilde, kendinize ve aldığınız kararın doğruluğuna güvenerek,güçlü olarak.

Dilerim kendiniz için doğru kararı alırsınız; umarım tekrarlanmaz.

Hayırlısı olsun...

daha dogum yeni yaptınız

ve inanın işler sarpa sarıyor

bitmesi için cokta bir sebeb yokkken yani halledilebilir şeylerken yokuşa sürülüyor işler

boşanmayacagınız varsada boşanacaksınız

Yaaa demekki napmak lazım tırnakları arada çıkaracağız.
afferin sana yi yapmışsın. herkes haddini yerini bilsin.
inşallah daha huzurlu mutlu olursunuz.

kıza gaz vermesek daha iyi olur cunku zira kauyınvalıdesı ne yaparsa yapsın bana onlara davranışları hoş gelmedi yani evililiği söz konusu yoksa bananne kayıınvalıdesındende kızıyoruz edıyoruz ama bana tavrı sert ve aşırı geldi

bece eşine ii bi ders olmustur ikizlerin için bir sans daha verebilirsi ama yinede sen bilirsi cnm hayırlısı:49::49:

Arkadaşım çooookkkk has etmişşin.dilerim bundan sonra herşey çok çok güzel olur.yolun açık olsun.

ah keşke bir fırsat olsa da bende içimi dökebilsem diyorum bazen:)
ne kadar rahatlamışsındır sen şimdi..ona bile değer..

açıksözlü olman ve herşeyi olduğu gibi anlatman iyi olmuş. herkes hatasını öğrenmiş en azından.

avukatını tanıyormusun bilmem ama 4.000 lira çok yüksek. bence o sinirle gidip avukat ne dediyse kabul etmişsin. bu ücreti düşürmeye bak.

meselede fikrime gelince:
geri dönme şartı olarak "anlaşmalı boşanma sözleşmesi" ni kocana imzalattır ve bir şans daha tanı. baktın düzelmiyor tek celsede boşarsın.

Çok cesurmuşsun bu cesurluğuna hayran kaldım sanırım özgüvenin çok yüksek umarım bundan sonra tam bir aile olursunuz

çok zor bir kararın eşiğindesin. bir yanda k.v. ve ona düşkün eşin diğer yanda ikizler. allah yardımcın olsun.

Arkadaşım çooookkkk has etmişşin.dilerim bundan sonra herşey çok çok güzel olur.yolun açık olsun.

Bence de çoook has etmişsin....Dinsizin hakkından imansız gelir derler...sana akıl vermeye hiiç lüzum yok...ne yaparsan doğrusunu yaparsın....herşey gönlünce olsun....:71::71::71:

Back