• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem neden kötü davranıyor

bebegim hasret

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2023
59
-20
1
Kayınvalidem benimle ilgili çok kötü fikirlere sahip bugün dayanamadım ve tartıştık artık onlara yaşanmayacağını ve terk edeceğimi söyledim oğlum askerden gelince o başkasıyla evlilik yaparsa öyle muhatap olurum yoksa seninle evliliğini devam ettirirse onunla konuşmam dedi bugün eşimle konuştum ,eğer ailenle kalmaya devam edeceksen, sosyal medya hesaplarını bana verip askerden geldiğinde beni ayrı yerde yaşatıp onlarla beni ve kendini muhatap etmezsen seninle öyle devam ederim dedim sizce doğru mu yaptım

Kayınvalidem benimle ilgili çok kötü fikirlere sahip bugün dayanamadım ve tartıştık artık onlara yaşanmayacağını ve terk edeceğimi söyledim oğlum askerden gelince o başkasıyla evlilik yaparsa öyle muhatap olurum yoksa seninle evliliğini devam ettirirse onunla konuşmam dedi bugün eşimle konuştum ,eğer ailenle kalmaya devam edeceksen, sosyal medya hesaplarını bana verip askerden geldiğinde beni ayrı yerde yaşatıp onlarla beni ve kendini muhatap etmezsen seninle öyle devam ederim dedim sizce doğru mu yaptım
Hatalısın maalesef, eşin asker, iki kadının tartışmasını çekecek psikolojik durumda değil biraz empati yapın.

Bende bu dertten muzdaribim.Kayinvalidem sevgililik döneminde nisanliyken rengini belli etmedi.Nikah olunca fikirler de uyusmadi.Oglundan ayriliyim diye yapmadığını cirkeflik kalmadı.Esinizin annesiyle gorusmeyin.Ama eşinizin görüşmesine engel olmayın.Bana ailenin lafıyla gelme deyin.Ayrica eşiniz kışkırtmaya gelipte sizi bozarsa üzülmeyin.Annem vefat etti depresyona girmedim.Kaynananin yaptıklarından herşeyden heves almamaya başladım.Namaz kıl kuran oku devamlı bakara suresini oku evliligin huzurlu olsun İnşallah.

Ben “eşiniz asker, yansıtmasaydın” falan diyemeyeceğim maalesef. Çünkü eşiniz oldukça hatalı.

Annesinin gazına gelerek daha küçücük yaşınızda sizi bebek sahibi olmaya zorlayan, üstelik bunu kendisi askerdeyken dile getiren, sosyal medya nedeniyle de güveninizi sarsan biri.

Askerde diye neden ailesinde yaşıyorsunuz bu arada? Kendi evinizde kalabilirdiniz, en kötü kendi ailenize gidebilirdiniz.

Muhtemelen sizi buna zorlayan da eşinizdir. Annesinin size bunları söyleyebilmesinin önüne bile geçememiş. Eşinizden cesaret almasa oğlunun başka biriyle evlenmesini istediğini dile getirebilir mi?

Bende bu dertten muzdaribim.Kayinvalidem sevgililik döneminde nisanliyken rengini belli etmedi.Nikah olunca fikirler de uyusmadi.Oglundan ayriliyim diye yapmadığını cirkeflik kalmadı.Esinizin annesiyle gorusmeyin.Ama eşinizin görüşmesine engel olmayın.Bana ailenin lafıyla gelme deyin.Ayrica eşiniz kışkırtmaya gelipte sizi bozarsa üzülmeyin.Annem vefat etti depresyona girmedim.Kaynananin yaptıklarından herşeyden heves almamaya başladım.Namaz kıl kuran oku devamlı bakara suresini oku evliligin huzurlu olsun İnşallah.
Her konuda kendi hikayenizi anlatip duruyorsunuz sanki kendi sorununuzu cozmussunuz gibi birde fikir veriyorsunuz. Konu sahibi en bastan ayni evde oturmicaktiniz madem askerde diye yalniz kalmak istemediniz kendi ailenizle kalsaydiniz. Birde sosyal medyayla ilgili ne sorun oldu aldatti mi sizi?

Eşlerin birbirinden sosyal medya hesaplarının şifrelerini saklaması,telefon şifrelerini saklaması ciddi bir problem bence.
Eşinin annesinin seni istemediğini başından beri bilip de,şimdi onlarla yaşaman da büyuk hata.Kendi evine ya da ailenin evine dön,kocan askerden gelene kadar da bekle,darlama adamı askerdeyken.

Kayınvalideni de senide diye başlayan uzun bişeyler yazasım geldi ama belliki bunu anlayacak akıl yok ülke ne halde haberiniz mi yok yada insan degilmisiniz

Eltinizle doğurma yarışına girmeyi bırakırsınız inşallah 🙄

O görüşün sen görüşmezsin ne olmuş niye köyü davranıyor bende hep evlatlik yaptım ama kayınvalidemde beni sevmiyor yeterli bulmuyor ev hanımı anne olarak beni beğenmiyor oğluna layık bulmuyor sürekli laf sokuyor yıllardır aynı her fırsatta laf sokar bana ne yaparsan yap boş böyle insanlara

Hemen hemen her konuna yapıcı yorum yapmaya calistim. Yasin kucuk olduğu için yonlendirilmeye ihtiyacin olduğunu düşünüyordum. Anladım ki bazi insanlara yardim etmek mumkun degil. Henuz yeni evlisin, ayrilirim blöflerini eşin yutar ama bikac sene sonra iste kapi iste sapı, güle güle diye sana çıkışı gösterir. Bu sacmaliklarla ilgili konu acacagina nasil meslek edinirim, nereden iş bulurum, bunlarin peşine düşmen gerekiyor

Back