- 6 Temmuz 2023
- 6.086
- 23.814
- 268
- Konu Sahibi flowerworld
-
Ceyo konu nasıl cinsel hayata geldi apağağağağaHamilesin, yoğun çalışıyorsun. Neden evine yatıya geliyorlar onu anlayamadım? Ayrıca hediye konusunda beklentin olmasın bence. Ne kadar beklenti az olursa, hayatına o kadar az müdahele eder bazı insanlar. Abisi kışın geliyor, görümce yazın demişsin. Bu konuyu eşine söylemedin mi hiç, ben uzun süreli yatıya gelmelerini istemiyorum yoruluyorum diye. Onu geçtim cinsel hayat sekteye uğrar, evde kv, görümce o bu şu varken seks yapmak zorlaşabilir. Hamile halinle umarım iş sonrası eve gelip onlara hizmet yapmıyorsundur.
Öyleymiş valla, bu kadarını hiç düşünmemiştimİnsanoğlunun beklentileri ne kadar farklı dimi
Aklıma o geldi ne bileyim, cinsellik de çok önemli bacımCeyo konu nasıl cinsel hayata geldi apağağağağa
Kv adına düşüncesiz mi diye yorum açmanızda hoş olmamış.Daha 2.5 aylık anne karnında bebek.Bazı gençlerde değişik gerçekten.Bunları bırakın bebeğe odaklanın siz.Yarın doğduğunda onu nasıl emzireceğinizi nasıl besleyeceğiniz nasıl ek gıdaya geçeceğiniz vb bunlarla ilgili çok güzel videolar var onları bulun izleyin hediye beklentisinden önce...Su an 2.5aylık hamileyim kayınvalidemler yurtdısında yasıyor.Abisi de bize kalmaya geldi 7 günlügüne ama gelirken sadece cikolataa yollamıs yani bebege bir küçük sürpriz beklerdim sizce ben mi beklentiliyim?Dügün sürecinde de destekleri cok azdı su an da öyle artık sinir oluyorum.Babası maddi olarak hic cabalamıyor salmış dünyayı ama arkadakileri düsünen yok.Her seyi tek yapıyoruz.Abisi kısın geliyor görümce yazın sanki kendi evleri
Daha doğmamış çocuğa ne alsınlar ki?Su an 2.5aylık hamileyim kayınvalidemler yurtdısında yasıyor.Abisi de bize kalmaya geldi 7 günlügüne ama gelirken sadece cikolataa yollamıs yani bebege bir küçük sürpriz beklerdim sizce ben mi beklentiliyim?Dügün sürecinde de destekleri cok azdı su an da öyle artık sinir oluyorum.Babası maddi olarak hic cabalamıyor salmış dünyayı ama arkadakileri düsünen yok.Her seyi tek yapıyoruz.Abisi kısın geliyor görümce yazın sanki kendi evleri
Hormonlar tavan.Yani haklısınız biraz sinir olasım var sanırım
Yok allahtan esim hazırladı dün pilavını yemegini yapamam yani zaten gecen sene de gelmişti artık misafir sayılmıyor.Bugün de yemege götürdük her anlamda yük geliyorHamilesin, yoğun çalışıyorsun. Neden evine yatıya geliyorlar onu anlayamadım? Ayrıca hediye konusunda beklentin olmasın bence. Ne kadar beklenti az olursa, hayatına o kadar az müdahele eder bazı insanlar. Abisi kışın geliyor, görümce yazın demişsin. Bu konuyu eşine söylemedin mi hiç, ben uzun süreli yatıya gelmelerini istemiyorum yoruluyorum diye. Onu geçtim cinsel hayat sekteye uğrar, evde kv, görümce o bu şu varken seks yapmak zorlaşabilir. Hamile halinle umarım iş sonrası eve gelip onlara hizmet yapmıyorsundur.
Senede bir hafta surekli onlarla birlikte mi oluyor ise gitmiyornmu? Evin hizmetini o mu goruyor? Oyle degilse ayri evleri olsada gorusur zaten illa kendi evinde agirlamaya gerek yokEvet ama eşimde diyor ki zar zor görüyorum abimi senede bir hafta ne olacak diyor
Erkekler öyle çocuğa hediye düşünemez bence ya. Abim yurtdışında bana soruyor ne ister ne getireyim diyeYa erkende abisi hep gelemiyor ki nasıl yollayacaklar bir daha tekrar gelmesi lazım
Sağlıkla gelsin. Beklenti insanı yorar yapan yapar yapmayan yapmaz vede size nasıl gelinirse sizde öyle gidersinizSu an 2.5aylık hamileyim kayınvalidemler yurtdısında yasıyor.Abisi de bize kalmaya geldi 7 günlügüne ama gelirken sadece cikolataa yollamıs yani bebege bir küçük sürpriz beklerdim sizce ben mi beklentiliyim?Dügün sürecinde de destekleri cok azdı su an da öyle artık sinir oluyorum.Babası maddi olarak hic cabalamıyor salmış dünyayı ama arkadakileri düsünen yok.Her seyi tek yapıyoruz.Abisi kısın geliyor görümce yazın sanki kendi evleri
Sorılmadı hic zaten esime alırlar mesela ayakkabu falan ama bana özellikle sormuyorlarErkekler öyle çocuğa hediye düşünemez bence ya. Abim yurtdışında bana soruyor ne ister ne getireyim diye
Açıkça isterdim ben olsam, kameralar ucuzdur orada bebek kamerası alabilir misin gibi
Eşinize söyletin sizde ne olacak.Sorılmadı hic zaten esime alırlar mesela ayakkabu falan ama bana özellikle sormuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?