Kayınvalidem mi düsüncesiz ben mi cok beklentideyim

flowerworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
143
-14
26
26
Su an 2.5aylık hamileyim kayınvalidemler yurtdısında yasıyor.Abisi de bize kalmaya geldi 7 günlügüne ama gelirken sadece cikolataa yollamıs yani bebege bir küçük sürpriz beklerdim sizce ben mi beklentiliyim?Dügün sürecinde de destekleri cok azdı su an da öyle artık sinir oluyorum.Babası maddi olarak hic cabalamıyor salmış dünyayı ama arkadakileri düsünen yok.Her seyi tek yapıyoruz.Abisi kısın geliyor görümce yazın sanki kendi evleri

Bu arada calısıyorum 9-7..

Bazi yerlerde bebeklere dogmadan hediye alinmaz, cünkü önce saglikli dogmasi beklenir. Henüz 2.5 aylik. Ilk 3 ay kritik sayilir o yüzden bence birsey yollamamasi normal. Bizimkiler de hamileligin sonuna dogru ve sonrasi aldilar. Misafiri istemiyorsaniz kabul etmek zorunda degilsiniz. Ama senede bir hafta da cok degil

Çocuğum 2 yaşına girecek daha bi çöp almadılar

Yani haklısınız biraz sinir olasım var sanırım

Sıfır beklenti sıfır sinirsallayın kimseden bi ley beklemeyin.

Adamlar yetiştirmiş büyütmüşler, artık bir zahmet zaten bir şey beklemeyin evlenip çocuk yapacak kadar olgunlaştıysanız bazı şeyleri de kendiniz halledebilin. Babası maddi olarak ne için çabalayacak insanlar emekli yaşında da mı para göndersinler size düzenli ? Hiç utanma kalmamış insanlarda.

Hamilesin, yoğun çalışıyorsun. Neden evine yatıya geliyorlar onu anlayamadım? Ayrıca hediye konusunda beklentin olmasın bence. Ne kadar beklenti az olursa, hayatına o kadar az müdahele eder bazı insanlar. Abisi kışın geliyor, görümce yazın demişsin. Bu konuyu eşine söylemedin mi hiç, ben uzun süreli yatıya gelmelerini istemiyorum yoruluyorum diye. Onu geçtim cinsel hayat sekteye uğrar, evde kv, görümce o bu şu varken seks yapmak zorlaşabilir. Hamile halinle umarım iş sonrası eve gelip onlara hizmet yapmıyorsundur.

Yani biraz ilgi beklemeniz normal ama mesela benim çocuğum olsa kimseden hediye beklemem almam da ayrıca belli miktar para veririm herkes zevkine göre alsın.. ben mesela kucuklugumden beri alınan kıyafetleri asla giymem veririm ihtiyacı olana ve beni yakın taniyanlarda bilir almamaları gerektiğini..doğum günü vs.. çünkü herşeyi beğenip giyemem zevkim baska ve birde oturmuş bir tarzım var tabii.. ilerde kayınvalide olursam ugrasamam öyle şeylerle dediğim gibi zevk meselesi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…