- 25 Mart 2022
- 143
- -14
- 26
- 26
- Konu Sahibi flowerworld
-
Bu arada calısıyorum 9-7..Su an 2.5aylık hamileyim kayınvalidemler yurtdısında yasıyor.Abisi de bize kalmaya geldi 7 günlügüne ama gelirken sadece cikolataa yollamıs yani bebege bir küçük sürpriz beklerdim sizce ben mi beklentiliyim?Dügün sürecinde de destekleri cok azdı su an da öyle artık sinir oluyorum.Babası maddi olarak hic cabalamıyor salmış dünyayı ama arkadakileri düsünen yok.Her seyi tek yapıyoruz.Abisi kısın geliyor görümce yazın sanki kendi evleri
Çocuğum 2 yaşına girecek daha bi çöp almadılarSu an 2.5aylık hamileyim kayınvalidemler yurtdısında yasıyor.Abisi de bize kalmaya geldi 7 günlügüne ama gelirken sadece cikolataa yollamıs yani bebege bir küçük sürpriz beklerdim sizce ben mi beklentiliyim?Dügün sürecinde de destekleri cok azdı su an da öyle artık sinir oluyorum.Babası maddi olarak hic cabalamıyor salmış dünyayı ama arkadakileri düsünen yok.Her seyi tek yapıyoruz.Abisi kısın geliyor görümce yazın sanki kendi evleri
Yani haklısınız biraz sinir olasım var sanırımBazi yerlerde bebeklere dogmadan hediye alinmaz, cünkü önce saglikli dogmasi beklenir. Henüz 2.5 aylik. Ilk 3 ay kritik sayilir o yüzden bence birsey yollamamasi normal. Bizimkiler de hamileligin sonuna dogru ve sonrasi aldilar. Misafiri istemiyorsaniz kabul etmek zorunda degilsiniz. Ama senede bir hafta da cok degil
Ya erkende abisi hep gelemiyor ki nasıl yollayacaklar bir daha tekrar gelmesi lazım2,5 aylık bebeğe hediye beklemek için çok erken değil mi?
Sağlıkla gelsin inşallah
Beklentiyi düşürün yoksa mutlu olamazsınızYa erkende abisi hep gelemiyor ki nasıl yollayacaklar bir daha tekrar gelmesi lazım
Yani haklısınız biraz sinir olasım var sanırım
kesinlikle katılıyorum arkadaşım insanlardan bir şey beklemek mutlu olasın..Beklentiyi düşürün yoksa mutlu olamazsınız
insanlardan bir şey bekleme ki mutlu olasınkesinlikle katılıyorum arkadaşım insanlardan bir şey beklemek mutlu olasın..
Sıfır beklenti sıfır sinirSu an 2.5aylık hamileyim kayınvalidemler yurtdısında yasıyor.Abisi de bize kalmaya geldi 7 günlügüne ama gelirken sadece cikolataa yollamıs yani bebege bir küçük sürpriz beklerdim sizce ben mi beklentiliyim?Dügün sürecinde de destekleri cok azdı su an da öyle artık sinir oluyorum.Babası maddi olarak hic cabalamıyor salmış dünyayı ama arkadakileri düsünen yok.Her seyi tek yapıyoruz.Abisi kısın geliyor görümce yazın sanki kendi evleri
Zaten alsalar da lafı oluyor arkadaşım, dönüp dolaşıp oraya geliyor konuSıfır beklenti sıfır sinirsallayın kimseden bi ley beklemeyin.
aynen öyleZaten alsalar da lafı oluyor arkadaşım, dönüp dolaşıp oraya geliyor konu
alsalar bu sefer ben sana almıştım ben sana yapmıştım oluyorZaten alsalar da lafı oluyor arkadaşım, dönüp dolaşıp oraya geliyor konu
İnsanoğlunun beklentileri ne kadar farklı dimiİlk okuyuşumda bebek 2.5 aylık sandımguzum daha yarısına gelmemişsin gebeliğin ne hediyesi alsınlar sana
Hamilesin, yoğun çalışıyorsun. Neden evine yatıya geliyorlar onu anlayamadım? Ayrıca hediye konusunda beklentin olmasın bence. Ne kadar beklenti az olursa, hayatına o kadar az müdahele eder bazı insanlar. Abisi kışın geliyor, görümce yazın demişsin. Bu konuyu eşine söylemedin mi hiç, ben uzun süreli yatıya gelmelerini istemiyorum yoruluyorum diye. Onu geçtim cinsel hayat sekteye uğrar, evde kv, görümce o bu şu varken seks yapmak zorlaşabilir. Hamile halinle umarım iş sonrası eve gelip onlara hizmet yapmıyorsundur.Su an 2.5aylık hamileyim kayınvalidemler yurtdısında yasıyor.Abisi de bize kalmaya geldi 7 günlügüne ama gelirken sadece cikolataa yollamıs yani bebege bir küçük sürpriz beklerdim sizce ben mi beklentiliyim?Dügün sürecinde de destekleri cok azdı su an da öyle artık sinir oluyorum.Babası maddi olarak hic cabalamıyor salmış dünyayı ama arkadakileri düsünen yok.Her seyi tek yapıyoruz.Abisi kısın geliyor görümce yazın sanki kendi evleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?