Kayınvalidem mi düsüncesiz ben mi cok beklentideyim

Çocuk adına bütün beklentilerinizi başkasından değil eşinizden bekleyin 😅

Su an 2.5aylık hamileyim kayınvalidemler yurtdısında yasıyor.Abisi de bize kalmaya geldi 7 günlügüne ama gelirken sadece cikolataa yollamıs yani bebege bir küçük sürpriz beklerdim sizce ben mi beklentiliyim?Dügün sürecinde de destekleri cok azdı su an da öyle artık sinir oluyorum.Babası maddi olarak hic cabalamıyor salmış dünyayı ama arkadakileri düsünen yok.Her seyi tek yapıyoruz.Abisi kısın geliyor görümce yazın sanki kendi evleri

2. Çocuğumu bekliyorum şuan diğer oğlum 5 yaşında
Eşimin ve benim ailelerimizi durumları iyi buna rağmen sıfır beklenti ve talebimiz oldu.
Hatta şuan bebeğe bir şey almak istediklerinde almayın gerek yok abisininkiler duruyor diyorum.
Çünkü kimseye güvenerek ne evlendim ne de güvenerek çocuk yaptım.
Yapmak zorunda değiller aksine iki tarafa da kızarım hep gezin tozun sağlığınız yerindeyken ne yapacaksınız bizleri diye.
Yani diyeceğim o ki sizi çok haksız buldum.
İnsanların göndereceği iki üç kıyafete hediyeye mi kaldınız.
Torunlarına sevgilerini versinler o yaştaki insanlar evlatlarımız için en büyük şans o zaten

2 çocuğumada bir sey görmedim beklentiye girmeyin ister istemez bekliyorsun ama boşver onlarin gönderdiği şeylerle ne olacakki sende çalışıyorsun kendin al sonra iki caputun lafi olur

Su an 2.5aylık hamileyim kayınvalidemler yurtdısında yasıyor.Abisi de bize kalmaya geldi 7 günlügüne ama gelirken sadece cikolataa yollamıs yani bebege bir küçük sürpriz beklerdim sizce ben mi beklentiliyim?Dügün sürecinde de destekleri cok azdı su an da öyle artık sinir oluyorum.Babası maddi olarak hic cabalamıyor salmış dünyayı ama arkadakileri düsünen yok.Her seyi tek yapıyoruz.Abisi kısın geliyor görümce yazın sanki kendi evleri
Alınacak yer arıyorsunuz bence, 2.5 aylık hamilelikte, ortada olmayan bir bebeğe niye hediye alınsın böyle bir adetleri yoksa? Şahsen benim hayatta aklıma daha ortada olmayan bir bebeğe hediye almak aklıma gelmez, daha önce aile içindekilere hep alındıysa ama size alınmadıysa başka tabi. Yine de beklentilerinizi düşürün biraz

Çocuga hediye almadılar demek için erken, belki alırlar. Ama bizim için çabalamıyor arkadakileri düşünmüyor her şeyi tek başımıza yapıyoruz ne demek ya? Çocugu mesela ikiniz yaptınız. Kimseye sordunuz mu? Sorumluluğunu alın, evlenmiş çocuk sahibi olacak iki insan nasıl hala ailelerden beklentide olur, çocuklarını yetiştirmiş işte insanlar asıl onları rahat bırakın.

Beklentiye girdiğiniz için gelmemiş hediye😃
Beklentiniz olmasa gelirdi hediyeniz. Daha yeni hamileymissiniz cinsiyeti bile belli değil o yüzden ben garipsemedim. Alıp gonderseydi baya dikkatli kb denebilirdi. Kimisi çok beceriksiz oluyor. Seninki öyle denk gelmiş gibi😀
Abisi eşinizin abisi mi ? İnsan yurtdışından gelirken bir çikolata mi getirir ya sinir oluyorum pinti insanlara. Kahve çikolata elektronik bir şeyler getirseydiler ya.

Misafir istemiyorsanız kabul etmeyin müsait değiliz deyin bu ayrı bir konu. Rahatsız olduğunuz şeyleri açın ağzınızı söyleyin.
Onun dışında her şeyi biz yapıyoruz demişsiniz de yani evlenip çocuk yapmaya karar verdiyseniz zaten her şeyden siz sorumlusunuz.

yahu 2,5 aylık hamilelik, kim senin çocuğuna neden hediye alsın. Sağlıklı doğacak mı o bile belli değil. Cinsiyeti bile belli değil belki. Yaparken onlara mı sordunuz da şimdi hediye bekliyorsun pek anlayamadım. Hiçbir zorunlulukları yok. Sen önce bir doğur, kucağına al, o zaman tebrik etmezlerse böyle bir başlık açarsın.

Bebek doğumca gönderecektir belki

Almayın eve otel misiniz. Resti çekin. Haricinde herşeyi kendiniz yaptınoz diye sitem etmeniz enteresan kendi hayatınız sonuçta. Babası niye çalışıp kazanıp size versin zaten.
Hem beklentisiz olun hem de enayi olmayın. Yaz kıs ne işi var insanların evinizde. Zamanla bu iyice onların normali olur baştan çekin resti. Bir hafta ise tamam ama aylarca kalınıyorsa olmaz yani.

Her şeyi tek yapıyoruz derken ne demek istediğinizi anlamadım, evlenen insanlar zaten her şeylerini tek yapmaları gerekmez mi?

Daha çok erken hediye için ama yinede beklenti içine girmeyin, erkek tarafından bi şey beklememek gerek, yaparlarsada sürpriz olur :)

Kimseden birşey beklemezsen sinir de olmazsın. Kv.m ile gayet iyiyiz hiç sıkıntımız yok oğlumu da çok sever ama arada bı aldığı sekeri saymazsak bir çorap ve tişört aldı o kadar onu da görümcem şimdi 9 yaşında dogumda daha küçüktü o almış yani bırakmamış öyle almışlar, oğlum 3 buçuk yaşında, kadının yapısı böyle anlıyorum yani beklentim de yok kafam rahat, tavsiye ederim 😂

Her şeyi tek yapıyoruz derken ne demek istediğinizi anlamadım, evlenen insanlar zaten her şeylerini tek yapmaları gerekmez mi?

Daha çok erken hediye için ama yinede beklenti içine girmeyin, erkek tarafından bi şey beklememek gerek, yaparlarsada sürpriz olur :)
Dogurduysa evlenirlen de destek olmak zorundalar bence

Ben olsam abisinin ne halt yemeğe geldiğine dellenirdüm ne yapıyor siz yokken evde koca adam

Simdiki bazi gelinleri utanmaz bulup sok geciriyorum resmen kafa yapilarina!
Kayinpeder neden arkasindkileri dúsunsún, búyútmüs bakmis. Daha ne yapacak, beklenti ne acaba koskoca insanlarda ?
Dogmamis cocuga beklenti ne?

Kaynim eltim yatili geliyor diye sikayet etsen kesinlikle haklisin.
Ama cikarci ac gòzlú olup birseyler kaynana ve kayipederden beklentiye girmek tam bir acgózlúlúk.
Umarim òyle gelinim olmaz!
Altına imzamı atarım.

Babasi dediğiniz sanırım kayinpederiniz. Salmış dünyayı şuan duymak istediğim en güzel cümleydi keşke öyle olsam yaa en güzeli :)
Aman alsalar da göze soka soka şunu aldım bunu yaptık derler boşver bebeğine odaklan sen kafana takma Sal biraz :)

Back