Kayınvalidem mi düsüncesiz ben mi cok beklentideyim

Hamilesin, yoğun çalışıyorsun. Neden evine yatıya geliyorlar onu anlayamadım? Ayrıca hediye konusunda beklentin olmasın bence. Ne kadar beklenti az olursa, hayatına o kadar az müdahele eder bazı insanlar. Abisi kışın geliyor, görümce yazın demişsin. Bu konuyu eşine söylemedin mi hiç, ben uzun süreli yatıya gelmelerini istemiyorum yoruluyorum diye. Onu geçtim cinsel hayat sekteye uğrar, evde kv, görümce o bu şu varken seks yapmak zorlaşabilir. Hamile halinle umarım iş sonrası eve gelip onlara hizmet yapmıyorsundur.
Ceyo konu nasıl cinsel hayata geldi apağağağağa 😂

Su an 2.5aylık hamileyim kayınvalidemler yurtdısında yasıyor.Abisi de bize kalmaya geldi 7 günlügüne ama gelirken sadece cikolataa yollamıs yani bebege bir küçük sürpriz beklerdim sizce ben mi beklentiliyim?Dügün sürecinde de destekleri cok azdı su an da öyle artık sinir oluyorum.Babası maddi olarak hic cabalamıyor salmış dünyayı ama arkadakileri düsünen yok.Her seyi tek yapıyoruz.Abisi kısın geliyor görümce yazın sanki kendi evleri
Kv adına düşüncesiz mi diye yorum açmanızda hoş olmamış.Daha 2.5 aylık anne karnında bebek.Bazı gençlerde değişik gerçekten.Bunları bırakın bebeğe odaklanın siz.Yarın doğduğunda onu nasıl emzireceğinizi nasıl besleyeceğiniz nasıl ek gıdaya geçeceğiniz vb bunlarla ilgili çok güzel videolar var onları bulun izleyin hediye beklentisinden önce...

İlk üç ay risklidir insanlar az çok bilir bence boşa sinirlenmişsiniz. Elbet hediye alacaklar almazlarsa ne olacak ki herkes kendi değerini belirler kafana takma.

Su an 2.5aylık hamileyim kayınvalidemler yurtdısında yasıyor.Abisi de bize kalmaya geldi 7 günlügüne ama gelirken sadece cikolataa yollamıs yani bebege bir küçük sürpriz beklerdim sizce ben mi beklentiliyim?Dügün sürecinde de destekleri cok azdı su an da öyle artık sinir oluyorum.Babası maddi olarak hic cabalamıyor salmış dünyayı ama arkadakileri düsünen yok.Her seyi tek yapıyoruz.Abisi kısın geliyor görümce yazın sanki kendi evleri
Daha doğmamış çocuğa ne alsınlar ki?
Beklenti insanı fazlaca yorar...

Sen haklısın. Benimki de cimri. Ama adı tutumluluk oluyor. Basbayağı cimrilik. Sonuna kadar haklısın.

İnsan hastaneden çıkış seti vs alır. Ne var. Kaç para ki. Ben hiç bunları hesaplamam alırım. Hediye almayı severim. Ailem de sever. Ama bazı aileler çok cimri. Sen de onlara ona göre davran. Yüz verme.

Ben çok iyiydim. Samimiydim. Artık değilim. Eve davet etmiyorum. Gelirlerse kuru kuru çay veriyorum. Çay bile çok onlara. Eli boş geliyorlar zaten. Zıkım yesinler dedim son noktayı koydum. Geçti o pastalı börekli günler.

Alma verme dengesi önemli. Her şey karşılıklı. Kimse kusura bakmasın. Herkesin parası değerli ona bakarsan.

Daha 2,5 aylık bebeğe ne yollayabilirdi diye düşündüm. Kıyafet yollasa cinsiyeti belli değil. Oyuncak yollasa saçma. Örmeyi seven biri değilse öyle yelek patik falan da yapmamıştır. Bir de daha çok ufak. Bence beklentiniz fazla. Doğunca görmeye gelir herhalde, o zaman getirir hediyesini. Bazıları hediye almayı da beceremez benim kv mesela. Ben anlamıyorun der hep ya para verir ya altın ya da siz alın ben ödeyeyim ben. Benim canıma minnet. 😀 sizinki zaten düğünden beri böyleymiş şimdi hormonların etkisiyle mi beklentiye girdiniz bilemedim. Boşverin.

Hediyeden daha buyuk sorun bence yazin kisin gelip sizin evde kalmalari. Bir ev alsinlar tutsunlar biri yazin biri kisin orda kalsinlar. Esinizle konusun birde artik hamilesiniz surekli yatili misafir olmasin evinizde

Hamilesin, yoğun çalışıyorsun. Neden evine yatıya geliyorlar onu anlayamadım? Ayrıca hediye konusunda beklentin olmasın bence. Ne kadar beklenti az olursa, hayatına o kadar az müdahele eder bazı insanlar. Abisi kışın geliyor, görümce yazın demişsin. Bu konuyu eşine söylemedin mi hiç, ben uzun süreli yatıya gelmelerini istemiyorum yoruluyorum diye. Onu geçtim cinsel hayat sekteye uğrar, evde kv, görümce o bu şu varken seks yapmak zorlaşabilir. Hamile halinle umarım iş sonrası eve gelip onlara hizmet yapmıyorsundur.
Yok allahtan esim hazırladı dün pilavını yemegini yapamam yani zaten gecen sene de gelmişti artık misafir sayılmıyor.Bugün de yemege götürdük her anlamda yük geliyor

Evet ama eşimde diyor ki zar zor görüyorum abimi senede bir hafta ne olacak diyor
Senede bir hafta surekli onlarla birlikte mi oluyor ise gitmiyornmu? Evin hizmetini o mu goruyor? Oyle degilse ayri evleri olsada gorusur zaten illa kendi evinde agirlamaya gerek yok

Ya erkende abisi hep gelemiyor ki nasıl yollayacaklar bir daha tekrar gelmesi lazım
Erkekler öyle çocuğa hediye düşünemez bence ya. Abim yurtdışında bana soruyor ne ister ne getireyim diye
Açıkça isterdim ben olsam, kameralar ucuzdur orada bebek kamerası alabilir misin gibi

Cinsiyeti belli mi? Açıkçası belli olsada ne olacak ben kv tarafından hic beklemedim herkes farklı bana ne katacak. Çocuklarımı seviyorlar giysi alsa ne almasa ne. Görünce cocuklara harçlık veriyorlar benim küçüğüm iki yaşında ona verince almıyorum yani almak istemiyorum söylüyorum ona gerek yok. Cocuk ne anlayacak bana verilmiş gibi hissediyorum.
Sevsinler, çocuklar hissetsin yeter. Halalari hediye alir oyuncak, lego eli boş gelmez. Onada diyorum her seferinde gerek yok diye

Sağlıkla gelsin. Beklenti insanı yorar yapan yapar yapmayan yapmaz vede size nasıl gelinirse sizde öyle gidersiniz

Erkekler öyle çocuğa hediye düşünemez bence ya. Abim yurtdışında bana soruyor ne ister ne getireyim diye
Açıkça isterdim ben olsam, kameralar ucuzdur orada bebek kamerası alabilir misin gibi
Sorılmadı hic zaten esime alırlar mesela ayakkabu falan ama bana özellikle sormuyorlar

Sorılmadı hic zaten esime alırlar mesela ayakkabu falan ama bana özellikle sormuyorlar
Eşinize söyletin sizde ne olacak.
Bir de ben yakın aile üyelerinin alacağı zıbın falan gibi şeyleri sevmiyorum. Sizin zevkinize uygun olmuyor. Doğuma yakın yüksek meblağlılardan birini almaları daha doğru geliyor.
Mesela annemler beşiği almıştı. Kayınailem cimri olduğu içim sormadılar almadılar ama sorsalar bebek arabasını da onlara kilitlerdim 😁

Tabi ki anlıyorum konuyu bir bakıyorsu millette ne aileler var, geline toruna neler düşünüyor alıyor bir de benimkilere bak diyorsun:) Kendilerine hayırları yok,a caip bir aile yazmışsınız o yüzden bence aşırı beklentidesiniz bu insanlardan size bir yol olmaz. Eşin iyiyse kayınaile yokmuş varsay olsun bitsin.

Simdiki bazi gelinleri utanmaz bulup sok geciriyorum resmen kafa yapilarina!
Kayinpeder neden arkasindkileri dúsunsún, búyútmüs bakmis. Daha ne yapacak, beklenti ne acaba koskoca insanlarda ?
Dogmamis cocuga beklenti ne?

Kaynim eltim yatili geliyor diye sikayet etsen kesinlikle haklisin.
Ama cikarci ac gòzlú olup birseyler kaynana ve kayipederden beklentiye girmek tam bir acgózlúlúk.
Umarim òyle gelinim olmaz!

Back