Kayınvalidem iyi niyetli ben mi fesatım

normal değil bence

mesafeli ve dikkatli ol
hım bir de nişanlına karşı politik ol
sakin annesini kötüleme
bir sorun oldugunda annenı cok sevıyorum ama o neden böyle falan de
ezikleri oyna, sadece nişanlına ama
çümkü aynısını kv den de yapacak belli.

yaptıgı sey cok ayıp gidecek insana gelmeyın denmez

saygısız ol baktın olmuyor cingar cıkar kadın seni eziyo yorum yapma de

Bi an kendimi gordum.2 univ mezunuyym ama annem yuzunden ezik kaldim aman saygisizlik etme aman cevap verme diye diye kadini tepeme cikartti ve sadece kaynanam dgl eltim gorumcem kaynim sulalece ustume gelmeye basladilar.dugunume 1 hafta kala kaynanam aradi nisanlimla kavga etmisler para yuzunden bana dyoki ara soyle memur olmazsan koynuna girmem de dedi.hemen nisanlimi aradim bitti bu is dedm boyle terbiyesizlige gelemem dedm.annesiyke konusmus kadin hemen aradi ozur diledi ama ben bin pismanim kadin kendini belli etmis keske vazgecseydim bitirseydim..hayatimi zindana cevirdi her gittigimde laf sokardi ama abartisiz her seyden laf sokardi sustum hep ve gecen sene sonunda iftirasinida atti 22 haftalik bebegimi onun iftirasi yuzunden kaybettim. 1 yildir gorusmuyorum hicbirisiyle.cenazesine dahi gitmem allah iki cihandada yaksinn kavursun onu. ayril Diyemem ama sen susarsan yasayacaklarin bundan farkli olmayacak demesi benden.

İletde kv sana geleceği zaman sende gelmeyin işim var yada zaten çıkıyordum dersin :) o çekinmiyorsa sende çekinmezsin.

kayınvalide zaten istemiyor..
burası net.
boşuna ona karşı sevimli olmaya çalışmayın.
onun sizi istemediğini bildiğinizi ve bu sebeple uzak durduğunuzu belli etmeniz lazım mesafenizle.
cümle uzun oldu ama açıklayıcı oldu sanırım :)
gerekmedikçe telefonlaşmayın.
sosyal medyanızı askıya alın bu süreçte..
evine davet etse de yalnız gitmeyin. ailenizle birlikte davet ederlerse gidin.

kayınvalideler eşyaları dekorasyonu beğenmez zaten. kuşak farkı var.
hiç duymayın.

bana da eşimin ailesi çok bayılmamıştı.
mantıklı hiçbir gerekçeleri yok.
yani güzel değil dese olmaz, işi gücü düzgün değil dese olmaz. ailesi düzgün değil dese o hiç olmaz.
dini, siyasi uyumsuzluk da pek yok
tek sebep aynı kültürün insanı olmayışımız olabilir.

eşyalarımı beğenmemişti kayınvalidem.
gelinliğimi beğenmedi.
çeyizimi beğenmedi.
kına kıyafetimi beğenmedi.

fesattır diyemem asla..
fesat değildir ama benimle ilgili bir şeyi beğendiğini de görmedim daha..

dert etmeyin. yoksay butonunu tıklayın :)

Anlattiklarina bakilirsa Kv. size baya sorun çikartacaga benziyor.Aslinda sen baya ilimli ve olumlusun bence,kv.de benim aldigim bir kürdana bile laf edemez hic kusura bakmasin edersede cevabini oyle bir alirki bir daha birsey soylemeye cesaret edemez 2.si sana resmen ben oglumu cagirdim sen niye geliyorsun demis ki ne kadar ayip evin musait degilse guzellikle kizim gelecekmissiniz ama biz yarin donmeye karar verdik daha genis bi vakitte sizi birlikte agirlarim olur mu demesi lazimdi.Sen iyi niyetlisin ama kv cok yuz vermissin boyle devam edersen önünü alamazsin cok ezilirsin canim

Benimde hevesimi kaçirdilar hep.hayirli olsun çok güzel lafini duymadik hiç 2taraftanda. bide annem bayılarak tuttugum evimide burun kivirarak kötülemişti.kadın cinsinden soğudum böyle cahil patavatsız yada kıskanç insanlar yüzünden

Efendim annecim mi? Kv ile cimli cımlı konusursan sonu ahanda böyle olur. Mesafe her zaman candır. Kötü gelin olsan herseye mırın kırın etseydin emin ol daha değerli olurdun

zaten önceleri böyle başlıyorlşar valla ben senin yerinde olsam herşeyi eşime anlatıyor imajı veririm ve asla taviz vermem. çünkü zamanında ben de yaptım aynı hataları tabiki söylüyceksin tabiki kırılacaksın hiç taviz verme hiçbir şekilde. sonra aynı benim gibi yagmur yagsa sebep sen olursun

Bu imajı gerçekten vericem zaten bir kaç ay öncesinde bir yanlış anlaşılma yaşamıştık nişanlımla ben şikayet etmeyeyim diye sustugumdan . Ozaman bana çok sert çıkarak merhaba dese bana anlatıcaksın herşeyi ilk sendrn duyucam diye sert çıkmıştı

Efendim annecim mi? Kv ile cimli cımlı konusursan sonu ahanda böyle olur. Mesafe her zaman candır. Kötü gelin olsan herseye mırın kırın etseydin emin ol daha değerli olurdun
Artık cimleri cımları kaldırdım bu son olay dan sonra haketmiyor derlerya öyle birşey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…