Tıpkı kuzenimin kayınvalidesi! Öyle ileri giderdi ki kırma konusunda kuzenim kalakalırdı. Kuzenim de tıpkı siz! İnanılmaz bir iyi niyet, naiflik... Sonra sonra kuzenim de ters davranmaya başladı. Kadın zorla bunu istedi ve bir ara küstüler, oğlunu doldurmaya çalıştı, oğlu ilk zamanlar kuzenimi suçlardı sonra annesine karşı durmaya başladı çünkü kuzenim artık annene dayanamıyorum diye bayrağı çekti falan filan... Demem o ki; bu tip bir kayınvalide sizin her ne kadar karakterinize aykırı da olsa sizi zamanla kötü gelin olmaya itiyor. Gerçi kötü gelinlik de değil, hak eden hak ettiğini bulmalı. Benim kayınvalidem de iyidir hoştur ama o da patavatsızca laflar söyler ben gerilirim. Evlerine ilk kez gittiğimizde oğlumu üzüyorsun dedi annemlerin yanında, oğlum sayende yaşlandı falan dedi ben oralı olmadım. Nişanımda moralimi bozdu millete biz istemedik gençler birbirini istemiş biz de birşey diyemedik dedi, elbisemi beğenmedi bu ne böyle daha güzel yok muydu dedi ben de nişanlımın adını söyleyip birlikte bunu beğendik dedim. Sonra eşimle bir kavgamızda gözüm şişti morardı oğlu beni dövdü ve biliyordu aman bişey yoktu abartılıyor demiş arkamdan. Ben de çok iyi niyetliydim ama zorla bozuyorlar niyeti bazen. Bazı şeyleri çok ağır ama sizinki kadar değildir. Ben hiç aramam sormam çoğu zaman o da aramaz sormaz ama biraraya geldiğimizde de birkaç laf yerim he der geçerim kendimce napalım... Size tavsiyem kesinlikle bol mesafe!... Bir de eşim annesini hep tutar, bir şey demişse elbette iyi niyetlidir asla kötü bir şey demez annesi. Yanlış bir şey yaptığında bile mutlaka bir sebebi vardır eşimin nazarında. Neyse ki nişanlınız sizi tutuyor :)