- 9 Kasım 2012
- 13.684
- 7.409
iyi akşamlar 4 aylık evliyim 6+5 günlükte hamileyim eşim normalde çok üzerime düşer bana değerli olduğumu hissettirir. Arada tartışsakta çok uzatmayız Hemen barışırız. Benim 2 tane daha eltim var ben en küçükleriyim 2.eltim öğr. Büyük eltim ve ben evhanımıyız. Sorunum şu kayınvaliden sessiz kendi halinde 70 yaşında kendi işini gücünü yapabilen bi insan kimseye ihtiyacı yok kayınpederimde yaşıyo ben küçük olduğum için sürekli oraya gidiyorum kayınvalideme haftada 4 gün yada 5 ve bunaldım artık benden başka kimse gitmiyor 2. Eltimi anlıyorum öğr. Tam gün gelmesi zor olur. büyük eltim neredeyse ay 1 kere geliyo kızı da aynı ayda 1 kere geliyo eşimde annem çok yalnız anneme gidelim diyor sürekli bende yanlış anlama ama neden sürekli gidiyorum dediğimde hemen bozuluyo hiç yalnız kalmasın istiyo ama bnimde annem babam var onlara gidiyorum 1 kere diğer günde kendi evimdeyim k.v de de yaptığım bişi yok sürekli oturuyoz sessizce bu arada yaşım daha 20 çok bunaldım sürekli gitmekten :/
fırsat bu fırsat mdem bulanıyor başım dönüyor diye bahaneler üret arayı aç alışsınlar.