Kayınvalidem ile barışmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

womanme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
171
-217
13
33
Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim ve 8 aylık hamileyim. Eşimin ailesiyle eltim yüzünden aram açıldı. Bana çok haksızlıklar yapıldı. Kayınvalidem aslında iyi biri ama aradaki dengeyi kurmayı beceremedi. Mağdur olan ben oldum. Uzun hikaye. Sonuç olarak aramız açıldı ve şu an konuşmuyoruz. Ama yakında çocuğum doğacak ve ben kimseyle küs kalmak istemiyorum. Çocuğum babaanne dedesinden uzak, soğuk büyüsün istemiyorum. Eşim götürür gösterir ama ben onlarla konuşmadıktan sonra ne kadar güçlü bir bağ kurulabilir ki. Ben de diyorum acaba anneler gününde iş yerine çiçek gönderip güzel bir not mu yazsam. Dediğim gibi haklı olan benim ama Allah'a havale ediyorum ben çocuğumu düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim ve 8 aylık hamileyim. Eşimin ailesiyle eltim yüzünden aram açıldı. Bana çok haksızlıklar yapıldı. Kayınvalidem aslında iyi biri ama aradaki dengeyi kurmayı beceremedi. Mağdur olan ben oldum. Uzun hikaye. Sonuç olarak aramız açıldı ve şu an konuşmuyoruz. Ama yakında çocuğum doğacak ve ben kimseyle küs kalmak istemiyorum. Çocuğum babaanne dedesinden uzak, soğuk büyüsün istemiyorum. Eşim götürür gösterir ama ben onlarla konuşmadıktan sonra ne kadar güçlü bir bağ kurulabilir ki. Ben de diyorum acaba anneler gününde iş yerine çiçek gönderip güzel bir not mu yazsam. Dediğim gibi haklı olan benim ama Allah'a havale ediyorum ben çocuğumu düşünüyorum.
Yapmayın. Doğumda onlar bir adım atar belki. Haklıyken çiçek göndererek kendinizi haksızmışsınız da özür diliyormuş konumuna düşürmeyin.

siz eltinize hakaret ettiğiniz için tazminat ödeyen kişiydiniz değil mi?
Valla haklı olduğunuzu yazıyorsunuz hala ama aile içinde baya çirkef kavgalara sebep olmuştunuz. Şimdi sizden uzak durmak istemeleri normal.
O bağı baştan kurarken dikkat edecektiniz.
Bebeğin yine babaannesi sizsiz görüştüler neticede sizle barışmak zorunda değiller

Valla haklı olduğunuzu yazıyorsunuz hala ama aile içinde baya çirkef kavgalara sebep olmuştunuz. Şimdi sizden uzak durmak istemeleri normal.
Bebeğin yine babaannesi sizsiz görüştüler neticede sizle barışmak zorunda değiller
Z zxshermine bunu nasıl kaptırdın 😄

Bilmediğiniz çok şeyler var hanımefendi bilmediğiniz hikayeler hakkında yorum yapmayın. Burda her şey uzun uzun anlatılmıyor. Anlatılsa bile yanlış anlamalar olabiliyor. Ayrıca sizden ricam benim sorularıma lütfen siz yorum yapmayın. Daha önce birkaç kez denk geldim yorumlarınıza ve sizden hiç hoşlanmadım.

Tazminat ödemedim. Hagb aldım.

Bilmediğiniz çok şeyler var hanımefendi bilmediğiniz hikayeler hakkında yorum yapmayın. Burda her şey uzun uzun anlatılmıyor. Anlatılsa bile yanlış anlamalar olabiliyor. Ayrıca sizden ricam benim sorularıma lütfen siz yorum yapmayın. Daha önce birkaç kez denk geldim yorumlarınıza ve sizden hiç hoşlanmadım.
Hep haklı sizsiniz tabii. Biri size istemediğiniz bir şey söyleyince verdiğiniz tepki ortada.
Siz haklı olsanız kayınaile size bunu yapmaz.
İki gelin sonuçta kendi evladı değil ya neden taraf tutsunlar? Ortayı bulurlar. Taraf tutacak bir durum varsa bir taraf net sorun çıkarandır.

Haklı olan siz iseniz bence barışmak için adım atmayın, çabalamayın. Sonra pişman olursunuz sinirleriniz daha çok yıpranır. Kendinize çocuğunuza odaklanın boşverin kaynanayı. Millet kaynanadan uzak olmak için uğraşıyor. Böyle kalsın bence daha iyi.

Tazminat ödemedim. Hagb aldım.
Ve intikam için suç uydursam ne olur diye de konu açmıştınız.
Valla bana masum gelmiyorsunuz. Hagb almışsınız ama intikam peşindeydiniz. Aile içine girseniz de durmazsınız siz bence.
Size de iyi gelmezler bu saatten sonra. Düzelmez yani.
Uzak durun bırakın çocuk ve aile kendi içinde ilişki kursun

Yani uzaktan bi çiçek göndermektense içten bi konuşmayla burada anlattığınız gibi derdinizi anlatsanız daha kolay çözülür bence. Eşinizi alın gidin anlatın derdinizi. Haklı haksız önemi yoksa şu noktadan sonra özür de dilenebilir. Kabul ederse yeniden ilişki inşaa edersiniz.

Neeeğğ😳😳😳

Valla nerden tutsan elinde kalacak bir insan.
Aileyi birbirine katmış hakaret davası olmuş. Buna rağmen aile apartmanında neden bizi oturtmuyorlar fındık parası vermiyorlar diyor.
Başka bir konuda anne olduğundan pişman olan, zorlanan bir lohusayı zorbalamıştı.
Doğurmadan doğurana annelik dersi vermişti.
Çok keskin değişik bir insan kendisi

Ne gerek var. Hazır kimse kimse ile konuşmuyorken hiç uğraşmayın. Böyle daha iyi boşver.Mesafe candır can.

Ne gerek var. Hazır kimse kimse ile konuşmuyorken hiç uğraşmayın. Böyle daha iyi boşver.Mesafe candır can.
Mesafe iyidir evet ama küslük farklı bir olay. Ne bileyim. Kararsızım. Bir yandan böylesi daha iyi diyorum en azından kafam rahat.

Mesafe iyidir evet ama küslük farklı bir olay. Ne bileyim. Kararsızım. Bir yandan böylesi daha iyi diyorum en azından kafam rahat.
Boşver kendileri istiyorsa torunları doğunca konuşurlar, görüşürler yani. Bence adım falan atmayın.

Ben sizin iyi niyetle yaptığınıza çok inanamadım daha önceki yorumlarınızı biliyorum. Altında bir plan arıyorum açıkçası.
Evinizi yaptırmadılar fındık parası vermediler eşimi sevmiyorlar diyordunuz neden barışacaksınız ki? Bebeğiniz olunca zaten yapmak isterlerse babaanne dede olacaklar.

Onlar da torunlarını düşünsünler yani. Haklıysam kesinlikle adım atmam, gelecek sefer daha çok mağdur ederler.

Back
X