- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.480
- 28
Merhaba kızlar ben 1 ay sonra evleniyorum fakat kayınvalidem gerçekten beni endişelendiriyor çok iyi çok tatlı bir kadın fakat sürekli olarak birilerinde kalıyor hem de 1-2 ay boyunca ben çalışan bir insanım oldukça yoğun bir iş hayatım var. Misafiri çok severim ama tabiki misafirliğin bir sınırı olmalı. Mesela ben annemin evinde bile 2-3 gün kalıp evime dönüyorum rahat edemiyorum çünkü fakat eşimin annesi sürekli kalacak bir yer arıyor kendine ve çook uzun kalıyor. Aynı şehirde ve yakın yerlerde oturursak her gün mutlaka kahve içmeye sabahtan akşama kadar oturabileceğini düşünüyorum bir de geç uyuyor zaten. Ben mesafemi koruyorum 2 haftada bir veya haftada bir halini hatrını soruyorum fakat böyle uzun kalma mevzuları canımı çok sıkıyor. Yani daha ortada bir şey olmadan böyle endişelenmem de yersiz aslında ama yine de çevresine böyle yaptığını görünce insan ister istemez çekiniyor. Eşimde babasını 4 sene önce kaybetti ondan sonra annesine biraz daha bağlı hale geldi. Tabiki annesi görüşecek fakat gerçekten işte çok yoruluyorum her akşam kahve içilmeye, çay içilmeye gelme muhabbetleri beni çok fazla yorar. Yapmamı tavsiye ettiğiniz herhangi bir şey var mı? Yoksa boşa mı kuruntu yapıyorum acaba Belki bana karşı mesafeli olur çünkü hep mesafemi korudum ona karşı. Şimdiden çok teşekkürler yorumlarınız için