- 22 Kasım 2020
- 6.271
- 87.208
-
- Konu Sahibi sorupitircigi
Zorunda değilim, almayacağım diyin. Ailenizin tavri ise acayip geri.Ben söylüyorum ama etrafımdaki eski kafalı insanlar (kendi ailem bile) kaynananın verdiğini almak zorundasın diyorlar. Allahtan nişanlım beni çok koruyor istemediğim bir şeyi ailesine karşı beni savunuyor
1 ay sonra düğünümüz olacak çeyizim bu hafta evimize gidiyor ama her şeyim yeni ve eski bir parça istemiyorum kendimi değişik hissettim o yatağın evime gelmesini istemiyorum abartıyormuyum acaba? Ben niye baba evindeki yatağımı götürmüyorum gerek yokki
Ya konu sahibinin kaynanasi gelir yer yatagi yaptırır yine 6 ay kalir gibiSakın sakın getirme, kendine yatıya geldiğinde yatak istediği için istiyor.
Benimkide “biz gelince yatarız” diye çift kişilik yatak almamızı istemişti, “otel mi canım burası, her odada yatak olsun” demiştim.
Oha yok artık bizimki yeni olduğu için boşa gitmesin diyorSakın sakın getirme, kendine yatıya geldiğinde yatak istediği için istiyor.
Benimkide “biz gelince yatarız” diye çift kişilik yatak almamızı istemişti, “otel mi canım burası, her odada yatak olsun” demiştim.
Nişanlıma yansıtmıyorum salak gibi. Ortalığı karıştıran gelin moduna girmek istemiyorum evlenmeyi bekliyorum tepkimi koymak için kaynanam bana karşı çok iyi öpüyor kokluyor vs o yüzden olay çıkaramıyorumMüstakbel eşiniz napıyor ne düşünüyor? Neden sizi yüzgöz ediyor. Yer varsa alınır yoksa ceya keyfiniz almak istemiyorsa alınmaz. Neden olay haline getiriyorlar ki? Net bir şekilde söyleyin. Baktınız iyk miyk ediyor eve getiriyor bildiğini okuyor. İhtiyacı olan birine bağışlar arayıp hayrın kabul olsun dersiniz.
Birşey diyeyim mi? Yeme bu numaraları. Ayrıca eve gelecek bir eşya. Kocana ben istedim mi diyeceksin? Elbet öğrenecek. Yönetemediği an öpüp koklamalar biter. İyi görünüp alttan kontrol çabasıda olabilir gerçekten seni çok seviyor da olabilri. Al sana fırsat anlamak için. İstemediğini söyle ve diret bakalım saygı duyuyor mu? Gerçekten seviyorsa duyar, göstermelikle öpüp koklamaları carlar.Nişanlıma yansıtmıyorum salak gibi. Ortalığı karıştıran gelin moduna girmek istemiyorum evlenmeyi bekliyorum tepkimi koymak için kaynanam bana karşı çok iyi öpüyor kokluyor vs o yüzden olay çıkaramıyorum
Oha yok artık bizimki yeni olduğu için boşa gitmesin diyor
Ya konu sahibinin kaynanasi gelir yer yatagi yaptırır yine 6 ay kalir gibi
Benimkinin de ağzından bal damlıyordu, evlendikten sonra soymak için fırsat kolladı, yapamadıkça bilendi, hala daha yönetme peşinde, kadına 3 kere gitsem 3.de mevzu çıkıyor. Hele bi evleneyim diye bekleme, sınırlarını erkenden çiz, yoksa o burnunu alamazsın hayatının içinden.Nişanlıma yansıtmıyorum salak gibi. Ortalığı karıştıran gelin moduna girmek istemiyorum evlenmeyi bekliyorum tepkimi koymak için kaynanam bana karşı çok iyi öpüyor kokluyor vs o yüzden olay çıkaramıyorum
Yerim yok ev çok küçük
Ay bilmiyorum balım sürekli kalmasından korkuyorum neden bu kadar korktuğumuda bilmiyorumBenimki de bana kalebodurlu nuhnebiden kalma sehpasını kakalamışti kendisine yenisini aldıgi için sonra eskiciye sattımTek kisilik yatak cok mantıklı yalnız misafir gelince yatar ileride cocuğunuz olur o yatar.Kayinvalidem gecen gün aradi dedi esimin bekarken yattıgı bazayi vermek istiyormuş cocuk yatar diye öbürkü bazayı da görümceme verecekmis cocugu için aslinda ben yenisini alacaktım kızıma ama az kullanılmıs nasil olsa neden olmasın dedim alıp geldik.Ben ki kaynanamı sevmem nasilsın dese Allah Allah neden sordu derim aram kötüdür bu teklif gayet hosuma gitti bence hayır demeyin lazım olabilir cidden.Ama tabii niyeti size cöreklenmekse bilemiyorum
Felaket tellalı oluyorum bazen biraz abarttığımı biliyorum ama küçük eve sığdırmaları hoşuma gitmiyor tıklım tıklım bir görüntü istemiyorum beni boğuyor fazla eşyaNişanlıyken fazla bir odamız olunca eşime eski yatağını da getir gelen giden olursa rahat ederiz dedim. Şimdi kızımın odasında hatta ilk bebeklik sürecinde oda sıcaklığı sebebiyle o yatakta yattım olmasa ne kadar zor olurdu.
4 seneye yakındır evliyiz.
Kimse o yatakta orda hadi gelip kalalım demedi.
Kalınması gerekiyorsa zaten kalınır koltuk, yer yatağı, karyola farketmez.
Eski eşya istemiyorum meselesi sanırım benim anlayamayacağım bir mesele.
Ancak bunları düşünüp düğün öncesi zamanınızı zehir etmeye gerek yok üslup olarak kötü değilse.