Bu saflık değil karakterli olmaktır. Maddi durumları iyiyken, gidip kv nin buzdolabından ihtiyaçlarını almaları ayıp değil mi. Zaten kv yardımcı olmaya gönüllü ama konu sahibide durumumuz iyi diyor sizin dediğiniz gib yapmak düpedüz iyi niyeti sömürmek olur. İnsan kullanmayı akıllılık sanıyorsunuz. Konu sahibine yorumum eşi hala anne evini kendi evi sanıyor oranın artık anne evi olduğunu kendi evinin neresi olduğunu farkına varmalı.Ya cok safsiniz ,gidin kv evine acin dolaplarini neye ihtiyaciniz varsa alin,
Evinizi donatin ,esinizde parasini biriktirsin,bu sorumluluk almamak degil,destek cikmak ,iyiki kv niz gibi anne var, esiniz cikarlarini gozettiyor orada var diye almiyor
Şak diye eşiniz beleşçi demen süper yaBu bana pek sorumluluk almamak olarak gelmedi ya. Bildiğin belesci yani eşiniz. Çok itici
Ama kayınvalidenizde art niyet sezmedim
Kendinizi kandırmayın. O yüzden değil, zor geldiği için çalışmıyorsunuz. Diğer konuyu bilemem ama bu konuda tek tavsiyem bir kadın olarak güçlü olmak için, ekonomik özgürlüğünüz için çalışın. Burada hep okuyoruz çalışma hayatı olmadığı için eşinden boşanamayan, şiddete, aldatmaya maruz kalıp kabullenen kadınları. Dünyanın binbir türlü hali var.Ben bilerek çalışmıyorum meslegım var ama görümcem daha yenı evlıyken calısmıyorum dıye ustume yurumustu ben de ınat ettım calısmıyorum
Bu durum konu sahibinin esiyle annesi arasinda ,anneniz size boyle bir destek sunsa sizde faydalanirdiniz ,kendi evini biliyor adam ilerisini düşünmese yatirim yapar mi parasini har vurup harman savururdu ,Bu saflık değil karakterli olmaktır. Maddi durumları iyiyken, gidip kv nin buzdolabından ihtiyaçlarını almaları ayıp değil mi. Zaten kv yardımcı olmaya gönüllü ama konu sahibide durumumuz iyi diyor sizin dediğiniz gib yapmak düpedüz iyi niyeti sömürmek olur. İnsan kullanmayı akıllılık sanıyorsunuz. Konu sahibine yorumum eşi hala anne evini kendi evi sanıyor oranın artık anne evi olduğunu kendi evinin neresi olduğunu farkına varmalı.
nerden biliyorsunuz? ihtiyacım yoksa annem bile olsa malına tamah etmezdim. eşimle birlikte kendi hayatımı kurmak için kv den olabildiğinde bağımsız olmayı tercih ederdim ki konu ben değilim burada.,anneniz size boyle bir destek sunsa sizde faydalanirdiniz