- 15 Mayıs 2012
- 159
- 122
-
- Konu Sahibi hayatbizi61kenara
Kızlar hep kavga gürültü anlatılıyor.
cidden yok mu iyi anlaşanlar :)
Allaha şükür bizim olmadı bi anlaşmazlığımız.
Sıkıntı yok yani.
Maşallah deyin.
Kv bana yüzük alacakmış ama şu ağır büyük taşlı kadın yüzükleri gibi kocaman bi şey. Tek sıkıntım bu şuan. Onun yerine pırlanta istesem ayıp etmiş olur muyum kırılır mı acaba
ne kadardır tanışıyorsunuz.. Yüzüğe kendi karar verdiyse senin fikrine çok değer veriyor :)))))
Evliyim :)evlimisin
bende severim kayınvalidemi iyidir çok şükür kendi annemden farkı yokturKızlar hep kavga gürültü anlatılıyor.
Sıkıntı yok yani.
Maşallah deyin.
Kv bana yüzük alacakmış ama şu ağır büyük taşlı kadın yüzükleri gibi kocaman bi şey. Tek sıkıntım bu şuan. Onun yerine pırlanta istesem ayıp etmiş olur muyum kırılır mı acaba
Bence kırılmaz.
Yani alacağını direk sana söylediyse söyle, alacağını başkasından duyduysan söyleme.
Bu arada benim kayınvalidem de iyidir. Beni kendi kızlarından ayırmaz demeyeceğim, ayırır ama daha fazla sever, daha fazla ilgilenir.
aranız iyi olabilir bizim de çok çok iyi ama derdiniz yüzükse sadece onu yazsaydınız bunca dertli insan arasında nispet yaparcasına olmuşKızlar hep kavga gürültü anlatılıyor.
Sıkıntı yok yani.
Maşallah deyin.
Hiç öyle düşünmemiştimaranız iyi olabilir bizim de çok çok iyi ama derdiniz yüzükse sadece onu yazsaydınız bunca dertli insan arasında nispet yaparcasına olmuş
İnanın nispet yapmak değildi niyetim merak da ettim iyi gećinen yok mu diye. Bi de danıştım söylesem ayip eder miyim. Kötü niyetim yoktuTamamda bir derim var köşesine nispet yapar gibi açılmış bir konuya ne gerek var?
sürekli bdvyi okuyosan kötü kaynana örnekleri görürsün, hayat içinden bölümündede melek kaynana örnekleri varEvliyim :)