- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
-
- Konu Sahibi hayatbizi61kenara
iyi anlaşmanın yolu maddiyattan geçiyo galiba herkes maddi şeylerden örnek vermiş
kv ile anlaşıyoruz. cünkü hayatımıza müdehale etmez objektiftir vs gibi cevaplar bekledim ama yok galiba
ben maddi şeyden örnek vermedim canım gerçekten kayınvalıdem çok iyidir maddi hiç bir beklentim olmadı içten bir gülüş ve candan bir seni seviyorum kızım demesi yetiyor insanaiyi anlaşmanın yolu maddiyattan geçiyo galiba herkes maddi şeylerden örnek vermiş
kv ile anlaşıyoruz. cünkü hayatımıza müdehale etmez objektiftir vs gibi cevaplar bekledim ama yok galiba
Sadece nişanda 8 bin liralık bilezik.
Düğünde yarım kilo altın.
Damat bohçası için damattan istenen 2 bin lira
30 bin liralık düğün salonu
başka ne vardı hıımm düğün günü kız çıkartma parasımı neyse o 2 bin lira
Ali Ağaoğlunun oğlu falan varmı onunla mı evlisiniz çok merak ediyorum
Bu kadar şey yaptırmışınız birde siparişle hediye mi istiyorsunuz?
ben maddi şeyden örnek vermedim canım gerçekten kayınvalıdem çok iyidir maddi hiç bir beklentim olmadı içten bir gülüş ve candan bir seni seviyorum kızım demesi yetiyor insana
ne?Sadece nişanda 8 bin liralık bilezik.
Düğünde yarım kilo altın.
Damat bohçası için damattan istenen 2 bin lira
30 bin liralık düğün salonu
başka ne vardı hıımm düğün günü kız çıkartma parasımı neyse o 2 bin lira
Ali Ağaoğlunun oğlu falan varmı onunla mı evlisiniz çok merak ediyorum
Bu kadar şey yaptırmışınız birde siparişle hediye mi istiyorsunuz?
bide nispet yapmak için yazmadım diyo bizde yedik yani
amin canım allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın herkes yazınca yazma gereği duydumbak bu kıskanacağım bişey mesela Allah bozmasın
Bana da çok iyisin derler ve sinir olurum. Bunu asla övünmek olarak kabul etmeyin fakat birde damarıma basın bakalım iyimiyim kötü mü görelim.
Sonuçta ne ekerseniz onu biçiyorsunuz....
Konuya anket ekledim ....
bdvye böyle konu açılırmı diye, kızarsın diye düşünürken, bide anket eklemişsinKonuya anket ekledim ....
iyi anlaşmanın yolu maddiyattan geçiyo galiba herkes maddi şeylerden örnek vermiş
bdvye böyle konu açılırmı diye, kızarsın diye düşünürken, bide anket eklemişsin
"En iyi kaynana ölü kaynanadır."der annem
Valla mı kız?