- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- Konu Sahibi hayatbizi61kenara
aranız iyi olabilir bizim de çok çok iyi ama derdiniz yüzükse sadece onu yazsaydınız bunca dertli insan arasında nispet yaparcasına olmuş
bilir kişi konuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aranız iyi olabilir bizim de çok çok iyi ama derdiniz yüzükse sadece onu yazsaydınız bunca dertli insan arasında nispet yaparcasına olmuş
Harikasın :)Madem sen beğeneceksin. Kendi zevkine göre alırsın.
-Bu yüzük bana biraz ağır gelir anneciğim şu olsa mesela daha çok hoşuma gider . aaa dur bakiiim valla çok yakıştı banada
bundan sonra dikkat edersin tatlım sorununa gelince de eğer bu kadar iyi anlaşıyorsanız söyleyebilirsin bence ama alıngan biriyse yanlış anlayabilir canımHiç öyle düşünmemiştim
estağfurullah canım ne bilirkişisibilir kişi konuştu
Hayır zaten evlilik yüzüklerimi kendim beğendim üç tane aldık.
Bi de kendi almak istiyor. Evliyim ben zaten. Hediye olarak. Yine ben seçecem ama ağır olanlar hep kadın işi.
sürekli bdvyi okuyosan kötü kaynana örnekleri görürsün, hayat içinden bölümündede melek kaynana örnekleri var
benimkide iyidir şükür, buradaki anlatılanları gördükçe, öpüpte başıma koyasım, başımın üstünde taşıyasın geliyo
ben kavın valıdeyı boğasım gelıooo ...ığğğğğğğğğğğğsiteyi yeni yeni dolaniyorum. Pek bilmiyorum bölümleri. Yillar önce diyet icin üye olmustum bir aydır takılmaya başladım :)
evlilik yüzükleri?
Kızlar hep kavga gürültü anlatılıyor.
cidden yok mu iyi anlaşanlar :)
Allaha şükür bizim olmadı bi anlaşmazlığımız.
Sıkıntı yok yani.
Maşallah deyin.
Kv bana yüzük alacakmış ama şu ağır büyük taşlı kadın yüzükleri gibi kocaman bi şey. Tek sıkıntım bu şuan. Onun yerine pırlanta istesem ayıp etmiş olur muyum kırılır mı acaba
Sadece nişanda 8 bin liralık bilezik.
Düğünde yarım kilo altın.
Damat bohçası için damattan istenen 2 bin lira
30 bin liralık düğün salonu
başka ne vardı hıımm düğün günü kız çıkartma parasımı neyse o 2 bin lira
Ali Ağaoğlunun oğlu falan varmı onunla mı evlisiniz çok merak ediyorum
Bu kadar şey yaptırmışınız birde siparişle hediye mi istiyorsunuz?
Valla mı kız?Sadece nişanda 8 bin liralık bilezik.
Düğünde yarım kilo altın.
Damat bohçası için damattan istenen 2 bin lira
30 bin liralık düğün salonu
başka ne vardı hıımm düğün günü kız çıkartma parasımı neyse o 2 bin lira
Ali Ağaoğlunun oğlu falan varmı onunla mı evlisiniz çok merak ediyorum
Bu kadar şey yaptırmışınız birde siparişle hediye mi istiyorsunuz?