• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYINVALİDEM BİZİ AYIRMAYA ÇALIŞIYOR

miram24

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
16
-30
1
Merhaba arkadaşlar ben 4 seneye yakındır imam nikahlı evliyim 8 yaşında bir kızım var ilk eşimden. Şuan evlendiğim eşim hiç evlenmemiş ve doğu kökenliler. Eşimin annesi ablaları bana yapmadıkları kalmadı onlardan olmayan çocuğuma ölmüş babama anneme ve şahsıma namusuma kadar o kadar ağır küfürler ettiler ki anlatamam hep yuttum sabrettim. Benim oğlum kör mü topal mı çocuklu kadın alacak diye. Bende o yüzden resmi nikaha yaklaşmadım. Eşimde son 6 aydır annesini görmüyor. Eşime de çok hakaret ettiler adamlığına kadar . Şimdi eşim tutturmuş anamı görcem özledim diye. Bugüne kadar o kadar yoksulluk çektik aç kaldığımız oldu yıllarca aramadı kadın ya ben çocuğum göZ yaşına hayatta dayanamam ya. Ben de eşime dedim gidersen beni ölmüş bil ben bu kadarını kaldıramam dedim bu kadar kişiliğimi yerle bir edemem dedim kızlar siz söyleyin ne yapmalıyım. Aç kaldık işssiz kaldı hiç birinin umrunda olmadı

Eşiniz görüşmek istiyorsa görüşsün engel olmayın. Ama sizi zorla görüştürmesin bu konuda tavrınızı koyun.
Bir de resmi nikahınızı da yapın ailesi istemezse diye mi yanaşmadiniz resmi nikaha o kısmı anlamadim ben

Merhaba arkadaşlar ben 4 seneye yakındır imam nikahlı evliyim 8 yaşında bir kızım var ilk eşimden. Şuan evlendiğim eşim hiç evlenmemiş ve doğu kökenliler. Eşimin annesi ablaları bana yapmadıkları kalmadı onlardan olmayan çocuğuma ölmüş babama anneme ve şahsıma namusuma kadar o kadar ağır küfürler ettiler ki anlatamam hep yuttum sabrettim. Benim oğlum kör mü topal mı çocuklu kadın alacak diye. Bende o yüzden resmi nikaha yaklaşmadım. Eşimde son 6 aydır annesini görmüyor. Eşime de çok hakaret ettiler adamlığına kadar . Şimdi eşim tutturmuş anamı görcem özledim diye. Bugüne kadar o kadar yoksulluk çektik aç kaldığımız oldu yıllarca aramadı kadın ya ben çocuğum göZ yaşına hayatta dayanamam ya. Ben de eşime dedim gidersen beni ölmüş bil ben bu kadarını kaldıramam dedim bu kadar kişiliğimi yerle bir edemem dedim kızlar siz söyleyin ne yapmalıyım. Aç kaldık işssiz kaldı hiç birinin umrunda olmadı

Sizin kayınvalideniz ve eşiniz yok. Bu beraberlikle çocuğunuza da zarar veriyorsunuz.

Kızınız sizinle mi yaşıyor ? Kızınızın babası , çocuğuyla ilgilenmiyor mu ? Sizin aileniz hayatta mı ? Gelir temin ettiğiniz bir işiniz veya geliriniz var mı ?

Niye nikahı kıymadınız?
Adam bukadar arkanızdaymış madem.

Naptı eşiniz dört senedir yalvar yakar resmî nikah kıyalım dedi de siz aaa olmaz mı dediniz:))
Eşiniz Doğu kökenli siz ne kökenlisiniz?
Dört senedir ailesini görmedi mi bu adam tabii özler.
Orta yol hiç bulunmaya çalışılmadı dört yıldır?
Ee diyelim imam nikahlı eşiniz yine de gitti ailesinin yanına ee ben de yokum demişsiniz gidersen, gidecek yeriniz var mı?
Aklımda deli sorular

Sizin kayınvalideniz ve eşiniz yok. Bu beraberlikle çocuğunuza da zarar veriyorsunuz.

Kızınız sizinle mi yaşıyor ? Kızınızın babası , çocuğuyla ilgilenmiyor mu ? Sizin aileniz hayatta mı ? Gelir temin ettiğiniz bir işiniz veya geliriniz var mı ?
Aklıma bambaşka şeyler geliyor . Ya ilk eşi vefat etti maaşını alıyor, ya babasından emekli maaşı alıyor ya da eski eşinden nafaka aldığı için evlenmek istemiyor.. bu durumda nikah kiymamak için başka bir motivasyon gelmedi aklıma

Çok mu aradın yavrum evladım bu hayatı? Kendine reva gördüğün bu mu 2. için..

Back