Kayinvalidem 40 gündür bizde

Kendi annem de 40 gün kalmasın. Herkesin evi barkı varken, eli ayağı tutuyorken 40 gün kalınmaz. Kendimiz kayınvalide olunca da 40 gün kalmayız.

Benimki de mesela hiç bir işi yapmaz kendi evinde süpürmekmiş temizlikmiş. Eltim herşeyi gidip yapınca alışmış şimdi benden bekleniyor. Direkt bana da söylemeyip eşime söylüyorlar gelsin temizlik yapsın diye. Bende açık açık eşime söyledim benim Bi haftasonum var kendi evimin işlerini bitiremiyorken annenin evini gidip yapamam, ara da Bi süpürse en azından onada hareket olur dedim yani sizce yanlış mı demişim

Eşiniz bunu size söyleyeceğine gidip de kendi temizlesin ayh bu ne ya

Bacım işleri yapmayı kes, dışarıdan gelirken yemek ye, eve gel yorgunum de git yat. Ne yiyorlarsa yesinler. İş yapma bırak evi b*k götürsün bakalım bir işin ucundan tutacak mı şikayet ederse "evde misafir var haliyle kirleniyor ben gün boyu işte uğraşıyorum birde gelip temizlemek bana fazla geliyor rahatsızsan anne çok şükür elin ayağın tutuyor buraya tatile gelmedin azıcık yardım et" dersin eş kişisi laf ederse işte çalış gel, evde çalış oradan bakıldığında hizmetçi gibimi gözüküyorum beni hayat eşimi aldın yoksa annene hizmetçimi dersin. Zaten daha önceki zerzenişlerinden annesi ile ilgili sorunu anlar.. Birde merak ettiğim kayınvalidem çok şükür uzun süreli bana hiç gelmedi bilmiyorum, evde bir misafir varken cinsel olarak bir yakınlık yaşayabiliyor musunuz? yaşamıyorsanız eş kişisi 40 gündür hala evde anasını nasıl tutabiliyor?

Kendi annem gelip 40 gün kalsa ve eşimden hizmet beklese kapıyı gösteririm ben açıkçası. Açık açık söylerim git evine usandırma diye. Ha annem öyle anlayışsız değil neyseki. Bu anlayışsızlığı genelde erkek tarafınınkiler yapıyor zaten. Gelin hizmet etmek zorunda mantığı ile.

Yani haata değilse sıfatı önemli değil kalkıp yardım etmesi lazım. Bence bunu soylebilirsiniz. Annecim ben böyle yapıyorum ama siz yapmak isterseniz buyurun öyle yapın gibi.

Eşiniz bunu size söyleyeceğine gidip de kendi temizlesin ayh bu ne ya
Oda bsy diyemiyor. Ama şey mesela nişanlıyım bayram temizliği için çağırdılar eşimle beraber temizlik yaptık çünkü başka türlü bitmezdi o temizlik sağolsun onda yardım etti

Oda bsy diyemiyor. Ama şey mesela nişanlıyım bayram temizliği için çağırdılar eşimle beraber temizlik yaptık çünkü başka türlü bitmezdi o temizlik sağolsun onda yardım etti
Nisanliyken gidip kvnizin evini mi temizlediniz? Neden? Eli ayağı tutmuyor mu

Git niye diyemiyorsun onu anlamadım. Daha bir yıllık evlilik yeni sayılır üstelik ne işi var kayinvalidenin senin evinde.

Aynen öyle kendi annem ne bize ne geline gidip bu kadar uzun asla kalmaz ondan çok da yadırgıyorum açıkçası.

Maalesef bizler insan yerine koyulmuyoruz muhtemelen.Temizlik işlerine asla elini sürmüyor da yemek poğaca börek yapıyor arasıra muhtemelen oğlu için .Ya da sen yapamıyorsun ben yapayım izlenimi bırakmak için ki o tarz şeyleri gayet güzel yaparım kilo sıkıntısı oluyor diye nadir yaparım.Beslenme tarzı ile alakalı da problem yaşıyorum.

Benim eltim sağolsun çok yalaka olduğu için yalakalık olsun diye herşeyi yapmış. Şimdide kediyle köpek gibi yapmak istemiyor artık zor geliyor ee sen başta yapmasaydın alıştırmasaydın. Bide onun yaptığı temizlik de yalapşap yapmasa ondan iyi yani. Ne kanepelerin altını alıyor ne başka bsy ama kendi evini 2 günde bir iç dış temizliyor.

burası benim de evim imajı veriyor galiba bende bunu anlamıyorum gel 10 gün kal git di mi bu kadarı değer kaybettiriyor sadece.
Ben de bir yıllık evliyim kayınvalidem henüz bana yatılı misafirliğe gelmedi normal oturmaya da birkaç kez ancak. Aşırı yuzgoz olmamak lazım bence hele de çalışan kadınlar için akşama kadar iş güç insanla uğraş, evde ayrı iş güç bir de yatılı kaynanayla mi uğraşılacak. Çile çekmek için mi evleniyoruz canım bu nedir yani.

Ah bir de elti sıkıntısı var bizimkiler daha evlenmedi ama hep el üstündedir şimdiden .Ben adam yerine koyulmuyorum maalesef.

Ablacım sen al kvdenı otur.Neden mıllete nefret kusuyorsun yanı?
Annemle de oturamam sahsen 40 gun.Herkesın ozelı var.Saglık sorunu degil bisey değil ,gelmıs 40 gundur hızmet ettırıyor kendıne kadın.Sen ıstıyorsan bakarsın.Mıllete tıksınıyorm demek ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…