• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem 40 gündür bizde

Birşey diyemiyor sanırım yani elalem ne der olayi var bı de gelmeden herkese Diğer oglan gelene kadar kalacam demiş şimdi erken götürmüyor o yüzden.
Eşinize işleri yaptırın madem . Siz yemek yapıyorsanız, o sofrayı hazırlasın,bulaşık yıkasın.
Temizliğe falan her şeye yardım etsin.
Siz de yorulmazsiniz.
Bir de psikolojik yorgunluk var.hicbir şey yapmasanız bile .

Şimdiye konu sahibin eşine mutsuz oldugunu söylemesi gerekiyordu. Kadın ilerde bu eve yerleşme ın yerını yapıyor
Söylememek mümkün mü taş olsan çatlarsın yine dayanamazsın.Defalarca tartıstık sürekli surat asıyorum.Yani isteyerek değil ama çok mutsuzum herşeye yansıyor.Evlilik hayatımız zaten ciddi bir yara almış oldu.Daha birbirimize alışamadan başımıza çöktü resmen.Çok zoruma gidiyor bu düşüncesizlik ,önemsenmemek .

Ben olsam evde kv yokken ne yapacaksam aynısını yaparım
Koltukta uzanmak eşime sarılmak müstehcen espriler yapmak hadi bi çay koy da içelim goççum diyip totosuna şaplak atmak 😂
😳 böyle bakan bi kv ile karşılaştığımda ise kimliğimi saklamak için çok uğraştım ama 40 gün dayanabildim derim 😅

Bilmem, ben boyleyim. 😔
Üzücü. Hayatımda kimseye hadi git demedim. Demem gereken çok yer oldu ama onda bile diyemedim. İnsanların evimden kırgın ayrılmaması çok önemli. Belki son görüşüm olacak. Ömür boyu azap çekmek çok ağır olur.

Ayakkabılarını da giydirin bari 😬
Nefret ettiğim insana bile hadi hadi yallah tarzı yapamam ben
Şaşırdım şu an
Kv napıyor siz çantasını eline verirken
Alisik o bana, daraliyorum ben. Evimiz zaten hep bi kaos cocuklardan. Ben gidince o da bana aynisini yapıyor tabi:)

Üzücü. Hayatımda kimseye hadi git demedim. Demem gereken çok yer oldu ama onda bile diyemedim. İnsanların evimden kırgın ayrılmaması çok önemli. Belki son görüşüm olacak. Ömür boyu azap çekmek çok ağır olur.
Yok bu kadar abartmaya gerek yok, uzulecek ve vicdan azaplik bir durum yok yani. Siz de kendinizi nasil rahat hissediyorsaniz o sekilde yasayin.

Al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi bana tarzı mı 🤪
Aynen o tarz vallaha. Yani ciddi sekilde bir iliski yok zaten aramizda, o anliyor beni yani. Bir de hicbir duygumu saklayamayan bir insanim, neyden sikilmissam, istemiyorsam pat diye soylerim ben.

O yoldan geçmiş biri olarak tecrübelerimi aktarayım :KK49:

Onunla aynı odada oturmayacaksın, muhatap olmayacaksın, verdiği sorulara göz teması kurmadan kısa cevaplar vereceksin. Sürekli oflayip puflama halinde olacaksın. Eşine yansıtmayacaksın bu durumu ama. Eşinle basbasayken romantikligin dibine vur 😁

Çünkü eşinin yapabileceği pek bişey yok. Kimse anne babasına git diyemez yanlış anlama durumu olmasın diye. Çünkü vicdan sahibi insanlara ağır gelir annesini istemeyen evlat profili.

Bende ilk eşimi sıkıştırdım göndermesi konusunda. Baktım elime bişey geçmiyor sadece eşimle aram bozuluyordu. Bende bu taktikle karşı tarafı biktirip gönderdim :halay:

Ne kadar tatlı dilli hizmette kusur etmezsen okadar başına çörekleniyorlar. Hâlâ da çevremdekilere derim beni zorla kötü gelin yaptılar diye :rolleyes:

Şimdi en asgari düzeyde konuşuyorum fazla muhatap olmuyorum.
Önceden hastayım dese neyin var neren ağrıyor hastaneye gidelim filan derdim. Şimdi geçmiş olsun deyip kapatıyorum telefonu

Buradaki yorumları okuyunca hemcinslerimden tiksiniyorum resmen.Kendi anneniz gelip kalsa da artık gitsin yeter diyecekmisiniz acaba?Kendi anneniz 'canım annemken' neden eşinizin annelerine böyle düşünceler besliyorsunuz anlamış değilim.Kayınvalide düşmanlığı neden anlamıyorum.Birgün sizler de kayınvalide olacaksınız,size yapılmasını,böyle düşünülmesini istermisiniz?

Buradaki yorumları okuyunca hemcinslerimden tiksiniyorum resmen.Kendi anneniz gelip kalsa da artık gitsin yeter diyecekmisiniz acaba?Kendi anneniz 'canım annemken' neden eşinizin annelerine böyle düşünceler besliyorsunuz anlamış değilim.Kayınvalide düşmanlığı neden anlamıyorum.Birgün sizler de kayınvalide olacaksınız,size yapılmasını,böyle düşünülmesini istermisiniz?
Şaka mısınz benim annem de bende kırk gün kalsa bı ne oluyr ya diye düşünürüm ki annem canım çok kıymetli.Esas sasilck şey bir insan evladının evide olsa bir yerde nasl kırk gün kalr nasl rahat edebilir ama pardon bencil ve düşüncesiz olunca gayet rahat ediyorlar

Hanımefendinin kayınvalidesi biraz kalkıp yardım etse belki bu kadar da sıkıntı yapmaz. Ama herşeyi çalışan kadından bekleyince olmuyor. Ben kendi annem evimde olsa bile eşimi düşünüp artık gitmesi gerektiğini söylerim. Erkek anneleri öyle ama oğlumun evi diye otruyor da oturyr. Bende yeni evliyim aramız iyidir ama ben ne annemin ne de kayınvalidemin sürekli gelmesini istemem. Çalışınca zor oluyor kalmaya bile gelmesinler yani. Bide herkesin Bi düzeni var kayınvalidem benim bu düzenime daha çok karışıyor mesela

Şaka mısınz benim annem de bende kırk gün kalsa bı ne oluyr ya diye düşünürüm ki annem canım çok kıymetli.Esas sasilck şey bir insan evladının evide olsa bir yerde nasl kırk gün kalr nasl rahat edebilir ama pardon bencil ve düşüncesiz olunca gayet rahat ediyorlar
Aynen insan rahat edemiyor mesela benim annem gel desem gelmez hadi gejdi diyelim en fazla 1 gün 2 gün kalır sonrasında insan üstüne ağırlık alıyor kalamıyorum rahat edemiyorum der

Back