Kayınvalidecim

Asıl sorun yaratan eşiniz gibi görünüyor ama oda sinsilik yapıyor bence annesine sizi şikayet etmiştir ,yemeklerinizin lezzetsiz oluşundan ,yoksa kaynana sevgili oluşuna gelip yemek pişirmez be meseleyi eşinizle çözün

İyi de ben başka üyenin yazdıgı mesaja cevap verdim siz neden buna müdahil oluyorsunuz?

Benim mesajıma cevap veren bir üye; annesinin evini değiştirdiğinden bahsetmiş bende ona ithafen o mesajı yazmısım size ne oluyor?

Canım ona cevap vermek istemiş sizden izin mi alıcam? Baştan sona neye cevap verdiğimi bile okumadan kime,niye,neden laf yetiştirme gayretindesiniz gerçekten enteresan.. Size açıklama yapmak zorundamıyım ben ya da burda yorum yapan herkes?

Ben bu konunun sahıbıne kendı görüşümü belirttim...Sizden kendime görüş isteseydim konuyu ben açardım hanımefendi...Lütfen sizde konuyla alakalı yorumunuzu bu konu sahibine yapın...

Ne size ne de bir başkasına kendi görüşümü savunmak ya da anlatmak ya da açıklamak durumunda değilim....

Benim görüşüme cevap vermek hatta muhattabı bu konuyu açan hanımefendiye düşer ..Neden acaba düşünün ? Çünkü ben ONA görüşümü belirttim beğenir ya da beğenmez ondan başka kimseyi ilgilendirmez....
Bu sekilde düşünüyorsanız cevap verdiğiniz kişiye ozelden mesaj atarsınız. Burasi hepimizin soru sorabilecegi yorum yapabileceği bir platform. Size özel degil

Shsjs. HEr cümle birbirindwn fiyasko. Hangisine gülsem cevap versem bilemedim.
1. Forumun mantığı yorumlaşmaktır. Ot gibi sadece tek kişiye yorum yaparım aman kimse beni ellemesin diyorsanız herkesi göz ardı edin. Ok?

2. Siz kendinize görei belki vurgulamadan anlamıyor olabilirsiniz bazı şeyleri ama bazı yerleri büyük ve kırmızı yazmasanız da ben anlıyorum. Anlamıyorsanız siz söyleyin, bu mesajımı vurgulaya vurgulaya yazayım.

3. Kv evimde kalamaz diyen bir sürü üye var. ( Yani başından beri okudum yorumları) son yorumlarınız daha çok manasız geldi bana. O yüzden X üyeye değil size soru sordum. Ok? Bu kadar koyduys cevap vermeyin. Hem 10 satır cevap verip hem size cevap vermek zorunda değilim demek nasıl bir kafa yapısı çözemedim. Merak da etmiyorum.

4. Bir sürü kişi aynı fikri savunan diğerlerini değil şsadece sizi alıntılamış. Herkes aptal bi siz akıllı olamayacağınıza göre bi düşünün neden sadece ben diye... Belli ki ego kokan mesajlarınızda bir ifade etme probleminiz var.

5. Daha uzun irdelerdim ama bu kadar vakit harcamam bile r lütuf. Sizi göz ardı ediyorum. Narin parmaklarınızı SADECE KONU SAHİBİNE YORUN. KIPS
Forumun mantıgı konu açan kişiye kişisel görüşünü belirtmektir..Yani sizin idrak edeceğiniz şekilde söyleyeyim "görüş" isteyene görüşünü yazmaktır...Sizden görüş isteyen olmadı yani ben sizden benim görüşüme siz ne düşünüyorsunuz demedim...Öyle olsaydı benim görüşümün altına boşu boşuna begendim-beğendim sekmelerini süs olsun diye koymazlardı önce onu güzelce bir bakın ondan sonra kendi o çok bilmiş ama boş düşüncenizi bana belirtin...

Üstesinden gelemediğiniz şeylere ego deyip sıyrılamazsınız madem hoşunuza gitmiyor yorumlarım o illaki sizin de narindir parmaklarınız sizde durduk yere bana ait benim özelimle alakalı ısrarla cevap verme zahmetine girmeseydiniz...

Evet alıntılanabılır normal özel şahsım hakkında derin bilgi istemediği sürece yani beni rahatsız etmediği sürece bunda problem yok...Ama keske şöyle olsaydınlarla baslayan yok sen şöyle mi yaparsın diye aynı sizin gibi yaptıgımı yazmama ragmen hala alıntılayıp aynı seyi sormaya kalkan art niyetli insanlarda olabılıyor benım o koca koca harflerle ve kırmızı ısaretleyerek belırttıgım seyler anlama zorlugu yasayan kısıler ıcındı...

Hem okudum bastan sona deyıp hemde aynı cumlemımı alıntılayıp aynı soruyu tekrar yonelten sız mı cok zekısınız
😄😄😄😄😄

Hangi kültür ve eğitim sevıyesıyle konusuyorum suan bılmıyorum ama benimde siz ve sizin gibiler için daha fazla acıklama yapmak ya da anlatmak gibi bır durumum yok...

Eger kı benı alıntılar benım adımı gecırırsenızde bende dogal olarak cevap vermek durumunda kalırım bılmem anlatabılıyormuyum...

Konu sahibi aslında bende ilk başlarda sizin gibi rahatsiz olurdum . Aslında mesela eşimin arkadaslari kardeşi falan geldi rahatsız olmadım ama herhangi bir kadın bende evsiz olunca yok orasını beğenmeyecek bura düzenli değil diye aşırı rahatsız olurdum eşimin annesi bile olsa . Benim için tek sıkıntı her tarafın görülmesi olurdu . Şimdi bu düşünceleri saldım artık kendim zaten yapamıyorum . Begenmeyen de küçük ogluna almasın. Birde şu var gerçekten benim annem eşim olmadan bende kalıyor eşimin annesi o da . Bence sizde böyle düşünün . Oğluyla ne güzel vakit geçirsin siz annenizle birlikteyimişsiniz. Valla siz olmadan geldiği için daha şanslısınız . Böyle küçük şeylere takılmayın

Evime annem gelebilir istediği gibi kalabilir. Eşimin annesi de..
Ama ben kocama kızardım millet sana yemek yapmaya geliyor çocuk musun sen başının çaresine bakamıyor musun diye. Beni o kısım rahatsız etti. Yani, oğluma yemek yapmaya geliyorum kısmını sevmedim. Oğlumu görmeye geldim olsun isterdim. Sevmiyorum böyle armut piş ağzıma düş erkekleri, insanları.

Bu sekilde düşünüyorsanız cevap verdiğiniz kişiye ozelden mesaj atarsınız. Burasi hepimizin soru sorabilecegi yorum yapabileceği bir platform. Size özel degil
Ben kendime görüş isteseydim konuyu ben açardım hanımefendi bunu anlamak neden bu kadar güç anlamıyorum..Konu açmak çok mu zor...Ben konuyu açana kendi fikrimi söylerim siz bana eee sen şunu yapmıyormusun? Bunu yapmıyormusun diye soru sorma hakkınız yok..Sizin benim konu sahıbıne belırttıgım mesajı begenme ya da begenmeme hakkınız var..O da asagıdaki ikonlar oluyor...

Herkese neden özelimi ya da bana ait olan görüşümü tek tek açıklamak durumunda kalıyorum pardon? Size ne benim görüşümden..Siz mi açtınız konuyuda benim görüşümü cımbızlıyorsunuz...Bana soru sormasına izin verdiğim kişi konu sahibi oluyor..

Sizin burası hepimizin platformu deyip bunu sorgulamanız ancak ben konu açarım ve siz yorum yaparsınız karsılıgında sizin yorumunuzu istemediğimi söylersem haklısınız...

Ben iyi ya da kötü yorumumu yapar geçerim o da konu sahibine...Siz de aynı şekilde yapabılırsınız...Konusuna cevap veren kişiyle ne alaka sorgulama yapma hakkını nerden,nasıl buluyorsunuz? Ben alıntılama yapabılıyorsam sorgularım seni diye bir dünya yok...Keza daha ilk yorumumda görüşümü belirtmişim hala "nasıl yani gelemez mi? Gidemez mi? Dokunamaz mı? Öyle mi ? Böyle mi? " diye anlama sorunu var gibi sormaya gerek var mı?

Ben kendime görüş isteseydim konuyu ben açardım hanımefendi bunu anlamak neden bu kadar güç anlamıyorum..Konu açmak çok mu zor...Ben konuyu açana kendi fikrimi söylerim siz bana eee sen şunu yapmıyormusun? Bunu yapmıyormusun diye soru sorma hakkınız yok..Sizin benim konu sahıbıne belırttıgım mesajı begenme ya da begenmeme hakkınız var..O da asagıdaki ikonlar oluyor...

Herkese neden özelimi ya da bana ait olan görüşümü tek tek açıklamak durumunda kalıyorum pardon? Size ne benim görüşümden..Siz mi açtınız konuyuda benim görüşümü cımbızlıyorsunuz...Bana soru sormasına izin verdiğim kişi konu sahibi oluyor..

Sizin burası hepimizin platformu deyip bunu sorgulamanız ancak ben konu açarım ve siz yorum yaparsınız karsılıgında sizin yorumunuzu istemediğimi söylersem haklısınız...

Ben iyi ya da kötü yorumumu yapar geçerim o da konu sahibine...Siz de aynı şekilde yapabılırsınız...Konusuna cevap veren kişiyle ne alaka sorgulama yapma hakkını nerden,nasıl buluyorsunuz? Ben alıntılama yapabılıyorsam sorgularım seni diye bir dünya yok...Keza daha ilk yorumumda görüşümü belirtmişim hala "nasıl yani gelemez mi? Gidemez mi? Dokunamaz mı? Öyle mi ? Böyle mi? " diye anlama sorunu var gibi sormaya gerek var mı?
Hanımefendi görüşünüze saygı duyarim burda kac insanız tabiki herkes farklı düşünecek. Benim buna soyledigim bir laf yok ben sadece burasi bir platform insanlar yorumunuzdan dolayı size soru sorabilir cevap vermek istemezseniz de hic kimseyi ilgilendirmez ama burda insanlara bana soru soramazsıniz diyemezsiniz cunku sormak en doğal hakları. Hepimiz yeri geliyor olumlu yeri geliyor olumsuz yorumlar alıyoruz. Soru soran hic kimseye cevap vermek zorunda değilsiniz ama bana soru soramazsiniz demeniz dogru degil. Herkese bu sekilde yaklasacaksaniz ozelden yazmanız daha doğru olur.

Hanımefendi görüşünüze saygı duyarim burda kac insanız tabiki herkes farklı düşünecek. Benim buna soyledigim bir laf yok ben sadece burasi bir platform insanlar yorumunuzdan dolayı size soru sorabilir cevap vermek istemezseniz de hic kimseyi ilgilendirmez ama burda insanlara bana soru soramazsıniz diyemezsiniz cunku sormak en doğal hakları. Hepimiz yeri geliyor olumlu yeri geliyor olumsuz yorumlar alıyoruz. Soru soran hic kimseye cevap vermek zorunda değilsiniz ama bana soru soramazsiniz demeniz dogru degil. Herkese bu sekilde yaklasacaksaniz ozelden yazmanız daha doğru olur.
Hanımefendi bakın yorumlarımı bastan sona okuyabılırsınız...Ayrıntı vermeme rağmen hala aynı şeyi soran insanın haddini bildiririm hemde burda ebediyen sonsuza dek yazarım hatta sonuçları nereye gidecekse gitsin hiç mühim değil....

Benim konu sahibine görüşümü bildirmem benim sahsım hakkında bilgi edinmeleri hakkını kımseye vermiyor...Çeyizimdeki fantazi bilmemnesine kadar kurcalayacak enteresan şeyler okudum bunu bana soramazsınız...Ben kendi şahsıma yorum isteseydim konuyu ben acardım...Başka bir üyeye yazdıgım kendi şahsi fikrimi kimse burda kalkıp benim kendi şahsi özeleme kadar getiremez net...

Bunu burda birçok aaaa eğlenmeye gelmişim yazacam tabi mantığıyla " kendi şahsına bir yorumda bulunulmasını istemeyen kişilerede sanki onunla aynı düşüncede olmak zorundaymısım ya da -mışız gibi direten bir uslupla gelen herkese söylüyorum....

Tekrar söylüyorum ben kendimle alakalı bir yorum isteseydim "konuyu" kendim açardım...Konuyu okuyanlar sınır çizgilerini bilmeden sağa sola laf yetiştirme derdinden başkasının şahsi fikirlerinede alçaltıcı bir üslupla alıntılayıp gelemez gelmesi için onu etıketleyıp sence de böyle mi demem lazım...

Özelden yazsaydı konu sahibi özelden yazardım hanımefendi...Burda ortaya yazmış ve şahsi fikrimi konu sahibine yazdım beğenir begenmez nitekim aynı düşüncedeymişiz...Kimse kimseye kendi düşüncesini benimsetmek zorunda degıl...Farklı düşünen insanların hala " amayla başlayan ve hala kendi fikirlerini diretmelerinin " anlamsız ,saçma ve yersiz buluyorum...

Sana bişi yazmamışım,adını gecırmemısım hayırdır sen benim evımın ıcıne kadar sorarsan bende sana haddini sonsuza dek bıldırırım neyse ne...Ne demek cevap vermek zorunda degılsın...Asıl sen benım özelime hangi hadle soru sorma cesaretine giriyorsun ? Derler insana ....Özelimi açmak istesem konuyu açardım...Babasının kızı gibi dıdımın dıdısına kadar soramazsın edep ya hu? Ne yanı hersey yazılı kurallar cercevesınde mı olmalı? Burası platform senın ıc camasırlarını sorma hakkım var ..Hadı yaaa ..Yok öyle bırsey..Ben konu acar anlatırsam sorgularsın..Durduk yere baskasına fıkrını yazan ınsanın dusuncesını sorgulamaya kımsenın hakkı yok..

Hanımefendi bakın yorumlarımı bastan sona okuyabılırsınız...Ayrıntı vermeme rağmen hala aynı şeyi soran insanın haddini bildiririm hemde burda ebediyen sonsuza dek yazarım hatta sonuçları nereye gidecekse gitsin hiç mühim değil....

Benim konu sahibine görüşümü bildirmem benim sahsım hakkında bilgi edinmeleri hakkını kımseye vermiyor...Çeyizimdeki fantazi bilmemnesine kadar kurcalayacak enteresan şeyler okudum bunu bana soramazsınız...Ben kendi şahsıma yorum isteseydim konuyu ben acardım...Başka bir üyeye yazdıgım kendi şahsi fikrimi kimse burda kalkıp benim kendi şahsi özeleme kadar getiremez net...

Bunu burda birçok aaaa eğlenmeye gelmişim yazacam tabi mantığıyla " kendi şahsına bir yorumda bulunulmasını istemeyen kişilerede sanki onunla aynı düşüncede olmak zorundaymısım ya da -mışız gibi direten bir uslupla gelen herkese söylüyorum....

Tekrar söylüyorum ben kendimle alakalı bir yorum isteseydim "konuyu" kendim açardım...Konuyu okuyanlar sınır çizgilerini bilmeden sağa sola laf yetiştirme derdinden başkasının şahsi fikirlerinede alçaltıcı bir üslupla alıntılayıp gelemez gelmesi için onu etıketleyıp sence de böyle mi demem lazım...

Özelden yazsaydı konu sahibi özelden yazardım hanımefendi...Burda ortaya yazmış ve şahsi fikrimi konu sahibine yazdım beğenir begenmez nitekim aynı düşüncedeymişiz...Kimse kimseye kendi düşüncesini benimsetmek zorunda degıl...Farklı düşünen insanların hala " amayla başlayan ve hala kendi fikirlerini diretmelerinin " anlamsız ,saçma ve yersiz buluyorum...

Sana bişi yazmamışım,adını gecırmemısım hayırdır sen benim evımın ıcıne kadar sorarsan bende sana haddini sonsuza dek bıldırırım neyse ne...Ne demek cevap vermek zorunda degılsın...Asıl sen benım özelime hangi hadle soru sorma cesaretine giriyorsun ? Derler insana ....Özelimi açmak istesem konuyu açardım...Babasının kızı gibi dıdımın dıdısına kadar soramazsın edep ya hu? Ne yanı hersey yazılı kurallar cercevesınde mı olmalı? Burası platform senın ıc camasırlarını sorma hakkım var ..Hadı yaaa ..Yok öyle bırsey..Ben konu acar anlatırsam sorgularsın..Durduk yere baskasına fıkrını yazan ınsanın dusuncesını sorgulamaya kımsenın hakkı yok..
Size naçizane bir tavsiye, hiçbir ortamda bu kadar uzun yazmayın. Sunumda falanda bu kadar uzun yazıları kimse dinlemez, sıkıcı gelir. Yazılarınız o kadar uzun ki çoğu kişi okumuyor bence

Size naçizane bir tavsiye, hiçbir ortamda bu kadar uzun yazmayın. Sunumda falanda bu kadar uzun yazıları kimse dinlemez, sıkıcı gelir. Yazılarınız o kadar uzun ki çoğu kişi okumuyor bence
Okumak isteyen okusun...İstemeyen okumasın ..

Hanımefendi sordugu sorunun cevabını vermeme rağmen tekrar aynı soruyu sormak art niyetlidir ...Kimin hangi soruyu hangi amaçla sordugunu idrak edebiliyorum..Yok okumasına rağmen sırf alaycı bır uslupla soruyorsa art niyettir bu...Bende cevabını verir gecerım canım özelden yazmak ısterse özelden yazarım..Ortadan yazanada ortadan yazarım net...Ben görüş istemediğim sürece kimsede şahsıma alaycı bir tavır takınarak bana yazmasın yazarsa cevabını alır...Siz kendinize yapılırsa cevap vermeyin...Ben veriyorum,veririm,vericemde..Durduk yere gelip acayıp acayıp şeylerle bana laf atarsalar cevap hakkımı sonuna kadar kullanırım ..

Hanımefendi sordugu sorunun cevabını vermeme rağmen tekrar aynı soruyu sormak art niyetlidir ...Kimin hangi soruyu hangi amaçla sordugunu idrak edebiliyorum..Yok okumasına rağmen sırf alaycı bır uslupla soruyorsa art niyettir bu...Bende cevabını verir gecerım canım özelden yazmak ısterse özelden yazarım..Ortadan yazanada ortadan yazarım net...Ben görüş istemediğim sürece kimsede şahsıma alaycı bir tavır takınarak bana yazmasın yazarsa cevabını alır...Siz kendinize yapılırsa cevap vermeyin...Ben veriyorum,veririm,vericemde..Durduk yere gelip acayıp acayıp şeylerle bana laf atarsalar cevap hakkımı sonuna kadar kullanırım ..
Hanımefendi ayni yorumuma ikinciye cevap veriyorsunuz oklemistim üsttede.

Merhaba sevgili hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim. Buraya çok yorum yazdım şimdi de ben bir konu açmak istiyorum. Uzun zamandır da burayı takip ediyorum. Şöyle bi durumda siz ne hissedersiniz , lütfen empati kurarak cevaplayın. Haksızsam da haksız olabilirim önemli değil. Sadece sorun bende mi kimde bunu objektif olarak bakacak birinden duymak istiyorum. Şöyle ki, ben evimde değilim ama sevgili kayınvalide 10 gündür bende kalıyor. Oğluna yemek yapıyo kendince. Bu sizce normal mi, beni rahatsız ediyor. Gelip kalmaya çok meraklı. Ben varken biraz çekiniyo ama ben yokum diye oğluna yemek yapma şeysiyle rahat rahat çöktü eve. Ben eve döndüğümde de onu evde görmek istemiyorum açıkçası ama döndüğümde orda olcak gibi görünüyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Valla bi keresinde de evde temizlik vardi annesinden rica etmistik. Gelip oglunun dolabini duzenlemisti yatak odamizda.😂 ben çok lafini etmistim eşime. Bu ne boyme arkani topluyo evimizde diye. Normal yani cicim. Hepsi oyle. Hala altlarini temizletiyo oglanlar analarina tabiri caizse

X