Kayınvalidecim

Bir zararı yoksa cidden iyi niyetine verin bazı huylarını. Ben kv li konulara bakıyorum cidden dert değil çoğu. Allah beni nasıl bir insanla sınıyordu bir ben bilirim. Ben şimdi mesafeliyim. Az görüşüyorum. Eşimi de darlamıyorum. Ufak tefek şeyler için kendi huzurunu bozma.
Amin canım inş. Çok yıpratıyorum kendimi. Kendime üzülüyorum. Size de geçmiş olsun.

Siz anlamamak ıcın ozel caba sarf ediyorsunuz bence...Diyorum kı; o evde o da kadın kadar hakimse mısafır havlularından duzenıne o zaman kalsınlar...Degılse kalamaz...Hala eskı kafa konusuyorsunuz erkek para getırırse soz sahıbı olurmus hadı yaaaa ne guzel..Ee bende calısıyorsam ustune evı temızle topla duzen sagla...Dunyadan haberı yok kalksın benım ozel esyamı annesıne al kullan desın...
Ama yok o para getırıosa annesıyle senın kan revan ıcınde ugrastıgın duzen kurdugun evın ıcınden gecsın...

Siz öyle yapın hanımefendı..Bana bu durum ters net yanı..Para kazanıyor dıye evde soz sahıbı olamaz kacıncı yuzyıldayız ya saka gibi..

Cevap vermeden geçemedim. Başka bir üyeye eski kafayla konuşuyordunuz diyip, kacinci yuzyildiayiz diyorsunuz ama hem çalişip hem de eve eşinizden daha fazla hakim olup, temizlik vs yapiyorsunuz ornegin, bunu çok mu ileri saniyorsunuz? 😂😂😂

Cevap vermeden geçemedim. Başka bir üyeye eski kafayla konuşuyordunuz diyip, kacinci yuzyildiayiz diyorsunuz ama hem çalişip hem de eve eşinizden daha fazla hakim olup, temizlik vs yapiyorsunuz ornegin, bunu çok mu ileri saniyorsunuz? 😂😂😂
Dıger mesajlarımıda okuyun lütfen..Evın herseyıne hakımım dedıgım mesajımı gosterın bana...Özel alanlara hakim olanın evın genelde kadını oldugunu söyledım...

Şayet eşi de hakimse neden olmasın dedım...
Özel alan kastımıda yazayım ( misafir havluları,dokunmaktan itina ettiğin çeyizliklerin ya da birinden aldıgın özel bir hediye vs.vs)

Diğer mesajımda dedıgım gibi biz bu yüzyılda iş yükünü bölüşüyoruz dedim...Tamirini es yapar,yer temızlıgını es yapar,bulasıgını es yıkar...Ordan onu okuyup cımbızlayıp yazmak ne kadar kolay degıl mı? Bende üşenmeden tek tek aynı kelımelerı sizin gibi bir mesajımı okuyup yargılayan herkese yazacağım😄😄😄😄 Hiç önemli değil ... Bu benim görüşüm..Kendi şahsi fikrim..Bana ait yani...Bilmem anlatabıldım mı?

Merhaba sevgili hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim. Buraya çok yorum yazdım şimdi de ben bir konu açmak istiyorum. Uzun zamandır da burayı takip ediyorum. Şöyle bi durumda siz ne hissedersiniz , lütfen empati kurarak cevaplayın. Haksızsam da haksız olabilirim önemli değil. Sadece sorun bende mi kimde bunu objektif olarak bakacak birinden duymak istiyorum. Şöyle ki, ben evimde değilim ama sevgili kayınvalide 10 gündür bende kalıyor. Oğluna yemek yapıyo kendince. Bu sizce normal mi, beni rahatsız ediyor. Gelip kalmaya çok meraklı. Ben varken biraz çekiniyo ama ben yokum diye oğluna yemek yapma şeysiyle rahat rahat çöktü eve. Ben eve döndüğümde de onu evde görmek istemiyorum açıkçası ama döndüğümde orda olcak gibi görünüyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Oğlunuz varmı ki inşallah vardır

Esmerallada hanım kimse yaşattğını yaşamadan ölmez merak etmeyin :işsiz:

Kv ile aynı evde kalmak sıkıntı gerçekten ama ben evde yokken gelsin, kalsın bana ne. Onda kalma, o sende kalmasın, oğlu tek gitmesin, ee gorusmeyecekler mi anne oğul?
Evlendi ya zimmetine geçirdi artık benim benim beeeniiimmmm

Ne kadar korkunç evelense ne ya hala o kocanın annesi insan biraz empati kurar doğurup büyütümüz peşinden koşturup düşse agladıgımız gülse sevindimiz evladımız evlenınce yabancımı olacak yazık çok yazık .

Kendi annesi gelse eşi dese kaba etiyle oturdu evime ne yapar acaba 🙄

Ben, Khomyuk, bihterinpekisi ve bikaç ğye hariç herkesin evinde kırmızı, kırbaçlı aynalı seks odası var onu anladım. Mazo sado bir oda.

Ay bir de lütfen ev kadının olmasın ya. En azından benim olmasın. Eşimin olsun. Millet ne meraklı temizlik yapmaya shwhw

Neyse ben gidiyorun özel alanımda takılıcam. Özel alan: Üçlü koltuk

Dıger mesajlarımıda okuyun lütfen..Evın herseyıne hakımım dedıgım mesajımı gosterın bana...Özel alanlara hakim olanın evın genelde kadını oldugunu söyledım...

Özel alan kastımıda yazayım ( misafir havluları,dokunmaktan itina ettiğin çeyizliklerin ya da birinden aldıgın özel bir hediye vs.vs)

Diğer mesajımda dedıgım gibi biz bu yüzyılda iş yükünü bölüşüyoruz dedim...Tamirini es yapar,yer temızlıgını es yapar,bulasıgını es yıkar...Ordan onu okuyup cımbızlayıp yazmak ne kadar kolay degıl mı? Bende üşenmeden tek tek aynı kelımelerı sizin gibi bir mesajımı okuyup yargılayan herkese yazacağım😄😄😄😄 Hiç önemli değil ... Bu benim görüşüm..Kendi şahsi fikrim..Bana ait yani...Bilmem anlatabıldım mı?

Bunun için mi yani? Hakim olunacak ne var bunlarda mesajla bile adama söylersin bunlari hadi bilmiyorsa bile. Ev işlerine ortak bir adam çokta zorlanmaz misafir havlusuyla normal havluyu ayirmakta. 😂

Ya ben konuda “evden neden 10 gündür uzaksın” sorularına takıldım?

Evden 10 gün uzak olunca ne oluyor? İnsan senede eşinden ayrı bir hafta - on gün ailesiyle vakit geçiremez mi? Arkadaşlarıyla 3-5 gün tatil yapamaz mı? Kaldı ki sağlık vs problemleri de olabilir. Erkek evde yalnız kalsa ne oluyor?

Aynı şekilde erkeğin de ailesini ziyaret etme hakkı olduğunu düşünüyorum. Çocuk vs. olup da onun düzeni bozulmadıkça gidip ailesini istediği zaman ziyaret edebilir. Çocuk öncelikli konu çünkü.

Keşke özel alanın çeyiz olmak yerine benim dediğim gibi fantazi aletleri olsaydı 🤣 ceyizden özel alan mi olur. Olsa ne olur? O ceyizleri de yapan zaten anneler değil mi?

Ben istemem.Yani bunun dogrusu yanlisi yok.Herkesin kendi tercihi.Ayni durumda ben olsam,benim annem evini birakip hayatta yanima gelmz😅Sen gel kal bizde der.Hoslanmam yani ben yokken evim didiklenecek,camasirim vs karistirilcak.Merakli bi kvde ise didik didik eder o evi.Ne gerek var?

Yorumlarin cogu bir de esimi dusunmem,onua ilgilenir falan.Kk kadinlarinin esleri 17 yasinda galiba,bakamiyorlar 10 gun kendilerine🙆Benim ki 37 yasinda,yemek de yapar,makinaya camasirini da atar en olmadi elinde yikar.Koca koca adamlari cidden napar diye dusunuyo musunuz ya biyere giderken🤦Velisi miyim ben,bi zahmet doyursn karnini aaa😄

Ben, Khomyuk, bihterinpekisi ve bikaç ğye hariç herkesin evinde kırmızı, kırbaçlı aynalı seks odası var onu anladım. Mazo sado bir oda.

Ay bir de lütfen ev kadının olmasın ya. En azından benim olmasın. Eşimin olsun. Millet ne meraklı temizlik yapmaya shwhw

Neyse ben gidiyorun özel alanımda takılıcam. Özel alan: Üçlü koltuk
Zaten ben neden ev tek bizim onu da anlamadım. Hem kocamın hem benim evim hem çocuğumun evi. Bu eve üçümüz de misafir davet edebilme hakkına sahibiz. Olmalıyız ya. Ne öyle havlular özel alan siz eve misafir bile çağırtmazsınız.
Bir de diyelim çeyizlik havluyu kullandılar. Ne olacak yıkarsın geçer amaan

Ya ben konuda “evden neden 10 gündür uzaksın” sorularına takıldım?

Evden 10 gün uzak olunca ne oluyor? İnsan senede eşinden ayrı bir hafta - on gün ailesiyle vakit geçiremez mi? Arkadaşlarıyla 3-5 gün tatil yapamaz mı? Kaldı ki sağlık vs problemleri de olabilir. Erkek evde yalnız kalsa ne oluyor?

Aynı şekilde erkeğin de ailesini ziyaret etme hakkı olduğunu düşünüyorum. Çocuk vs. olup da onun düzeni bozulmadıkça gidip ailesini istediği zaman ziyaret edebilir. Çocuk öncelikli konu çünkü.
Bir şey olacağından yada kendine bakamayacağından değil de ben neden bilmem eşime resmen yapışık yaşamayı seviyorum. Uzun süre uzakta kalınca evimi eşimi özlüyorum.
Mesela eşim Karadenizli şimdi fındık zamanı ben gitmem ama sen git gel bir hafta diyorum yardıma. Gitmiyor. O da aynı😁😁
Neden böyleyiz hiç bir fikrim yok ama

Kadını sevmek zorunda değilsiniz,ne güzel siz yokken gelmiş işte, mis gibi takılsın oğluyla. Siz evde olsanız okey zor diyecektim ama zaten olmadığınız bir ortam. Neyine bu kadar gıcık oldunuz ki? En fazla birkaç gün daha kalır siz dönünce.

Allah razı olsun. Sitenin adı linç tim olarak değiştirilmeli. Normal akıl veren tek tük
Kayinvalideyi asla kabul etmem diye verilen fikirlerin akıllıca olduğunu söylemek mümkün değil pek. Linç dediğiniz yorumlar madem akıllıca değil bu düşüncenizi eşinizle paylaşın. Bakalım eşiniz ne diyor?

Allah razı olsun. Sitenin adı linç tim olarak değiştirilmeli. Normal akıl veren tek tük
Başka yorumdan okuduğum kadarıyla eşinizin annesine yardım etmesine vs karismayip bu konuyu kendinize dert etmişsiniz arkadaş gazıyla. Arkadaşınız saçmalamış, birde herkesin kayınvalidesi bir değil ki. Bdv de okuyoruz gelininin namusuna laf eden kv de okuduk tam tersi annelik yapan kv de. Bazi insanlar objektif yorum yapamiyor, olay ne olursa olsun kendi yaşadıkları kişilerin karakterini baz alarak yazıyor. Mesela erkek anneleri genelde kötüdür diyen bile var. Yahu XY li evlat dogurunca kadına güncelleme mi geliyor kötülük adı altında.
Linç deyip o yorumlara kizmissiniz ama kendinizi boş yere üzmeyin. Evladıyla biraz kalıp hasret gidermesinin ne zararı var ki? Zaten evinize gidince yine kocanizla tek kalacaksınız, değer mi bu kadar dert etmeye, canınızı sıkmaya?

X