- 18 Eylül 2018
- 69
- 109
- 43
- 38
- Konu Sahibi kzbnmrzzhr
-
Biz aynı binada oturuyoruz ben öyle yapıyorum umrumda değil.e görüşmeyin.
ne işiniz var kv ile misafirlikte.
haftada bir evinde ne işiniz var.
ayda bir görüşün olsun bitsin.
haftanın 5 günü görüşmekten ine ine 1 güne indik. birbirine çok bağlılar doğu kökenliler ve aynı ilçedeyiz, görüşmemek gibi bir şansımız olamaz. eşimi günde 10kez arıyorlar.
Haftada 5 defa görüşmek,günde 10 defa telefonlaşmak nedir ayol?haftanın 5 günü görüşmekten ine ine 1 güne indik. birbirine çok bağlılar doğu kökenliler ve aynı ilçedeyiz, görüşmemek gibi bir şansımız olamaz. eşimi günde 10kez arıyorlar.
önümde halı yıkarken ah oh ederken vicdan durmuyor.Yahu size o lafları eden kayınvalide evine hadi gidiyorsunuz ne diye halılarını yıkıyorsunuz? Allah rızası için başka hayırlar yapabilirsiniz. Bu iyilik değil de yaranmak gibi geliyor bana kusura bakmayın.
O kadar sikayeci olup, laflarını işitip rahat etsin diye çabalamaniz çok anlamsız. Bırakın bu tarz şeyleri.
evet öyle gerçekten kayınpeder silik bir karakter. kaynanam başköşede. herkese akıl verme konumunda görüyor kendiniO zaman sunu diyeyim. Bu düzen değişmez. doğuda aileyi kadın yönetir. Kadının sözünden evlatlar çıkmaz . Gerçi bu tabi eskidendi ama hala var saygı gereği.
eşim ailenin babası gibi. sağlıksız rol paylaşımları işte.Haftada 5 defa görüşmek,günde 10 defa telefonlaşmak nedir ayol?
Eşiniz işini nasıl yapıyor?
katılıyorum ama mesafe koyamıyorum.Mesafe candır …
kendinizi açıklamaya çalışmayın bakın yaptıklarınız onun için bi anlam ifade etmiyor onu demek istiyoruz size, yapınca kötü oluyorsunuz yapmayın, mesafe koymak nedir tam anlamıyla onu yapın, ne haddine sizin eğitiminizi sizin ebeveynliğini sorgulamak.özellikle gitmiş değilim halı yıkamaya denk geldi önümde eğilmiş halı yıkamaya uğraşıyor napsayydım öteden izleseydim. ayrıca misafir benim evine geldi ben gitmedim onunla. onun evinden benim evime gittik bana geldi misafir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?