- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Eşiyle beraber güzelce vakit geçirmek varken böyle saçma bir şeye takılıp canını sıkmış, soluğu Bdv’de almış. Büyük ihtimalle eşinin de enerjisini düşürmüştür. Konu sahibi kusura bakmasın ama böyle insanlara tahammülüm sıfır :/Ben konu oraya bağlanacak sandım açıkçası, neymiş kayinvalide ağır ağır konuşmuş, bunun için moral bozmakta ne bileyim.
Yaşlı bir insan.. zaten bu donemde onları cok daha ıyı anlamak lazım.. Psikolojisi bozuldu insanların ozellikle yaslıların. Kımın ne olacagı bellı olmuyor.. duygusal davranmış olabılır huzunlenmıs olabılır. Bence bukadar buyutmeyınBenim gelip gelmeme yılbaşı kutlama sorunum o değil biraz da yanlış anlaşıldım galiba sorunum kv duygu sömürüsü yapması. Normal zamanda da iki kişiler zaten hep biz yokuz ki bugün niye bu konuşma geçiyor eşimle anlam veremedim
Kvdem 47 yaşındaYaşlı bir insan zaten bu donemde onları cok daha ıyı anlamak lazım.. Psikolojisi bozuldu insanların ozellikle yaslıların. Kımın ne olacagı bellı olmuyor.. duygusal davranmış olabılır huzunlenmıs olabılır. Bence bukadar buyutmeyın
Genel hali buysa, hiç can sıkmaya değmez, her zaman ki kayinvalidem deyip keyfinize baksaydiniz.Kusura bakmayın yanlış anlaşıldım galibakv konusma tavrına canım sıkıldı gelmediniz etmediniz yalnız başımıza oturuyoruz falan her gün öyle zaten hafta da bir ihtiyacı var mı yokmu diye gidiyoruz normal Bi zaman değil ki malum yada sürekli birlikte yaşayan biri değiliz ki
Eşim sözlü olarak birsey demedi ama surat astı üzüldü galiba annesi öyle deyince yanlış bşrsey yaptı gibi suçluluk psikolosine girdiValla ben olsam eşimde bir şey demediyse bu konuda kv nin dediği umrumda olmazdı. Sonuçta benim istediğim olmuş yani
Eşiniz de sallamamayi öğrensin, çok kafasına takiyosa anne her sene her sene size gelicek halimiz yok ya, bu seneyi de başbaşa geçiriyoruz desin usulünce. Moral bozacak bişey yok sevdiğinizle birliktesiniz, ne güzel isteHaklısınız ama eşimin de morali bozuldu birsey diyemedi annesine iyi anne tamam iyi geceler deyip kapattı oğlunu mutsuz edeceğini bile bile böyle davrandı ya canımı sıktı
Ya boşver ne diye buruk oluyorsun. Hiç gerek yok. Kimible istersen onla gir.Kızlar öyle üzgünüm ki anlatamam. Kv ve kp hakkında geçtiğimizde Bi konu açmıştım özet geçiyim eşim sürekli gitmek kalmak istiyor kp şehir dışında kv ve görümcem var evde. Bize ısrar ettiler yılbaşında gitme konusunda 2. Yılımız evleneli. geçen sene kp de vardı korona da yoktu gittik kutladık beraber. Kv sabah eşimi aradı oğlum gelmediniz gelseydiniz vs dedi eşimde Bi gün izni olduğunu gidip kalamayacağımızı söyledi konu kapandı sanıyordum. İlk kez eşimle baş başa yılbaşı geçirmek istedim bu benim hakkım değil mi. Herşey güzel gidiyordu yemekler sohbetler kp bize bilet aldırdı kendi için piyango açıklandı 11 bucuk gibi eşim annesini aradı napıyorsunuz sizin biletin durumu şu falan diye sesi böyle ağır ağır duygu sömürüsü yapıyo napalım oğlumm ediyle büdü oturuyoruz gelmediniz de diye eşime bildiğin kendini acındırdı. Ya o kadar üzüldüm ki bende istemem iki kişi geçirmelerini onlara gelin dedik gene ayıp olmasın diye yok dediler tavuk falan var bizim dedi ama normal Bi zaman değil 4 gün yasak var hastalık var ve doğrusu bizi baş başa bırakmak istemiyo gibiler . Anlayacağınız yılbaşına dakikalar kala içim buruk girdim yeni yıla bütün günün enerjisi gitti Rabbim ıslah etsin inşallah hidayet versin bizimde ayrı bir yuva ev olduğumuzu en kısa zamanda anlar umarım.
Normal Bi gün benim için elbette ama herkes kendi ailesiyle eşiyle birlikte bende öyle olmak istedim ekstra birsey yok yemek çay vs. Kv beklentisi fazla geçen sene herhalde 20 kişiydik Bi evde hala dayı biz onlar kimse gitmedi bu sene bizde öyle sıkıldı edi büdü kalmaktanGenel hali buysa, hiç can sıkmaya değmez, bir her zaman ki kayinvalidem deyip keyfinize baksaydiniz.
Evet gencmiş Allah uzun omur versin. Ama duygusal davranmıstır diye dusunuyorum. Keyfinizi bozmaya degmez. Dedım ya Rabbım buyuk dertlerden sakınsın.ben
Kvdem 47 yaşındaçok da Bi yaşı da yok
Siz "aman kırılmasınlar" diye sürekli kendinizden ödün verirseniz onlarda bunu hep suistimal ederler.Kızlar öyle üzgünüm ki anlatamam. Kv ve kp hakkında geçtiğimizde Bi konu açmıştım özet geçiyim eşim sürekli gitmek kalmak istiyor kp şehir dışında kv ve görümcem var evde. Bize ısrar ettiler yılbaşında gitme konusunda 2. Yılımız evleneli. geçen sene kp de vardı korona da yoktu gittik kutladık beraber. Kv sabah eşimi aradı oğlum gelmediniz gelseydiniz vs dedi eşimde Bi gün izni olduğunu gidip kalamayacağımızı söyledi konu kapandı sanıyordum. İlk kez eşimle baş başa yılbaşı geçirmek istedim bu benim hakkım değil mi. Herşey güzel gidiyordu yemekler sohbetler kp bize bilet aldırdı kendi için piyango açıklandı 11 bucuk gibi eşim annesini aradı napıyorsunuz sizin biletin durumu şu falan diye sesi böyle ağır ağır duygu sömürüsü yapıyo napalım oğlumm ediyle büdü oturuyoruz gelmediniz de diye eşime bildiğin kendini acındırdı. Ya o kadar üzüldüm ki bende istemem iki kişi geçirmelerini onlara gelin dedik gene ayıp olmasın diye yok dediler tavuk falan var bizim dedi ama normal Bi zaman değil 4 gün yasak var hastalık var ve doğrusu bizi baş başa bırakmak istemiyo gibiler . Anlayacağınız yılbaşına dakikalar kala içim buruk girdim yeni yıla bütün günün enerjisi gitti Rabbim ıslah etsin inşallah hidayet versin bizimde ayrı bir yuva ev olduğumuzu en kısa zamanda anlar umarım.
Kesinlikle Bi dert değil bu biliyorum ama böyle düşünmesi üzdü beni kendi annemde aradı kızım Allahım eşinle sağlıklı mutlu Bi yıl olsun dedi kapattı o da dese oğlum hastalık var yasaklar var bu senede böyle oldu beraber geçirmeyi isterdim falan anlardım o zamanEvet gencmiş Allah uzun omur versin. Ama duygusal davranmıstır diye dusunuyorum. Keyfinizi bozmaya degmez. Dedım ya Rabbım buyuk dertlerden sakınsın.
Bende sinir oluyorum. KV gık dese konu açılıyor anlamadım.. çok yorum aldığı için mi popüler konu olarak mı görüyorlarEşiyle beraber güzelce vakit geçirmek varken böyle saçma bir şeye takılıp canını sıkmış, soluğu Bdv’de almış. Büyük ihtimalle eşinin de enerjisini düşürmüştür. Konu sahibi kusura bakmasın ama böyle insanlara tahammülüm sıfır :/
Öyle Bi çabam yok ama siz öyle düşünüyorsanız neden giriyorsunuz böyle konuya yorum yapma gereğinde bulunuyorsunuz. Demekki canı bi duruma sıkılıp o konu hakkında açılıyor böyle.Bende sinir oluyorum. KV gık dese konu açılıyor anlamadım.. çok yorum aldığı için mi popüler konu olarak mı görüyorlar
Haklı olanları tenzih ederim ama bazıları söz konusu kayınvalide olunca buluttan nem kapıyor gibiBende sinir oluyorum. KV gık dese konu açılıyor anlamadım.. çok yorum aldığı için mi popüler konu olarak mı görüyorlar
Haklısınız öyle ama bi heves dediğim gibi 2 yıllık Evliyiz geçen sene de kv kp birlikte geçirdik bir yıl beraber girmek istedim yeni yıla ilk olacağı için özenmiştim
Herkesin duyguları kafasına taktığı durumlar farklı tabiki boşa açılan her konu kv değil gördüğüm kadarıyla boşa konu açmak isteyen her şekilde açıyorHaklı olanları tenzih ederim ama bazıları söz konusu kayınvalide olunca buluttan nem kapıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?