Kayınvalide yüzünden yeni yıla buruk girmek!!

Ben konu oraya bağlanacak sandım açıkçası, neymiş kayinvalide ağır ağır konuşmuş, bunun için moral bozmakta ne bileyim.
Eşiyle beraber güzelce vakit geçirmek varken böyle saçma bir şeye takılıp canını sıkmış, soluğu Bdv’de almış. Büyük ihtimalle eşinin de enerjisini düşürmüştür. Konu sahibi kusura bakmasın ama böyle insanlara tahammülüm sıfır :/

Yaşlı bir insan.. zaten bu donemde onları cok daha ıyı anlamak lazım.. Psikolojisi bozuldu insanların ozellikle yaslıların. Kımın ne olacagı bellı olmuyor.. duygusal davranmış olabılır huzunlenmıs olabılır. Bence bukadar buyutmeyın

Valla ben olsam eşimde bir şey demediyse bu konuda kv nin dediği umrumda olmazdı. Sonuçta benim istediğim olmuş yani

ben Kvdem 47 yaşında çok da Bi yaşı da yok

Genel hali buysa, hiç can sıkmaya değmez, her zaman ki kayinvalidem deyip keyfinize baksaydiniz.

Valla ben olsam eşimde bir şey demediyse bu konuda kv nin dediği umrumda olmazdı. Sonuçta benim istediğim olmuş yani
Eşim sözlü olarak birsey demedi ama surat astı üzüldü galiba annesi öyle deyince yanlış bşrsey yaptı gibi suçluluk psikolosine girdi

Haklısınız ama eşimin de morali bozuldu birsey diyemedi annesine iyi anne tamam iyi geceler deyip kapattı oğlunu mutsuz edeceğini bile bile böyle davrandı ya canımı sıktı
Eşiniz de sallamamayi öğrensin, çok kafasına takiyosa anne her sene her sene size gelicek halimiz yok ya, bu seneyi de başbaşa geçiriyoruz desin usulünce. Moral bozacak bişey yok sevdiğinizle birliktesiniz, ne güzel iste

Ya boşver ne diye buruk oluyorsun. Hiç gerek yok. Kimible istersen onla gir.

Genel hali buysa, hiç can sıkmaya değmez, bir her zaman ki kayinvalidem deyip keyfinize baksaydiniz.
Normal Bi gün benim için elbette ama herkes kendi ailesiyle eşiyle birlikte bende öyle olmak istedim ekstra birsey yok yemek çay vs. Kv beklentisi fazla geçen sene herhalde 20 kişiydik Bi evde hala dayı biz onlar kimse gitmedi bu sene bizde öyle sıkıldı edi büdü kalmaktan

ben
Kvdem 47 yaşında çok da Bi yaşı da yok
Evet gencmiş Allah uzun omur versin. Ama duygusal davranmıstır diye dusunuyorum. Keyfinizi bozmaya degmez. Dedım ya Rabbım buyuk dertlerden sakınsın.

Siz "aman kırılmasınlar" diye sürekli kendinizden ödün verirseniz onlarda bunu hep suistimal ederler.

Evet gencmiş Allah uzun omur versin. Ama duygusal davranmıstır diye dusunuyorum. Keyfinizi bozmaya degmez. Dedım ya Rabbım buyuk dertlerden sakınsın.
Kesinlikle Bi dert değil bu biliyorum ama böyle düşünmesi üzdü beni kendi annemde aradı kızım Allahım eşinle sağlıklı mutlu Bi yıl olsun dedi kapattı o da dese oğlum hastalık var yasaklar var bu senede böyle oldu beraber geçirmeyi isterdim falan anlardım o zaman

Bende sinir oluyorum. KV gık dese konu açılıyor anlamadım.. çok yorum aldığı için mi popüler konu olarak mı görüyorlar

Bende sinir oluyorum. KV gık dese konu açılıyor anlamadım.. çok yorum aldığı için mi popüler konu olarak mı görüyorlar
Öyle Bi çabam yok ama siz öyle düşünüyorsanız neden giriyorsunuz böyle konuya yorum yapma gereğinde bulunuyorsunuz. Demekki canı bi duruma sıkılıp o konu hakkında açılıyor böyle.

Bismillah valla yeni yıla girer girmez başladı kayınvalideli konular
Öyle duygu sömürüsü yapmışsınız ki geceyi orada geçirdiniz sandım
Gelin kaynana toprağı diye boşa dememişler işte
Bence hatayı ilk yıl giderek yapmışsınız
İlk yıl giderseniz sonraki yıllar da beklerler
Siz gitmediğiniz halde niye yıkılmış haldesiniz onu anlamadım

Haklı olanları tenzih ederim ama bazıları söz konusu kayınvalide olunca buluttan nem kapıyor gibi
Herkesin duyguları kafasına taktığı durumlar farklı tabiki boşa açılan her konu kv değil gördüğüm kadarıyla boşa konu açmak isteyen her şekilde açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…