• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide yüzünden yeni yıla buruk girmek!!

Öyle Bi çabam yok ama siz öyle düşünüyorsanız neden giriyorsunuz böyle konuya yorum yapma gereğinde bulunuyorsunuz. Demekki canı bi duruma sıkılıp o konu hakkında açılıyor böyle.
Eminmisiniz.. öyle üzgünüm ki kadın duygu sömürüsü yaptı kendini acindirdi bunlar sizin cümleleriniz .. kadın kötü biseymi demiş oturuyoruz edi budu demiş keşke gelseydiniz demiş ..bu senede böyle oldu bir dahakine kutlarız annecim der geçersiniz bu kadar drama gerek varmı ?

Eminmisiniz.. öyle üzgünüm ki kadın duygu sömürüsü yaptı kendini acindirdi bunlar sizin cümleleriniz .. kadın kötü biseymi demiş oturuyoruz edi budu demiş keşke gelseydiniz demiş ..bu senede böyle oldu bir dahakine kutlarız annecim der geçersiniz bu kadar drama gerek varmı ?
Dram falan yaptığımı düşünmüyorum eşim üzüldüğü için yeni yıla buruk girdim bunun sebebi de kv. Kime göre neye göre duygu sömürüsü değil kişiden kişiye göre değişir kv tanıyorum ve bu Bi duygu sömürüsüydü siz gelmediniz yalnızız gibisinden ama size göre olmayabilir saygı duyuyorum

Keşke gelseydiniz değil gelmediniz yalnızız gibi Bi konusma geçti eşimle arasında ikisi bence farklı cümleler. Yasak var ayrıca gitsek 4 gün kalmak zorundayız 20dk mesafede 4 gün kalmak bana göre saçma

Dram falan yaptığımı düşünmüyorum eşim üzüldüğü için yeni yıla buruk girdim bunun sebebi de kv. Kime göre neye göre duygu sömürüsü değil kişiden kişiye göre değişir kv tanıyorum ve bu Bi duygu sömürüsüydü siz gelmediniz yalnızız gibisinden ama size göre olmayabilir saygı duyuyorum
Ben KV bu kadar dile dolanmasina saygı duymuyorum ..gitmek istemimissiniz sizin seçiminiz ama bu kadar duygu sömürüsü acindirma kelimeleriniz hoş değil.. belki o an duygusal birşey yaşadı eşinle tartıştı eski günleri hatırladı oğluyla keşke gelseydiniz diye bir cümle çıktı ağzından..lütfen biraz empati..

Kızlar öyle üzgünüm ki anlatamam. Kv ve kp hakkında geçtiğimizde Bi konu açmıştım özet geçiyim eşim sürekli gitmek kalmak istiyor kp şehir dışında kv ve görümcem var evde. Bize ısrar ettiler yılbaşında gitme konusunda 2. Yılımız evleneli. geçen sene kp de vardı korona da yoktu gittik kutladık beraber. Kv sabah eşimi aradı oğlum gelmediniz gelseydiniz vs dedi eşimde Bi gün izni olduğunu gidip kalamayacağımızı söyledi konu kapandı sanıyordum. İlk kez eşimle baş başa yılbaşı geçirmek istedim bu benim hakkım değil mi. Herşey güzel gidiyordu yemekler sohbetler kp bize bilet aldırdı kendi için piyango açıklandı 11 bucuk gibi eşim annesini aradı napıyorsunuz sizin biletin durumu şu falan diye sesi böyle ağır ağır duygu sömürüsü yapıyo napalım oğlumm ediyle büdü oturuyoruz gelmediniz de diye eşime bildiğin kendini acındırdı. Ya o kadar üzüldüm ki bende istemem iki kişi geçirmelerini onlara gelin dedik gene ayıp olmasın diye yok dediler tavuk falan var bizim dedi ama normal Bi zaman değil 4 gün yasak var hastalık var ve doğrusu bizi baş başa bırakmak istemiyo gibiler . Anlayacağınız yılbaşına dakikalar kala içim buruk girdim yeni yıla bütün günün enerjisi gitti Rabbim ıslah etsin inşallah hidayet versin bizimde ayrı bir yuva ev olduğumuzu en kısa zamanda anlar umarım.
Arasın çok takılmayın .En azından beraber gecırmıssınız.

hmm... eşiyle başbaşa zaman geçirmek istediği için çağıran kv ye bozulan, aradığında sesi alıngandı diye buruklaşan ve eşiyle başbaşa geçirmek istediği yılbaşı akşamında zamanını kk da geçiren bir adet konu sahibi ?
bence baya değişik bir konu.
bunca başbaşalık hassasiyetim olsa oturup vaktimi burada öldürmek istemem mesela.

Ben KV bu kadar dile dolanmasina saygı duymuyorum ..gitmek istemimissiniz sizin seçiminiz ama bu kadar duygu sömürüsü acindirma kelimeleriniz hoş değil.. belki o an duygusal birşey yaşadı eşinle tartıştı eski günleri hatırladı oğluyla keşke gelseydiniz diye bir cümle çıktı ağzından..lütfen biraz empati..
Evet tabiki duygulanabilir o da insan sonuçta ama bu senede böyle yani yasak olmasa gene giderdik eminim ben istemesem geçen sene gitmezdim zaten normal bi zaman değil zaten bu sene herkes kendi evinde bizde böyle artık diye düşünmesi lazım

Kusura bakmayın yanlış anlaşıldım galiba 🙂 kv konusma tavrına canım sıkıldı gelmediniz etmediniz yalnız başımıza oturuyoruz falan her gün öyle zaten hafta da bir ihtiyacı var mı yokmu diye gidiyoruz normal Bi zaman değil ki malum yada sürekli birlikte yaşayan biri değiliz ki
E desin duygu sömürüsü yapsin ne olmus yani.
Esiniz yanina gidip hicbir sey yokmus gibi eglenmenize devam etseydiniz ya boyle sacma sapan bir seye takilacaginiza..
Insanlar neler yasiyor sizde kendi kendinize sorun yaratmissiniz offf gercekten kusura bakmayin ama boyle seylere takilip mutsuzluk yaratan insanlara hayretle bakiyorum...

E desin duygu sömürüsü yapsin ne olmus yani.
Esiniz yanina gidip hicbir sey yokmus gibi eglenmenize devam etseydiniz ya boyle sacma sapan bir seye takilacaginiza..
Insanlar neler yasiyor sizde kendi kendinize sorun yaratmissiniz offf gercekten kusura bakmayin ama boyle seylere takilip mutsuzluk yaratan insanlara hayretle bakiyorum...
Size göre saçma sapan olan Bi konu bana ciddi gelebilir tam tersi de olabilir bana saçma gelir size normal fikrinizi söylemeniz yeterli konunun saçmalığını tartışmaya gerek yok. Bi sıkıntımı paylaştım tartışmaya döneceğini bu kadar kendimi ifade etmek zorunda kalacağımı düşünmemiştim

Size göre saçma sapan olan Bi konu bana ciddi gelebilir tam tersi de olabilir bana saçma gelir size normal fikrinizi söylemeniz yeterli konunun saçmalığını tartışmaya gerek yok. Bi sıkıntımı paylaştım tartışmaya döneceğini bu kadar kendimi ifade etmek zorunda kalacağımı düşünmemiştim
Tartismak mi??
Canin tartismak istiyorsa tartis tabii ama bu ben olmam...
Sen bence git bu agresif tavrini kv. Goster burda bana ahkam kesemezsin...
Hadi bye...

Tartismak mi??
Canin tartismak istiyorsa tartis tabii ama bu ben olmam...
Sen bence git bu agresif tavrini kv. Goster burda bana ahkam kesemezsin...
Hadi bye...
Sizinle tartıştığımızı yazmadım farkında mısınız? Kimseye ahkam kestiğimde yok bunu nerden çıkardınız gayet normal cevaplar verdim yazan herkese görüşleriniz için sağolun.

Güle güle 🖐️

Normalde de her şeyi bu kadar takar mısınız? Hiç sağlıklı değil.

Ne yeni yılmış arkadaş sanki reset atılıyor 00:00 da :KK53:

Sizinle tartıştığımızı yazmadım farkında mısınız? Kimseye ahkam kestiğimde yok bunu nerden çıkardınız gayet normal cevaplar verdim yazan herkese görüşleriniz için sağolun.

Güle güle 🖐️
Evet benim dısımda gayet guzel ılımlı cevaplar vermissiniz...
Yazdiginizi tekrar okuyun..
Bana da sacma gelmis guzel bir sekilde sacma buldugumu yazmisim...
Bu asabiyet niye anlamadimmm
Sahsen tanimam etmem ben bu sayfayi kapattigim an unuturum burayi yazilanlari beni ilgilendirmez sadece ne gerek var kendinizi boyle bir sey icin mutsuz etmeye demek istedim bin pisman oldumm.
Insanlara iyilik yaramiyor...

Bende geçen sene eşimle kutladım, şu an ayrıyız . Ailemle televizyon izleyerek sohbet ederek geçirdim. O zaman benim kendimi yerden yere atmam gerekti. Geçen sene şöyleydi bu sene böyle diye ... Derdiniz yok dert mi arıyorsunuz? Geçen sene beraber geçirmişsiniz kv ve kp ile buruk girmişsiniz yeni yıla. Bu seni eşinizle geçirmişsiniz, yine buruk girmişsiniz . Ne dertler var bu kadınlar kulübünde farkında mısınız ? Silkelenip kendinize gelin bence .

Kızlar öyle üzgünüm ki anlatamam. Kv ve kp hakkında geçtiğimizde Bi konu açmıştım özet geçiyim eşim sürekli gitmek kalmak istiyor kp şehir dışında kv ve görümcem var evde. Bize ısrar ettiler yılbaşında gitme konusunda 2. Yılımız evleneli. geçen sene kp de vardı korona da yoktu gittik kutladık beraber. Kv sabah eşimi aradı oğlum gelmediniz gelseydiniz vs dedi eşimde Bi gün izni olduğunu gidip kalamayacağımızı söyledi konu kapandı sanıyordum. İlk kez eşimle baş başa yılbaşı geçirmek istedim bu benim hakkım değil mi. Herşey güzel gidiyordu yemekler sohbetler kp bize bilet aldırdı kendi için piyango açıklandı 11 bucuk gibi eşim annesini aradı napıyorsunuz sizin biletin durumu şu falan diye sesi böyle ağır ağır duygu sömürüsü yapıyo napalım oğlumm ediyle büdü oturuyoruz gelmediniz de diye eşime bildiğin kendini acındırdı. Ya o kadar üzüldüm ki bende istemem iki kişi geçirmelerini onlara gelin dedik gene ayıp olmasın diye yok dediler tavuk falan var bizim dedi ama normal Bi zaman değil 4 gün yasak var hastalık var ve doğrusu bizi baş başa bırakmak istemiyo gibiler . Anlayacağınız yılbaşına dakikalar kala içim buruk girdim yeni yıla bütün günün enerjisi gitti Rabbim ıslah etsin inşallah hidayet versin bizimde ayrı bir yuva ev olduğumuzu en kısa zamanda anlar umarım.
Daha 2 senelik evlisin gecer bu hisler ileriki yıllarda 😁 ben 6 yıllık evliyim her yıl olduğu gibi bu yılda aradi gelin diye gecen yıl gitmiştik bnde yasaklar var 4gun diye olmaz dedim pazartesi gelirz dedim kac aydır evden çıkmıyorum ben markete bile çıkmadım yani biliyorlar ole üzülmedimde şahsen yeni evliyken bende dert ediniyordum bosver 😃

Bsey yapmamış ki .

Back