Kayınvalide yüzünden yeni yıla buruk girmek!!

Ay tenli anne

Aldığım her nefesin biri senin 💕👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
4.052
3.296
63
Kızlar öyle üzgünüm ki anlatamam. Kv ve kp hakkında geçtiğimizde Bi konu açmıştım özet geçiyim eşim sürekli gitmek kalmak istiyor kp şehir dışında kv ve görümcem var evde. Bize ısrar ettiler yılbaşında gitme konusunda 2. Yılımız evleneli. geçen sene kp de vardı korona da yoktu gittik kutladık beraber. Kv sabah eşimi aradı oğlum gelmediniz gelseydiniz vs dedi eşimde Bi gün izni olduğunu gidip kalamayacağımızı söyledi konu kapandı sanıyordum. İlk kez eşimle baş başa yılbaşı geçirmek istedim bu benim hakkım değil mi. Herşey güzel gidiyordu yemekler sohbetler kp bize bilet aldırdı kendi için piyango açıklandı 11 bucuk gibi eşim annesini aradı napıyorsunuz sizin biletin durumu şu falan diye sesi böyle ağır ağır duygu sömürüsü yapıyo napalım oğlumm ediyle büdü oturuyoruz gelmediniz de diye eşime bildiğin kendini acındırdı. Ya o kadar üzüldüm ki bende istemem iki kişi geçirmelerini onlara gelin dedik gene ayıp olmasın diye yok dediler tavuk falan var bizim dedi ama normal Bi zaman değil 4 gün yasak var hastalık var ve doğrusu bizi baş başa bırakmak istemiyo gibiler . Anlayacağınız yılbaşına dakikalar kala içim buruk girdim yeni yıla bütün günün enerjisi gitti Rabbim ıslah etsin inşallah hidayet versin bizimde ayrı bir yuva ev olduğumuzu en kısa zamanda anlar umarım.

Yeni yıl diye bu kadar anlam yüklersek üzülürüz. Normal bi gün işte. Eğer mutlu olmak istiyorsak istediğimiz herhangi bir gün içinde kutlama yapabiliriz eşlerimizle. Böyle şeyleri dert etmek için hayat çok kısa gerçekten. Takmayın derim

Ben ortada bir sorun göremedim. Siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz...

E evdeymissiniz, eşinizle birlikteymissiniz işte, kim ne konuşursa konuşsun, neden bu kadar takip kendinizi boşu boşuna mutsuz ediyosunuz?
Haklısınız ama eşimin de morali bozuldu birsey diyemedi annesine iyi anne tamam iyi geceler deyip kapattı oğlunu mutsuz edeceğini bile bile böyle davrandı ya canımı sıktı

Dünden ne farkı vardı ki bugünün?
Haklısınız öyle ama bi heves dediğim gibi 2 yıllık Evliyiz geçen sene de kv kp birlikte geçirdik bir yıl beraber girmek istedim yeni yıla ilk olacağı için özenmiştim

Siz de bi tuhafsınız valla. Bırakın başbaşa kalmışsınız işte ne güzel gelmeyin bu sömürülere. Sokakta mı kalmışlar karı koca otursunlar iyi işte
Yasak olmasa eşim gene ısrar ederdi gidip kalalım Bi gün onlarda yalnız bizde diye ama yasak var anlamak istemiyor ediyle büdü maalesef

Onlar iki kişi ise siz de iki kişisiniz sorun ne ki

Yan apartmanda görümcem var onlar iki kişi, biz üç kişi ayrı ayrı girdik yeni yıla

Kv kp ve öbür görünce de birlikte virüs var bu kadar basit

Kp iniz gelseymiş ya da eşini yanına alsaymış neden ayrı yaşıyorlar hala anlamadım da kp gelmezken sizden beklenmesi makul değil

Gitseniz buruk girecektiniz, gitmediniz yine buruksunuz.. Anlayamadığım evlenıyosunuz evlenirken ne sanıyosunuz bi çok konuda onlara gore şekileneceksiniz isteseniz istemesenizde.. Bukadar da dokunmazlık hiç bir gelinde yok

Haklısınız öyle ama bi heves dediğim gibi 2 yıllık Evliyiz geçen sene de kv kp birlikte geçirdik bir yıl beraber girmek istedim yeni yıla ilk olacağı için özenmiştim
Eee girmişsiniz işte. Gelip boğazınıza bıçakta dayamamış adamlar.

Vallahi böyle mız mız insanlara hiç tahammül edemiyorum

Telefonda konuşmuş acındırmış tamam ee sabaha kadar konuşmadılar ya hoş. Tel kapatınca kocanla eğlenmene devam edeydin hiç biley olmamış gibi. Ki çokta büyük bir olay yok zaten ortada bence. Ayrıca Allah islah etsin falan diyosun iyi güzel hoş da, dinimiz de yeni yıl kutlama yok ki neyini islah etsin şimdi kv’nin? Sanki siz biraz abartmış gibisiniz olayı.

Kendinize dert arıyorsunuz resmen. Öyle bir anlatmışsınız ki eşiniz sizi evde bırakıp ailesinin evine gitti sandım
Ben konu oraya bağlanacak sandım açıkçası, neymiş kayinvalide ağır ağır konuşmuş, bunun için moral bozmakta ne bileyim.

Benim gelip gelmeme yılbaşı kutlama sorunum o değil biraz da yanlış anlaşıldım galiba sorunum kv duygu sömürüsü yapması. Normal zamanda da iki kişiler zaten hep biz yokuz ki bugün niye bu konuşma geçiyor eşimle anlam veremedim

Ben konu oraya bağlanacak sandım açıkçası, neymiş kayinvalide ağır ağır konuşmuş, bunun için moral bozmakta ne bileyim.
Kusura bakmayın yanlış anlaşıldım galiba kv konusma tavrına canım sıkıldı gelmediniz etmediniz yalnız başımıza oturuyoruz falan her gün öyle zaten hafta da bir ihtiyacı var mı yokmu diye gidiyoruz normal Bi zaman değil ki malum yada sürekli birlikte yaşayan biri değiliz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…