Evet tabiki duygulanabilir o da insan sonuçta ama bu senede böyle yani yasak olmasa gene giderdik eminim ben istemesem geçen sene gitmezdim zaten normal bi zaman değil zaten bu sene herkes kendi evinde bizde böyle artık diye düşünmesi lazım
Bunu düşünmüş ve söylemiş
Siz de gelmediniz oturuyoruz ediyle büdü demiş
İlle de sizin cümlelerinizle mi söylemeli yani ben bu cümleye alınamam
Bana deseydi ha evet tüm dünya evde edi büdü oturuyor biz de partide değiliz ki evdeyiz der güler geçerdim
Kv nin konuşma tarzı ağlamaklı mıy mıy mağdurmuşçasına olabilir ama kadının hep tavrı bu
Bu neden sizin modunuzu düşürüyor
Kv niz ne güzel herkes evinde sağlıklı hissinde olan bir kişi değil yakınız gelsinler gitsinler modunda onu değiştiremeyiz, çözümünüz bunlara alınmamak
Bir yorumunuzda 20 dakika mesafede 4 gün birlikte olmamak için gitmedik diyordunuz haklısınız ama içten içe kendinizi haksız hissetmeyin, vicdan yapmayın, amanın kötü gelin mi oldum diye düşünmeyin
Bu arada madem Kv böyle ve eşinizle konuşmalarından etkileniyorsunuz konuşmayı yönlendirin
Yani siz arayın ay yasaklar gelemedik de bu sene hayat böyle geçti her şey yasak umarım 2021 güzel gelir tüm dünya seneye rahata kavuşur kalabalıklar bir araya gelir vs konuşurdun
Gelemediniz değil gelmediniz dedi diye hayatınızı zehir etmezdiniz
Bak yine yazayım, karşı komşum görümcem davet etti gitmedik 4 gün kalma zorunluluğu da yok aynı sitedeyiz
Gidemedik değil gitmedik tek kelime ile olmaz korona var dedik sizde yoksa da bizde var ya bulaştırırsak deyip evimizde oturduk eskiden bu sitede 2-3 aile birlikte, sabah 3-4 e kadar otururduk
Bunu Kv dert edebilir de dert edilecek bir şey yok deyip onu susturmak yerine eşime laf etti diye dövünmek, surat asmak sorunu çözmez