- 27 Haziran 2015
- 362
- 260
- 36
- Konu Sahibi Gelincik88
Ahh ahhev alma komşu al eş alma kv al
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh ahhev alma komşu al eş alma kv al
bunu aşabilen bilmiyorum kadın inatçı eş ısrarcı olursa çözülmez bence ama bi işler çıkarabilirsiniz ve o gün bi şekilde gitmesine engel olabilirsiniz.Ahh ahh
Denedim cok yorucu.bunu aşabilen bilmiyorum kadın inatçı eş ısrarcı olursa çözülmez bence ama bi işler çıkarabilirsiniz ve o gün bi şekilde gitmesine engel olabilirsiniz.
Denedim cok yorucu.
Ve yinede is bitiyo 1 saat gec gidiyo yine gidiyi...
Evet mantikli geliyormus...o annesiyle ilgenmek zorundaymis çünkü annesi yalnizmis eger benim kardeslerimde evlenip gitsinmis bizide görecekmis. Hem ne varmis ki bizi ihmal etmiyormus ugrayip geliyormus...eşinizle illa ki konuşmuşsunuzdur ne diyor bu konuda her gün gitmesi mantıklı geliyor mu ona
Tahmin ediyorum ...Bende dinlemiuotum artık esimde ya tamam digurmasqydin madem 30 yıldır dinliyorum bıktım filan dedi de biraz sustu ..Herkes ona haksızlık yapmış en zorluğu o çekmiş ...birde dediğim gibi aşırı dedikoducu onu hiçbir zaman dinlemedim ve hepte bozdum çünkü dedikoduyu sevmiyorum. Gerçekten yani en azından kimsenin evinde yaşadığı şeyi ,kızını ,çocuğunu vs ni anlatmam anlattirmam geçmiş olsun :)Aynen öyle!
Hep kendini ôvmeler acindirmalar!
Eskiden hersey daha iyiydi eski samimiyet eski muhabbetler olsa.....inanin biktim.
Suan biraraya gelince asgari seyleri konusuyorum. Eskileri konustugu zaman ki he rzaman yapiyor tepki bile vermiyorum.
Anlasin artik.
Dedikodu yaptigi zaman tepki vermiyorum.
Esimde daha cok benim gibi yapmaya basladi.
Bakalim zaman neler gôsterecek
Bende bu moddayım oyle soğudumki bugün gelip bebeği göreceklermi korkusu oluyo yani yüzlerini dahi görmek istemiyorum cok yıpratıldım ve hep ğste çıkmaya çalıştılar eşimde zaten kusurlarını asla evet yaa haksızlar demez nolursa olsun onlar haklıdır..bende oyleki hayattan hiç zevk almıyorum 1 bucuk senelik evliyim ama 30 senelik evli giibi hissediyorum bezginlik geldi cok severek evlendiğim eşimi hareketlerinden dolayı uzaklaşıyorum aile diye ölüyo tmm düşkünsün anladık ama bunlar bi farklı kafadalarYine ben yine ayni konu aslinda
Kayinvalidem aliskanlik halind getirdi kocam günde illaki 1 kez yanina ugramasi lazim. Birseyi bahane ediyor cagiriyor ugramadigi zaman.
Bugün ögleden sonra aradi gel tatlidan vereyim diye bizede misafir geldi biliyor firsat olmadi az önce israrla tekrar ariyor gel niye gelmiyosun bebek uyudumu.
Kadin bizim hayatimizda tek birgün olmadigi zaman duramiyor.
Esim ailesine düskün.
Ben artik Kayinvalideyi görmedigim günü kar saymaya basladim kaciyorum resmen.
Istemiyorum ya sogudum bunaldim.
35yasina geldi esim bense 31olmak üzereyim birak bizi nolur kendi halimize birak. Ben haftada bir ugruyorum bana göre cok bile ama ayip olmasin diye gidiyorum.
Icim almiyo herseyi o biliyo herseyi o yönetmek istiyor.
Napcam ben kizlar?
İnanin hayattan sogudum canim hicbirsey istemiyor.
Aa gencmiste aslında ben 70 lerdemi acaba diye düşündüm. Dinctir de o. Eskilerden bahsetmesi komik ama erken girmis yaşlılık psikolojisine o
Cok iyi anliyorum seniBende bu moddayım oyle soğudumki bugün gelip bebeği göreceklermi korkusu oluyo yani yüzlerini dahi görmek istemiyorum cok yıpratıldım ve hep ğste çıkmaya çalıştılar eşimde zaten kusurlarını asla evet yaa haksızlar demez nolursa olsun onlar haklıdır..bende oyleki hayattan hiç zevk almıyorum 1 bucuk senelik evliyim ama 30 senelik evli giibi hissediyorum bezginlik geldi cok severek evlendiğim eşimi hareketlerinden dolayı uzaklaşıyorum aile diye ölüyo tmm düşkünsün anladık ama bunlar bi farklı kafadalar
Düzene karismiyor karisamiyor ama ben biraz izin versem neler yapacak...57 yasinda kendisi...gaaayetde dinc.herkes pesinde eteginde kostursun istiyor.Anladığım kadariyla kaynana yalnız eşi yok. Benimki de öyle. Eslerimizin de yaşi yakınmış.
Benimkiyle yakin oturmuyoruz ama o kadar o konuda hata olmus sanki sizin durum. Bende haftada 1 gun görüşürüm
Bayramdan beri ama nerdeyse hergun görüştük görümce buradaydi sorun degil her zaman olan seyler degil benimde isime geldi yemek yapmadim evde
Kac yasinda kayinvaliden?
Benimki genç daha. Benimki de benle kafayi bozmuş
Sabah mesaj atar uyandiysan günaydın
Gunaydin aşkım
Sizi yemege cikarcam ben artik gülüyorum da esime mesaj atiyor esim dioki benden icin onla konuş mecbur bizimkide hastaneye goturulecek oraya buraya gidilecek bazi isleri hallolacak yapiyor yapsin da yapmasa ben kızarım. Hayir diyebiliyor ama benim eşim mesela bi düğün vardi yok gelmicez dedi. Karakterli olmayı benden öğrendi ama benim kocam. Yani sanki idare edilebilir ama evinizin duzenine kadar her isinize karisiyorsa sorun olur oyle durumlarda gormezden gelmen lazim. He de gec
Bazen benimde sonum bu olacak diye düşünüyorum şöyle kayinvalidesiyle tatli gecinenleri, hatta küs olanlari, veya kayinbabasida yasayip karisina dur diyen ailelere özeniyorum...en iyiside oglum ve bütün cocuklarim evlenmis bundan sonra hayatimi yasiyacam deyip gününü gün edip hic geline takilmayanlara bi özeniyorum ki....Sürekli aklınızın bir köşesinde olmak istiyor o yüzden yapıyor canım. Aynı modeli bende var. Ben boşanıyorum. Bana nefes alacağım hiçbir alan bırakmadılar. Dayanamadım psikolojik baskıya. Bide bana hergeldiğinde yatardı. Çocuk olsaydı düşünemiyorum onu. Hasta kadın. Hakkımı asla helal etmiyorum. Bir gözü hep üstümde evimde sürekli benle yaşamaya çalıştı. Çocuğum olsaymış o bakcakmış tabi evimde yaşayarak. Ama aptal öküz eş yüzünden oluyodu bunlar. Hepsi hasta hepsini allaha havale ettim.
Aslinda ugrayinca 1 saati gecmey dogruyu söylemek gerekirse ama hep bir plan yapmistir kayinvalide alisverise gidin sunu bunu alin suraya buraya gidelim gelin yemek yiyelim
Kötü niyet olmayabilir kabul ediyorum ama neden bizi kendi halimize birakmiyor??
Bence sen insan gün olur ugrar gün olur gidemez bunlar yazili kural gibi illa ugramasi gerekiyor.
Bence benim kayınvalide oglu onu unutacak diye korkuyor. Bebek olduktan sonra cok daha fazla düstü esimin üstûne.
Aynen öyle cok bencil!!!Çok saçma bıraksınlar insanları kendi hallerine küçük çocuk değilsiniz. Artık bir yuvanız var ve evleriniz ayrı. Ben de kaldıramam böyle birşeyi. Annesi babası elbette gitsin görüşsün ama hergün hergün kendi evini ihmal etmesi. Annesinin yönetiminde olmasını normal karşılayamam. Birey olmuş artık. Annesi bencil. Bunları hesaba katamıyor. Gitsin yuvasına karısını görsün hergün yanımda ne işi var demiyor?? Ne anaların evlatları var aylarca göremiyorlar görevdir nöbettir. Böyle kayınvalide olmasın. Kötü niyeti yoktur elbet ama sadece kendini düşünüyor...... Ben size hak veriyorum
Eğer yalnız yaşıyorsa normal geldi ama değilse tabiki fazla .Yine ben yine ayni konu aslinda
Kayinvalidem aliskanlik halind getirdi kocam günde illaki 1 kez yanina ugramasi lazim. Birseyi bahane ediyor cagiriyor ugramadigi zaman.
Bugün ögleden sonra aradi gel tatlidan vereyim diye bizede misafir geldi biliyor firsat olmadi az önce israrla tekrar ariyor gel niye gelmiyosun bebek uyudumu.
Kadin bizim hayatimizda tek birgün olmadigi zaman duramiyor.
Esim ailesine düskün.
Ben artik Kayinvalideyi görmedigim günü kar saymaya basladim kaciyorum resmen.
Istemiyorum ya sogudum bunaldim.
35yasina geldi esim bense 31olmak üzereyim birak bizi nolur kendi halimize birak. Ben haftada bir ugruyorum bana göre cok bile ama ayip olmasin diye gidiyorum.
Icim almiyo herseyi o biliyo herseyi o yönetmek istiyor.
Napcam ben kizlar?
İnanin hayattan sogudum canim hicbirsey istemiyor.
Allah sabır versin size, ben anladım sizi, kendisi evlenmiş, yuvasını yapmış ama size izin vermiyor. İnsan bazen kendi annesi de olsa çekirdek ailenin tadını da çıkarmak istiyor. Özel hayatı olsun, sadece eşi ve bebeği ile ilgilensin istiyor. Ama malesef bunu saygıyla karşılyacak insan çok az. Seviyeyi koruyamayı oğluşunu koynundan çıkaramayıp evlendiren çok. Çok görüşelim derken böyle soğutuyorlar işte insanı. Oysa size saygı duysa, sadece belli zamanlarda müdahil olsa eminim siz kendiniz istersiniz gitmeyi. Ona asla izin vermezler. Her gün oğlunu görmek isteyen biri mümkünse evlendirmesin. Kendi kaynanalarıyla 2 gün otrmayanlar kayanana olunca oğlunu özler oluyor. Bu zamana kadar iyi sabırlıymışsınız. Ben asla yapamazdım. Herkesin kendi düzeni. Ölene kadar onun düzeninde yaşamaya mahkum etmeyin kendinizi, artık sizin de düzeniniz, zevkleriniz, kararlarınız, yaşam tarzını var. O da ona saygı duyacak, her gün değil haftada 2 gün gitsin bari. Süt emmiyor ya her gün nedir yani??! Kaynananızda sizden başka uğraş bulmayı becersin, başka hayatı yoksa bu sizin sorununuz değil. Benim eşim her gün gitse, ertesi gün git annende kal bi kaç ay doyun birbirinize öyle gel derim.Emrivaki yapiyor
Alisveris getir götür sorun degil bende yapiyorum yaparim seve seve.
Ama hep icli disli olalim istiyor.
Herseye hakim olmak istiyor.
Hep gecmis konusulsun istiyor.
Bebegim hep onda olsun istiyor.
Hep o hep onun gecmisi bazen kendi gencliginde olanlari bile esimle yasamis gibi yansitiyor esim yok artik anne diyor.
Kendisi carsiya pazara cikmaz herseyini biz yapariz zaten....
Aynen bende öyle ama emin ol benim durumum seninkindende vahimdir eşim doğulu ve kalabalık bir aile örneğin dün akşam 11:30 da 2 teyzesi ve 8 cocuk bize paldır küldür gezinti sonrası geldiler haberim yoktu ve doğum günüm üstelik :) 8 aylık bebeğim uyuyo ve onların sesine uyandı yani aile bir dert eşim bir dert..eşim ailesine cok bağlı biri ve hep istiyorki biz gidelim onlar bize gelsin ve boş muhabbetle gece 3,4 lere kdr muhabbet ediyorlar mecbur kalıyorsun oturmaya..evlilikten umduğumu kesinlikle bulamadım hiç kendimize ayırdığımız günümüz yok haftada 1 izin kullanıyor ondada yatıyor akşamıda anası babası gelir torun görmeğeCok iyi anliyorum seni
Ne yapmak dogru inan bilmiyorum
Bazen bosan gitsin diyorum kendime...sonra iliskimize ve artik kizimiza kiyamiyorum cok zor cok....