Oğlunuz için istemediğiniz halde eski eşinizle beraber yaşıyorsunuz, ama çocuğunuzun sağlıklı gelişimi için mutlu aile lazım olduğunu unutmuşsunuz sanırım?
eşinizle mutlu olamıyorsanız, sadece formaliteyse, o zaman hiç kimseyi takmadan siz kendi mutluluğunuza bakıp çocuğunuzla ilgilenin derim ben. yani kaynana derdini çekmenize, veya vicdan yapmanıza gerek yok. ben çok fazla temiz kalpli olduğunuzu düşündüm anlattıklarınızdan sonra. ama işte bazı insanlara yaramaz bu. sizin yumuşal yüreğinizi bilip tepenize çıkarlar, örneği kaynananız. daha doğrusu eski kaynananız.. zaten eski eşinizi hayatınızdan çıkaracağınızı söylemişsiniz, bari bu geçen sürede sizin huzurunuzu başkalarının kaçırmasına müsade etmeyin. gerekirse lafta söyleyin, eve de almayın. bırakın ne düşünürse düşünsün..
oğlunuz boşanmadan bu denli etkilendi ve küçükse, ve sizde dediğiniz gibi eski eşinizle asla barışmayı düşünmüyorsanız, beraber evin içinde iki arkadaş gibi daha mutlu olmaya, ama oğlunuza da yavaş yavaş bazı şeyleri anlatmaya bakın derim. ne kadar kısa sürede bu karmaşıklık çözülürse, o kadar çabuk siz ve oğlunuz mutlu yalnız bir yaşama kavuşursunuz. bu sürede de 3.kişileri hayatınıza sokmayın.
Rica ederim.. Bencede fazla durmayin oglunuz icinde kendiniz icinde o evde durdugunuz sürece dahada cok yiprancaksiniz..
Böyle kadinlar hazm edemez ogullarini paylasmayi heleki istemedikleri biriyle asla iftiralara kadar bile gidebilir kendinizi basite alir gibi oluyorsunuz böyle sizinde bir kadinlik gururunuz var ezmeyin kendinizi..
Sizin gibi esinizde oglunuzu düsünseydi keske.. Sizin bu psikolojinizi oglunuzada yansitirsiniz aranizdaki konusmalar olaylar onuda rahatsiz ediyordur oglunuz icin keske ya hic ayrilmasaydiniz yada daha birsey tam kavramamisken
ciksaydiniz o evden hemde nikahli olmadiginiz icin günah oluyor sizin icin söylüyorum.. Yol yakindan dönün..
Siz bosanmissiniz, kayinvalidenizin evinizde isi ne? O hanim artik sizin kayinvalideniz degil, oglunuzun babaannesi olmasi disinda sizinle bir bagi yok. Bu hanimin bu sekilde davranmasina neden izin veriyorsunuz ?
yaza kadar sabır edecegım yazdan sonra zaten ne eskı esim ne annesı olmayacak ! kadına acık acık soyleyım mı ? kızayım mı? ne yapayım hep kendı mı ıkıncı plana atmaktan yoruldum.buradayken kayınpeder yeter artık sanane !ne yaparsa yapsın kız karısma demıs 3 dınle 1 konus deyınce onada senıde yemın ederım bosayacagım dıye, kocasına kızmıs bagırmıs kendını yerlere atmıs neymıs seker hastasıymıs... cok cıle cekmıs... hayat onu yıpratmıs... ne yaptıgını bılmıyormus...bnm annemde seker hastası ama bılmem annemın gelınlerıne karısıp laf soktugunu...benım annemde cok cekmıs sadece bu kadın ben varım ben ne dersem o dusuncesınde...
Yani sizin zaten yasantiniz normal degilki kv normal olsun.. Bosanmissiniz ayni evdesiniz , sizi istemeye gelmeyen bir aileye nasil gelin gittiniz? Aileniz nasil izin verdi sastim kaldim. Siz bastan olacaklari kabul etmisiniz zaten simdi bu siteminiz niye? Sizi istemeyen bir kv den iyilik beklemeniz komik geldi bana.
ben ıyılık beklemıyorum kı ! oyle bırsey yazmadım da sadece ne yapayım ben bu kadına tarzında paylasmak ıstedım dusuncelerımı sız hıc hata yapmadınız mı? ben ogluyla evlenmemın dogru oldugunuda savunmadım . yasantım normal ben cok mutluyum sadece mutlugumu kayınvalıdem bozuyor da demedım sıze saygı duyuyorum dusuncenızı belırttınız ama benım belırtmek ıstedıklerım sızın soyledıklerınızle alakalı seyler degıl bu sekılde yorumlamanızda bana komık geldı ne guzel ıkımızde gulduk
Ee bir derdim varda niye dert paylasiyosunuz cok mutluysaniz :)) bence ev arkadasinizin annesi sizi kaale almiyor almamaktada son derece hakli.cocugunuz icinde keske daha iyi bir sey yapsaydiniz babasiyla nikah kiyip oyle ayni evi paylassaydiniz. Sizin durumunuz gayri resmi bir iliski.cocugunuza boyle ornek olmaniza uzuldum. Uzuntum sadece cocugunuz adina.
Ee bir derdim varda niye dert paylasiyosunuz cok mutluysaniz :)) bence ev arkadasinizin annesi sizi kaale almiyor almamaktada son derece hakli.cocugunuz icinde keske daha iyi bir sey yapsaydiniz babasiyla nikah kiyip oyle ayni evi paylassaydiniz. Sizin durumunuz gayri resmi bir iliski.cocugunuza boyle ornek olmaniza uzuldum. Uzuntum sadece cocugunuz adina.
bence sız fazlaca buyuk konusuyorsunuz ve cocuguma uzulmek sıze dusmez benım babasıyla ımam nıkahım var ben resmı nıkahtan bahsedıyorum ayrıca yıne tekrar edıyorum ıyı okuyunuz ben mutluyum yazmadım yazmıssam bana gosterın bunu...derdım var da paylasıyorum cunku ıcımı dokuyorum bunuda sıze soracak degılım
bence sız fazlaca buyuk konusuyorsunuz ve cocuguma uzulmek sıze dusmez benım babasıyla ımam nıkahım var ben resmı nıkahtan bahsedıyorum ayrıca yıne tekrar edıyorum ıyı okuyunuz ben mutluyum yazmadım yazmıssam bana gosterın bunu...derdım var da paylasıyorum cunku ıcımı dokuyorum bunuda sıze soracak degılım
Bosandiktan sonra tekrar imam nikahi yaptirdinizmi.. sayet bunu sizin kötülügünüz icin söylemiyorum sizi bilgilendirmek istiyorum cünkü bosandiktan sonra imam nikahida düsüyor..
Resmi nikah olmadan imam nikahi suc bunuda biliyorsunuzdur umarim. Baskada diyecek birseyim yok.
Siz bosanmissiniz, kayinvalidenizin evinizde isi ne? O hanim artik sizin kayinvalideniz degil, oglunuzun babaannesi olmasi disinda sizinle bir bagi yok. Bu hanimin bu sekilde davranmasina neden izin veriyorsunuz ?
Eşinden boşanmışsın ama çocuğunun özel bir durumu olmuş bir araya gelmişsiniz.
Çok zor olsa da burasını anlamaya çalışırım ama sana hırsız diyen k valde eskisi ile aynı evde yaşamakta neyin nesi???
Kadın senin oğluyla evlenmeni istememiş, belki de dolaylı olarak ayrılmanıza neden olmuş, bir yuva yıkılmış şimdi sen diyorsun ki onu oğluyla ayırmam vicdansızlık olur mu?
Ya sevgili konu sahibi ne olur bu kadar saf olma, azıcık dişli olun yahu.Merak etmeyin kötü birşey değil bu.
Daha önce 2 yıl ayrı evim vardı demişsiniz, çocuğun babası o eve de gelebilirdi, eski k. valde ile yaşamakta neyin nesi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?