Kayınvalide ve takılar

Şu altın olsa ayrı dert olmasa ayrı dert
İcra ile almalıydınız şimdiye kadar.
Hepsini isteyin. Vermezlerse evlerine icra gönderin.

susma hepsi senin hakkin suan sesini cikartmazsan daha da alamazsin dava etsen bile alabiliyorsun bildigim kadariyla ama bu sefer evliliginiz sarsilabilir ..

Hemen hemen aynı durum işte ne diyim bu altın konusu değil salak yerine konma adam yerine konupda izin borc istememe benim için

Bukez susmayi dusunmuyorum zaten yapicak durumu var.zamaninda oğlusunun haberi tabiki varmış.bosanmann sebebide hep bukonudan doğan tartismalardi zaten . teşekkür ederim.

Nasıl olduğunu soylesem düğün gecesi eve girerken aldi.ohafta karşı apartmnda ki yeni gelinin evine hirsiz girince de o an yani düğün bitimi tamam dedim gidiş o gidiş işte.susup oturmaya gelince o kadar cahil okadar kavgaci seviyesizki buyuzden.

Size sormadan mı bozdurdular. Korkunç.

Ohh hepsini harcasın 4 taneye helallik mi isteyecek kabul etmeyin eşiniz bilmiyoe mu ne kadar altın verdiğinizi keşke vermeseydiniz tabii de artık olan olmuş hepsini alın

Bana vermen gereken altın şu kadar diye söyleyin. Ve gramı gramına vermezseniz hakkım helal değildir. Bu konu tartışmaya kapalıdır. Deyip kestirip atın bir daha da bu konuda konuşmayın.
Ya adam gibi altınlarınızı getirip helallik alırlar yada ahirete kalır hesapları...
Gerisi onların kararı.
Siz ha bire bu konu hakkında tartisirsaniz hiç bir ağırlığınız kalmaz kimse sizi dikkate almaz. Hemde psikolojik olarak çok yipranirsiniz. Dediğimi yapın kaynananizin suratına açık açık söyleyin ve tartışmaya girmeden ortamı terkedin. Bu konu bı daha açılırsa ben diyeceğimi dedim uzatmayalım deyin. Ve daha da yorum yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…