- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 39
- Konu Sahibi Birkackadindanbiri
-
Kaynana evine hangi hırsız girmeye cüret eder bu kaynana hırsızı bile soyar.Gelininin hırsız girer diye aldığı bileziklerini bozdurup yazlık almak mı
Kaynana evine hangi hırsız girmeye cüret eder bu kaynana hırsızı bile soyar.
Bnm kv aynı şeyi yapmisti..aynı sizin anlattığınız gibi bnm ev güvenli kasada dursun takılar dedi..ben yokken almış hepsini ayriydik o zamanlar..eşimle ayrı olmamızı fırsat bilip Bn evden gittikten sonra bozdurmuslar nevar ne yoksa...Bn istediğim halde bizde diyip duruyorlardi..meğer gitmiş bnm takılar..hamileydim ogrendigimde..baktım olmuyo esimde onlardan taraf tutuyo şiddet uyguluyor bir gece yarısı terk ettim kucağımda çocukla evi ..actim davami boşanma asamasindayim altınları da alicam boşandıktan sonra..Ben yüzlerine de söyledim helal etmediğimi hala da etmiyorum...
Düğünde takılan takılar kadınındır kanunen..
Şu altın olsa ayrı dert olmasa ayrı dert
İcra ile almalıydınız şimdiye kadar.
Hepsini isteyin. Vermezlerse evlerine icra gönderin.
susma hepsi senin hakkin suan sesini cikartmazsan daha da alamazsin dava etsen bile alabiliyorsun bildigim kadariyla ama bu sefer evliliginiz sarsilabilir ..Mrb herkese yeni üye oldum.burdanda fikir almak istedim ayni sorun u yaşayan eminimki vardır.eşimle bi cocugumuz varken boşandık 2 yillik evliyken. 4 yıl ayriliktan sonra baristik.suan hersey yolunda 3 yildr evliyizevlendgimiz ilk gün kayınvalidem(ayni binada oturuyorduk ozaman)gelin evine hirsiz girer benim ev güvenli diyerek a dan Z ye her takımı aldı .tereddtsuz tamm dedim.ikihaftalik evliykende yazlık aldıklarını altinlari bozdrdiklarini söylediler.yazlik alindi ve onun uzerine.yine sesimi çıkarmadım.arada 4 yıllık ayrılık surecinde de borcunu odemeyi tabiki teklif etmedi bende istemedim.simdi ise esime 4 bilezik borcu oldugunu verecegini söylemiş.sorum şu arkadaslar ailemin taktigi bilezik ler kendi taktigi bilezikler kolye küpe set.akrabalarumizin taktiği ceyrekleri saymiyorum hiç onlari kendine gelen borc kabul etti dugunde.hepsini aliyor izinsiz ve bana 4 bilezik mehir olani veriyor helallesmis oluyormuyuz?helal etmiyorum demelimiyim.yoksa 4 u alip susup oturayimmi
Hemen hemen aynı durum işte ne diyim bu altın konusu değil salak yerine konma adam yerine konupda izin borc istememe benim içinBnm kv aynı şeyi yapmisti..aynı sizin anlattığınız gibi bnm ev güvenli kasada dursun takılar dedi..ben yokken almış hepsini ayriydik o zamanlar..eşimle ayrı olmamızı fırsat bilip Bn evden gittikten sonra bozdurmuslar nevar ne yoksa...Bn istediğim halde bizde diyip duruyorlardi..meğer gitmiş bnm takılar..hamileydim ogrendigimde..baktım olmuyo esimde onlardan taraf tutuyo şiddet uyguluyor bir gece yarısı terk ettim kucağımda çocukla evi ..actim davami boşanma asamasindayim altınları da alicam boşandıktan sonra..Ben yüzlerine de söyledim helal etmediğimi hala da etmiyorum...
Düğünde takılan takılar kadınındır kanunen..
Doğru soyluyosun zamaninda sustum dava vs acamam ama enazindan icimdekileri dokeyimsusma hepsi senin hakkin suan sesini cikartmazsan daha da alamazsin dava etsen bile alabiliyorsun bildigim kadariyla ama bu sefer evliliginiz sarsilabilir ..
Yazlık onun.uc çocuğu var ortak bi mal yani.Karşılığında yazlığı isteyin bizim hakkımız deyin.
Bilmiyorumki şimdi olsa yapmam.yasimda küçüktü ozaman.Yani basiretiniz mi bağlandı da koşulsuz tüm altınlarınızı gittiniz verdiniz anlamadım. Biraz dişli olun sadece 4 bilezik değil hakkınız olanı da isteyin
Bukez susmayi dusunmuyorum zaten yapicak durumu var.zamaninda oğlusunun haberi tabiki varmış.bosanmann sebebide hep bukonudan doğan tartismalardi zaten . teşekkür ederim.Neden hep susmayı tercih ediyorsunuz?9 yıl olmuş altınları kendi malı gibi kullanması şimdi kalkmış 4 bilezik diyor.
Kaç gr altın bozulduysa karşılığı okadardır,yok yapamaz alamaz parası yok derseniz eşiniz alacak.Bu olanlardan ogluşunun haberi rızası mutlaka vardır.
Helalilik kısmına gelince razı olunan birşey yok ortada
Doğru söylüyosun.KV resmen hırsız
Düğünde ne takılırsa takılsın hepsi gelinin hakkıdır.
Hepsini talep edin.
Madem barıştınız bundan sonra susup oturmayın.
Nasıl olduğunu soylesem düğün gecesi eve girerken aldi.ohafta karşı apartmnda ki yeni gelinin evine hirsiz girince de o an yani düğün bitimi tamam dedim gidiş o gidiş işte.susup oturmaya gelince o kadar cahil okadar kavgaci seviyesizki buyuzden.Niye susup oturuyorsunuz onu anlamadım? Altınlarınızı heba edecek kadar zengin misiniz?
Evine altın girer bende dursun diyene de hiç anlam veremiyorum. Merkez bankasının ana kasası mı kayın valideniz? Onun ne dokunulmazlığı var? Alıp bankaya koyacaktınız kasaya.
Size sormadan mı bozdurdular. Korkunç.Mrb herkese yeni üye oldum.burdanda fikir almak istedim ayni sorun u yaşayan eminimki vardır.eşimle bi cocugumuz varken boşandık 2 yillik evliyken. 4 yıl ayriliktan sonra baristik.suan hersey yolunda 3 yildr evliyizevlendgimiz ilk gün kayınvalidem(ayni binada oturuyorduk ozaman)gelin evine hirsiz girer benim ev güvenli diyerek a dan Z ye her takımı aldı .tereddtsuz tamm dedim.ikihaftalik evliykende yazlık aldıklarını altinlari bozdrdiklarini söylediler.yazlik alindi ve onun uzerine.yine sesimi çıkarmadım.arada 4 yıllık ayrılık surecinde de borcunu odemeyi tabiki teklif etmedi bende istemedim.simdi ise esime 4 bilezik borcu oldugunu verecegini söylemiş.sorum şu arkadaslar ailemin taktigi bilezik ler kendi taktigi bilezikler kolye küpe set.akrabalarumizin taktiği ceyrekleri saymiyorum hiç onlari kendine gelen borc kabul etti dugunde.hepsini aliyor izinsiz ve bana 4 bilezik mehir olani veriyor helallesmis oluyormuyuz?helal etmiyorum demelimiyim.yoksa 4 u alip susup oturayimmi
Bunlardan hiçbiri değil bana göre düpedüz "hırsızlık" "dolandırıcılık "Hemen hemen aynı durum işte ne diyim bu altın konusu değil salak yerine konma adam yerine konupda izin borc istememe benim için
Evet hırsız girer diye aldi ikihafta sonrasindada yazlik aldik eksik vardi senin altinlari bozduk haberin olsun dedi.tesekkurlerSize sormadan mı bozdurdular. Korkunç.
Evet sebepler bunlardı.kac yıl sonra nasıl tekrar oldu bilmiyorumda eşim den yana şuan sıkıntım yok eskisi gibi.yinede keskelerim var tabikiGerçekten yazık. Belli ki bunlara dayanamayip bosanmissiniz. Keske yine ayni batağa dusmeseydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?