- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
- Konu Sahibi Birkackadindanbiri
-
Sen bu dediklerini mesajla ve ya ses kaydıyla mı yaparsın bir kayıt altına al önce. Sonra olurda boşanırsan çatır çatır alırsın hepsini. ama ispatın yoksa 4 bileziği bile rüyanda görürsün. haberin olsunMrb herkese yeni üye oldum.burdanda fikir almak istedim ayni sorun u yaşayan eminimki vardır.eşimle bi cocugumuz varken boşandık 2 yillik evliyken. 4 yıl ayriliktan sonra baristik.suan hersey yolunda 3 yildr evliyizevlendgimiz ilk gün kayınvalidem(ayni binada oturuyorduk ozaman)gelin evine hirsiz girer benim ev güvenli diyerek a dan Z ye her takımı aldı .tereddtsuz tamm dedim.ikihaftalik evliykende yazlık aldıklarını altinlari bozdrdiklarini söylediler.yazlik alindi ve onun uzerine.yine sesimi çıkarmadım.arada 4 yıllık ayrılık surecinde de borcunu odemeyi tabiki teklif etmedi bende istemedim.simdi ise esime 4 bilezik borcu oldugunu verecegini söylemiş.sorum şu arkadaslar ailemin taktigi bilezik ler kendi taktigi bilezikler kolye küpe set.akrabalarumizin taktiği ceyrekleri saymiyorum hiç onlari kendine gelen borc kabul etti dugunde.hepsini aliyor izinsiz ve bana 4 bilezik mehir olani veriyor helallesmis oluyormuyuz?helal etmiyorum demelimiyim.yoksa 4 u alip susup oturayimmi
Aynen ya hırsız alsa daha iyi en azından gıcık kaynanaya gitmezdiHırsız girer diye bende dursun demiş gitmiş bozdurmuş o ne oldu şimdi medeni hırsız mı?
Yazlık evin tapusunu senin üstüne mi yaptılar da, 4 bilezikle susup oturacaksın... Cok safsın.. Altınlarını neden bankada kendi hesabına koymadın.. Kaynanan seni güzel oyuna getirmiş... Hepsini iste altınlarınınn bir tane bile bırakma! Yazlık keyif icindir.. İhtiyaç degildir.. Sen en başından 2.barıstıgın zaman tavrını koyacaktın. Şimdi istedikleri gibi eziyorlaeMrb herkese yeni üye oldum.burdanda fikir almak istedim ayni sorun u yaşayan eminimki vardır.eşimle bi cocugumuz varken boşandık 2 yillik evliyken. 4 yıl ayriliktan sonra baristik.suan hersey yolunda 3 yildr evliyizevlendgimiz ilk gün kayınvalidem(ayni binada oturuyorduk ozaman)gelin evine hirsiz girer benim ev güvenli diyerek a dan Z ye her takımı aldı .tereddtsuz tamm dedim.ikihaftalik evliykende yazlık aldıklarını altinlari bozdrdiklarini söylediler.yazlik alindi ve onun uzerine.yine sesimi çıkarmadım.arada 4 yıllık ayrılık surecinde de borcunu odemeyi tabiki teklif etmedi bende istemedim.simdi ise esime 4 bilezik borcu oldugunu verecegini söylemiş.sorum şu arkadaslar ailemin taktigi bilezik ler kendi taktigi bilezikler kolye küpe set.akrabalarumizin taktiği ceyrekleri saymiyorum hiç onlari kendine gelen borc kabul etti dugunde.hepsini aliyor izinsiz ve bana 4 bilezik mehir olani veriyor helallesmis oluyormuyuz?helal etmiyorum demelimiyim.yoksa 4 u alip susup oturayimmi
Kanunda diyor ki dügün de takılan bütün takılar, damadın üzerine bile takılsa gelinin hakkıdır...Doğru söylüyosun.
Ayni yerden iki kere sokulmussunuz. Bosanirken alacaktiniz hepsini. Bida da donmeyecektiniz smdi ortaligi yiksaniz da vermezler. Eninde sonunda geri donucek nasilsa diye bakacaklarMrb herkese yeni üye oldum.burdanda fikir almak istedim ayni sorun u yaşayan eminimki vardır.eşimle bi cocugumuz varken boşandık 2 yillik evliyken. 4 yıl ayriliktan sonra baristik.suan hersey yolunda 3 yildr evliyizevlendgimiz ilk gün kayınvalidem(ayni binada oturuyorduk ozaman)gelin evine hirsiz girer benim ev güvenli diyerek a dan Z ye her takımı aldı .tereddtsuz tamm dedim.ikihaftalik evliykende yazlık aldıklarını altinlari bozdrdiklarini söylediler.yazlik alindi ve onun uzerine.yine sesimi çıkarmadım.arada 4 yıllık ayrılık surecinde de borcunu odemeyi tabiki teklif etmedi bende istemedim.simdi ise esime 4 bilezik borcu oldugunu verecegini söylemiş.sorum şu arkadaslar ailemin taktigi bilezik ler kendi taktigi bilezikler kolye küpe set.akrabalarumizin taktiği ceyrekleri saymiyorum hiç onlari kendine gelen borc kabul etti dugunde.hepsini aliyor izinsiz ve bana 4 bilezik mehir olani veriyor helallesmis oluyormuyuz?helal etmiyorum demelimiyim.yoksa 4 u alip susup oturayimmi
10 ar grmBelki bilezikleri 50 grm yapacaktır
10 ar grm
Hayır.baristigimzdada gorusmeme sartiyla barıştık geçen bsyram gittik okadar .Kayinvalidenizle normal görüşüyor musunuz
Öyle işte.dalga geciyor resmen burasi çok iyi herkes çok güzel fikir veriyor teşekkür ederim10 gram mı? 10 gramı misafirler bile takmaz o ne öyle kırılır zaten.
Öyle işte.dalga geciyor resmen burasi çok iyi herkes çok güzel fikir veriyor teşekkür ederim
O da senelerdir gık demedi artık bukonulara tartsma cikarmiyorum.bukez direkt alanla muhatap olucm versin yada vermesin icimdekileri soylimdeGerçekten dalga geçiyor insanın sinirine dokunur. Eşinize de ayrı kızdım onun da hakkı yeniyor gık demiyor.
Yooo sizin altınlar kullanılmış en büyük hissedar sizsinizYazlık onun.uc çocuğu var ortak bi mal yani.
Çok büyük saygısızlık etmişler size karşıEvet hırsız girer diye aldi ikihafta sonrasindada yazlik aldik eksik vardi senin altinlari bozduk haberin olsun dedi.tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?