• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ve takılar

Kaynana vermiyorsa eşinize söyleyin o yapsın altınları. Zaten eşinizden habersiz bozdurmamışlardır. Çanak tutmuş eşiniz. Bir de danışıklı dövüş zaten. Bu adamla geri niye barışıp evlendiniz ki? Yani ne bileyim olacak olsa zaten bosanmazdınız yazık hayatınıza.

Mrb herkese yeni üye oldum.burdanda fikir almak istedim ayni sorun u yaşayan eminimki vardır.eşimle bi cocugumuz varken boşandık 2 yillik evliyken. 4 yıl ayriliktan sonra baristik.suan hersey yolunda 3 yildr evliyizevlendgimiz ilk gün kayınvalidem(ayni binada oturuyorduk ozaman)gelin evine hirsiz girer benim ev güvenli diyerek a dan Z ye her takımı aldı .tereddtsuz tamm dedim.ikihaftalik evliykende yazlık aldıklarını altinlari bozdrdiklarini söylediler.yazlik alindi ve onun uzerine.yine sesimi çıkarmadım.arada 4 yıllık ayrılık surecinde de borcunu odemeyi tabiki teklif etmedi bende istemedim.simdi ise esime 4 bilezik borcu oldugunu verecegini söylemiş.sorum şu arkadaslar ailemin taktigi bilezik ler kendi taktigi bilezikler kolye küpe set.akrabalarumizin taktiği ceyrekleri saymiyorum hiç onlari kendine gelen borc kabul etti dugunde.hepsini aliyor izinsiz ve bana 4 bilezik mehir olani veriyor helallesmis oluyormuyuz?helal etmiyorum demelimiyim.yoksa 4 u alip susup oturayimmi😏😏
Sen bu dediklerini mesajla ve ya ses kaydıyla mı yaparsın bir kayıt altına al önce. Sonra olurda boşanırsan çatır çatır alırsın hepsini. ama ispatın yoksa 4 bileziği bile rüyanda görürsün. haberin olsun

Helal etmeyin, ediyorsanız da lafinizi esirgemeyin.

Sana hakkımı helal ediyorsam da sırf öbür dünyada da karşıma çıkma diye . Anla artık o kadar tahammülüm yok o kötü kalbini suratını görmeye ey kaynana.

Allah gördü Allah sorsun hesabını.

🙋🏻‍♀️🤪😁🤷🏻‍♀️

Mrb herkese yeni üye oldum.burdanda fikir almak istedim ayni sorun u yaşayan eminimki vardır.eşimle bi cocugumuz varken boşandık 2 yillik evliyken. 4 yıl ayriliktan sonra baristik.suan hersey yolunda 3 yildr evliyizevlendgimiz ilk gün kayınvalidem(ayni binada oturuyorduk ozaman)gelin evine hirsiz girer benim ev güvenli diyerek a dan Z ye her takımı aldı .tereddtsuz tamm dedim.ikihaftalik evliykende yazlık aldıklarını altinlari bozdrdiklarini söylediler.yazlik alindi ve onun uzerine.yine sesimi çıkarmadım.arada 4 yıllık ayrılık surecinde de borcunu odemeyi tabiki teklif etmedi bende istemedim.simdi ise esime 4 bilezik borcu oldugunu verecegini söylemiş.sorum şu arkadaslar ailemin taktigi bilezik ler kendi taktigi bilezikler kolye küpe set.akrabalarumizin taktiği ceyrekleri saymiyorum hiç onlari kendine gelen borc kabul etti dugunde.hepsini aliyor izinsiz ve bana 4 bilezik mehir olani veriyor helallesmis oluyormuyuz?helal etmiyorum demelimiyim.yoksa 4 u alip susup oturayimmi😏😏
Yazlık evin tapusunu senin üstüne mi yaptılar da, 4 bilezikle susup oturacaksın... Cok safsın.. Altınlarını neden bankada kendi hesabına koymadın.. Kaynanan seni güzel oyuna getirmiş... Hepsini iste altınlarınınn bir tane bile bırakma! Yazlık keyif icindir.. İhtiyaç degildir.. Sen en başından 2.barıstıgın zaman tavrını koyacaktın. Şimdi istedikleri gibi eziyorlae

Ayni yerden iki kere sokulmussunuz. Bosanirken alacaktiniz hepsini. Bida da donmeyecektiniz smdi ortaligi yiksaniz da vermezler. Eninde sonunda geri donucek nasilsa diye bakacaklar

Keşke en başından vermeseymişsiniz, 4 bileziği alın fazlasını da isterseniz sonra isteyin bence yoksa hiçbişey vermeyebilir kavga edip o bahane ile. Helal etmeyin ayrıca resmen çalmış hırsızlık bu yapılanın adı

Back