• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ve eşimin sorunlari biktimm:(ne yapmam lazım arkadaşlar

Canım Allah yardımcın olsun inşallah en basta, benimkide böyle yapmaya calistida benden yüz bulamadı ve eşimden de biz ilk bir buçuk yıl birlikte oturduk ona rağmen bana birşey demeye çekiniyordu çok şükür şimdi evimizide ayırdık gayet kafam da rahat esimde bende rahatız sana tavsiyem eğer birlikte oturuyorsanız bir an önce imkânlarımız doğrultusunda ayrılın çok eşya aldırma eşyanın olmasın ama kapın ayrı olsun bir oturuyorsanız eşini karşına al ben seninle evlendim hesap vermem gereken biri varsa oda sensin senin dışında bana kimse karışamaz bunada izin vermem de ilk önce kendi cizgini eşine karşı bile belli edeceksin bu bir ikincisi sana karşı yapılan ters bir durumda terbiyesiz dedirtmeyecek şekilde ben bu durumda olmaktan hoşlanmıyorum veya bunu istemiyorum demeyi hayır demeyi bileceksin ve karsidakilere hissetireceksin ve inan bana herşey senden geçer he eğer kabul etmezse sakın ha çocuk yapma önce eşini bir tanı birbirinize alışın ondan sonra zaten herşey rengini belli eder kaynananla arama mesafe koy evinin herseyini bilmesin kocanada söyle kendine çeki düzen versin biraz karısının arkasında dursun okurken sinir oldum gece gece
Ayrı oturuyoruz ve ayrı olduğumuz halde ben bunları yaşıyorum eşim ailesine hiç birşey söletmiyo annesinii hele kadina tapiyolar ya resmen hiç mutlu değilim:( eşime karşı da hiç duygum flnda kalmadi

sen onlarin o duzenini butun omrunu versen degistiremezsin, hadi diyelim ugrasa ugrasa yillarca adim adim yol aldin, ee omrunun en guzel yillarini boyle sacma sapan insanlara karsi hakkini savunarak mi gecireceksin, bir adam icin bu deger mi, esin iyi olsa bari beraber mucadele edersiniz, o da yok, sakin cocuk yapmayin, esinizle konusun kabul ederse baska bir yere tasinin gunluk 100 tlyi her yerde kazanirsiniz, olmaz derse hic ugrasma birak gitsin.
Sanki 4ay değil 4 yllk evli gibiyim öle rezil şeyler yaşıyorumki:(

Biliyor musun annenden bir keki esirgeyecek, senin cebine 5 lira bile vermeyecek , anasının sözünden çıkmayacak bir adam olacağına hiç olmasın daha iyi zaten .
bana kalırsa kocasinda esirgeyecek akil yok onu düşünmez onu ona anası öğretmiştir öyle söylemiştir ki oğlum beni kötü bilmesin ben evinin senin durumunu düşündüğüm için öyle söyledim dedirtiyor dur kendi aklınca "konuyu açan hatun sana sesleniyorum aklını başına al kendine karşı asla saygısızlık ettirme ve kendini ezdirme ezdirirsen daha çok çekersin benden söylemesi kendine gel "

Ayrı oturuyoruz ve ayrı olduğumuz halde ben bunları yaşıyorum eşim ailesine hiç birşey söletmiyo annesinii hele kadina tapiyolar ya resmen hiç mutlu değilim:KK43: eşime karşı da hiç duygum flnda kalmadi
bunu onunla konustunmu böyle olmaz evlilik böyle yürümez diye

bana kalırsa kocasinda esirgeyecek akil yok onu düşünmez onu ona anası öğretmiştir öyle söylemiştir ki oğlum beni kötü bilmesin ben evinin senin durumunu düşündüğüm için öyle söyledim dedirtiyor dur kendi aklınca "konuyu açan hatun sana sesleniyorum aklını başına al kendine karşı asla saygısızlık ettirme ve kendini ezdirme ezdirirsen daha çok çekersin benden söylemesi kendine gel "
Sanki kizin annesi senin bir kac dilim kekine muhtaç.
Bir tepsi kek kimseyi batırmaz, gerçekten böyle insanlar 5 para etmez .

İstinaslar var elbette ama gerek kendi hayatim gerekse burada okuduklarima bakıyorumda kadınların çoğu mutlu yuva kurmak için yola çıkıp eziyet çekiyorlar çok üzülüyorum üniv.mezunu bile çalışamıyor 5 kuruşa muhtaç durumda bırakılıyor önümüze bi hayat konuluyor o hayatın adı işine gelirse oluyor yani işine gelirse bu kalıp içinde yaşarsın gelmezse gidersine getiriliyor laf .konu sahibi arkadaşim ne olur işine gelmesin evliligin çok yeni olur mu düzelir mi diye umut edeceksin ama düzelmeyecek bi lokma ekmekle yer minderine raziysan kal ama sunulan bu hayat seni yıpratır kendinden gider özbenligini saygını yitirirsin otur konuş çalisacagini soyle baktin tersleniyor ailenle konuş yolunu çiz
Konuştum zaten kabullenmiyo o izin verse ailesi umrumda bile değil hayatımda hiç bu kadar aşsalanmadim Hayat bana bunlarda oluyo işte!Bak böle insanlarda var !!gösterdi okadar pişmanmki içim resmen yaniyo ben nereye düştüm!!bunlar insanmı ki dedim resmen bir an önce kurtulmayı istiyorum eşim dediğim insan gözümde sıfır benim fedakârlıklarımı hak etcek bi insan değilmiş:(

Buna evlilik mi diyorsun hala ? Ailene durumu anlat ve boşan, yani bu anlattiklarinin düzelecek tarafi, sorunun da sabredilir tarafi yok.

sen hatayı baştan yapmışsın kendi ailene de onun ailesine de uzak olacaktın madem öyle diyor sen de desene seni doğuran anne de ben ağaç kabvuğundan mi çıktım diye
Ev babasnn evi kira vermeyelm diye oraya taşındık bilemiyosunki bunları yasiyacgni hele ev kira olsa düşünemiyorum ben artık

orayı kiraya versinler ordan aldığınız kirayida oturacaginiz eve verirsiniz
yol çok aslında ama sende psikolojik olarak iyi olmadığını için ve sevginin bittiğini düşündüğün için çare aramaktan vazgecmissin Allah yardımcın olsun canım

Bir de yanlış okumuşumm bu olanları 4 yılda oldu sanıyorum 4 aylik evliymişin şimdiden böyleler :KK12:

Back
X