• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ve eşimin sorunlari biktimm:(ne yapmam lazım arkadaşlar

Pes. Şu kayınvalideleri anlamıyorum. Canım kanepe bu oturmak için var koruma yüz alırsın kirlenmez. Ona da razı değillerse bas tekmeyi gitsin bi ömür çekilir mi çocuk olunca duvar boyar mobilya cizer halıya yemek döker napcak cocuğu odaya mı kitliycek eşyalara zarar gelmesin diye!?!?

Bana sormadan kuran kursuna yazdırmış bende gitmedim dahada israr etmedi uyuz kadin yaa
Ne hakla? Bunlar aradıkları gelin profilini oluşturma çabasındalar anam.Abdestli namazlı.Afedersiniz agzina etsek de gıkı çıkmasın..Saçını başını süpürge etsin.Yok öyle bi dünya

Babanın evine git ve düzelene kadar asla dönme eğer düzelmeye niyeti de yoksa boşa gitsin .
5 kuruş parasız gezmek nedir ?
Annene yaptığın bir kekin hesabını sormak nasıl bir ucuzluk valla 5 para etmez bu insanlar .

Pes. Şu kayınvalideleri anlamıyorum. Canım kanepe bu oturmak için var koruma yüz alırsın kirlenmez. Ona da razı değillerse bas tekmeyi gitsin bi ömür çekilir mi çocuk olunca duvar boyar mobilya cizer halıya yemek döker napcak cocuğu odaya mı kitliycek eşyalara zarar gelmesin diye!?!?
Kendi evi öle zaten her yer örtü dolu bktim ya

Babanın evine git ve düzelene kadar asla dönme eğer düzelmeye niyeti de yoksa boşa gitsin .
5 kuruş parasız gezmek nedir ?
Annene yaptığın bir kekin hesabını sormak nasıl bir ucuzluk valla 5 para etmez bu insanlar .
Aynen öle kardeşim okadar basit insanlarmismi tiksiniyorum hepsinden direk boşanmak geliyo içimden bu pisliklerden kurtulmak

Mrb arkadaslar ben daha 4 aylık evliyim bir çok sorun yaşıyorum ilk olarak kaynvalide herseye karisiyo evimin içine duzenime ayrı yeten evindeki hep eski esyalarini bana veriyo nefret ettim eşim bisey diyecek diye almak zorunda kalıyorum almassam eşim hemen bozuluyo bana tavır yapiyo bana hiç birsey aldirmiyo hiç bir şekilde evlendim evneli kendime bir çöp bile alamadim.zaten eşim babasiyla çalışıyo yani parasinida babasi veriyo vermiyo aslında bi kart veriyo eline 100 200 verirse bana zaten eşim ilk baslarda 50 veriyodu onuda kaynana olacak insan gördü daha onuda vermez oldu kendi ailemede bisey diyemiyorum öle beş kurussuz geziyorum kaynanm bize yer minderi verdi bunlara oturun diye kanapeye oturtmuyo eşim eskiycek kirlencek diye bisey de denmiyo hemen bağırmaya basliyo rezil gibi yaşıyorum resmen anneme bi kek yaptım götürdüm kv gördü ertesi güne eşim bidaha annelere bisey yapıp götürme durummz belli diyo ya bir kek durumlarida çok iyii ama hayatimda bunlar kadar görgüsüz ınsanlar görmedim annesi ne dese onu yapiyo bide annesi dini çok kullaniyo hocaymis işte okuyarak ederek banada surekli baski yapiyo namaz kil kuran oku tamm ben kilarim ama beni zorlamasina sınır oluyorum içimdeki herşeyi bitirdi kadin ya kayinpeder de beni kv kiyasliyo bizim kültürümuzde kadınlar çalışmaz bilmem ne bak kv o çalışıyormu ya beni onla nasıl kiyaslayabikirsnz bem ünv.mezunuyum iyi kötü caliztim bekarken ben böle cimri böle görgüsüz insanlar gormedim asla disarda yemek yemeyiz büyük bir olay o benmde calismami istemiyolar ama elimde beş kurusum yok eşimle bir çok skntilarmda var aşamadigm yani okadar mutsuzumkii arkadaslar hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkii:KK43:keşke evlenmeseydim eşim beni anlamiyo herşeye sinirleniyo böle hizmetciden bi farkm yok nasl yapcam böle bilmiyorum:KK43:
Anneme yapilan keke laf eden bir adami koca diye yanimda tutmam...

Bende en çok oraya takildim.
Kek dedigin nedir ya süt, yumurta , un ...
Bugun esim pizza yapti bize yapti aslinda oyle bi davet amaci yoktu guzel olunca annemleri cagirdi. Annem rahatsizim deyince tepsinin yarisini aldi goturdu bari yemek yapma aksama babamla yersiniz diye demis. Erkek yani bunu dusunen. Vallahi boyle konulari okuyunca sario saklamak geliyor icimden esimi.

Bugun esim pizza yapti bize yapti aslinda oyle bi davet amaci yoktu guzel olunca annemleri cagirdi. Annem rahatsizim deyince tepsinin yarisini aldi goturdu bari yemek yapma aksama babamla yersiniz diye demis. Erkek yani bunu dusunen. Vallahi boyle konulari okuyunca sario saklamak geliyor icimden esimi.
Eş dediğin böle olmalı ne kadar güzel benmde elim çok boldur Hicc cimriliğim görgüsüzlugum yoktur ailemde öle elleri cok boldur ama bende böle ınsanlara düştüm işte ne günah işledim diyorum (

sen onlarin o duzenini butun omrunu versen degistiremezsin, hadi diyelim ugrasa ugrasa yillarca adim adim yol aldin, ee omrunun en guzel yillarini boyle sacma sapan insanlara karsi hakkini savunarak mi gecireceksin, bir adam icin bu deger mi, esin iyi olsa bari beraber mucadele edersiniz, o da yok, sakin cocuk yapmayin, esinizle konusun kabul ederse baska bir yere tasinin gunluk 100 tlyi her yerde kazanirsiniz, olmaz derse hic ugrasma birak gitsin.

Eş dediğin böle olmalı ne kadar güzel benmde elim çok boldur Hicc cimriliğim görgüsüzlugum yoktur ailemde öle elleri cok boldur ama bende böle ınsanlara düştüm işte ne günah işledim diyorum (
Kk da ki fix ve en saglam tavsiyeyi vereyim. Bir ufak cinnet gecir hersey cozulur.

İstinaslar var elbette ama gerek kendi hayatim gerekse burada okuduklarima bakıyorumda kadınların çoğu mutlu yuva kurmak için yola çıkıp eziyet çekiyorlar çok üzülüyorum üniv.mezunu bile çalışamıyor 5 kuruşa muhtaç durumda bırakılıyor önümüze bi hayat konuluyor o hayatın adı işine gelirse oluyor yani işine gelirse bu kalıp içinde yaşarsın gelmezse gidersine getiriliyor laf .konu sahibi arkadaşim ne olur işine gelmesin evliligin çok yeni olur mu düzelir mi diye umut edeceksin ama düzelmeyecek bi lokma ekmekle yer minderine raziysan kal ama sunulan bu hayat seni yıpratır kendinden gider özbenligini saygını yitirirsin otur konuş çalisacagini soyle baktin tersleniyor ailenle konuş yolunu çiz

Mrb arkadaslar ben daha 4 aylık evliyim bir çok sorun yaşıyorum ilk olarak kaynvalide herseye karisiyo evimin içine duzenime ayrı yeten evindeki hep eski esyalarini bana veriyo nefret ettim eşim bisey diyecek diye almak zorunda kalıyorum almassam eşim hemen bozuluyo bana tavır yapiyo bana hiç birsey aldirmiyo hiç bir şekilde evlendim evneli kendime bir çöp bile alamadim.zaten eşim babasiyla çalışıyo yani parasinida babasi veriyo vermiyo aslında bi kart veriyo eline 100 200 verirse bana zaten eşim ilk baslarda 50 veriyodu onuda kaynana olacak insan gördü daha onuda vermez oldu kendi ailemede bisey diyemiyorum öle beş kurussuz geziyorum kaynanm bize yer minderi verdi bunlara oturun diye kanapeye oturtmuyo eşim eskiycek kirlencek diye bisey de denmiyo hemen bağırmaya basliyo rezil gibi yaşıyorum resmen anneme bi kek yaptım götürdüm kv gördü ertesi güne eşim bidaha annelere bisey yapıp götürme durummz belli diyo ya bir kek durumlarida çok iyii ama hayatimda bunlar kadar görgüsüz ınsanlar görmedim annesi ne dese onu yapiyo bide annesi dini çok kullaniyo hocaymis işte okuyarak ederek banada surekli baski yapiyo namaz kil kuran oku tamm ben kilarim ama beni zorlamasina sınır oluyorum içimdeki herşeyi bitirdi kadin ya kayinpeder de beni kv kiyasliyo bizim kültürümuzde kadınlar çalışmaz bilmem ne bak kv o çalışıyormu ya beni onla nasıl kiyaslayabikirsnz bem ünv.mezunuyum iyi kötü caliztim bekarken ben böle cimri böle görgüsüz insanlar gormedim asla disarda yemek yemeyiz büyük bir olay o benmde calismami istemiyolar ama elimde beş kurusum yok eşimle bir çok skntilarmda var aşamadigm yani okadar mutsuzumkii arkadaslar hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkii:KK43:keşke evlenmeseydim eşim beni anlamiyo herşeye sinirleniyo böle hizmetciden bi farkm yok nasl yapcam böle bilmiyorum:KK43:
Canım Allah yardımcın olsun inşallah en basta, benimkide böyle yapmaya calistida benden yüz bulamadı ve eşimden de biz ilk bir buçuk yıl birlikte oturduk ona rağmen bana birşey demeye çekiniyordu çok şükür şimdi evimizide ayırdık gayet kafam da rahat esimde bende rahatız sana tavsiyem eğer birlikte oturuyorsanız bir an önce imkânlarımız doğrultusunda ayrılın çok eşya aldırma eşyan olmasın ama kapın ayrı olsun bir oturuyorsanız eşini karşına al ben seninle evlendim hesap vermem gereken biri varsa oda sensin senin dışında bana kimse karışamaz bunada izin vermem de ilk önce kendi cizgini eşine karşı bile belli edeceksin bu bir ikincisi sana karşı yapılan ters bir durumda terbiyesiz dedirtmeyecek şekilde ben bu durumda olmaktan hoşlanmıyorum veya bunu istemiyorum demeyi hayır demeyi bileceksin ve karsidakilere hissetireceksin ve inan bana herşey senden geçer he eğer kabul etmezse sakın ha çocuk yapma önce eşini bir tanı birbirinize alışın ondan sonra zaten herşey rengini belli eder kaynananla arana mesafe koy evinin herseyini bilmesin kocanada söyle kendine çeki düzen versin biraz karısının arkasında dursun okurken sinir oldum gece gece

Son düzenleme:
Aynen öyle gerçekten buz gibi soğurum böyle bir adamdan . Tam yüzüne tükürmelik.

Back
X