Kayınvalide ve eşimin sorunlari biktimm:(ne yapmam lazım arkadaşlar

Niye cevap vermiyorsun
Ne demek koltuk eskiyecek
Eskisin benden degerli mi muze mi burasi desene.
1 kekin masrafi nedir 2 yumurta 1 bardak sut canim bunlarin lafini etmeyi sana yakistiramadim de
Annenlerin esyalarini istemiyorum de
Cevap ver bir zahmet.niye susuyorsun

Lütfen o güzel karakterinden olmadan, cik şu evden.... kalırsan sende onlar gibi olacaksın...

Bende ilk evlendigimde senin gibiydim, eşim hakaret ederdi, boyle söyleme derdim, kızmazdım, sadece konuşurdum....zaman ilerledikçe bende onlar gibi oldum, cirkeflestim...her kelimeyi kullanır oldum...bazen kızıyorum kendime bu ben değilim diye..

kendini kaybetmeden özsayginla çık şu evden...

böyle şeyler yaşayıp da sızlanan insanlar bana çok garip geliyor ya. hayatınızı elinize almak bu kadar zor olmasa gerek. yoksa ölene kadar kaynananın verdiği minderde oturursunuz.

Bacım kac kurtar kendini
hazir çocuk yok
Ömür boyu igrenc kaynanayla anasının dizinden ayrilmayan bu oğlan çocuğuyla mi oturacaksin
Üstelik cimriler benim anneme götürdüğum keki sorun yapacak kanepede oturtmayacak adamada o kanepeyede afedersiniz s..........
Duzelse nasıl düzelecek bir psikoloğun dedigi gibi insanlar hata yapabilir ve degisebilirler ama karakterleri degismez
Senin kaynanan igrenc kocanda ana delisi cimrinin teki karakteri bu
Derhal esyalarini topla ve annene git
Giderkende kanepeyi kir

Öle olmaya basladim zaten ben ben degikimki suan annemdeyim ve konuştum anlattim herşeyi burda kalcam biraz kafamı toparlicam

Annemdeyim suanda burda kalcam biraz kafami toplucm babamla konuşcam annem karar senin ne istiyosan onu yap ddi kimse seni zorlamiyo biliyosun ddi,arkandayız her konuda diyerek teselli verdi sağolsun iç aradi konuştu aradi bi güzel haddini bildirdi

İnceldiği yerden kopacak zaten ailemn yanina geldmm

konu sahibi universite mezunuyum yazmissin,
bak sen kendine bu kayati layik goruyor musun cidden?
hani kara cahil olsan falan bisey diyemeyecegim de su durumda gercekten yasadiklarindan sen de en az kocan ve kayinvaliden kadar sorumlusun.
Neyse yapmissin bir hata bu adamla evlenmissin, hatanda israrci olmamani dilerim.

Yok zaten çok mutsuzum hiç istediğim gibi olmadi bu evlilik

Hayırlısı olsun hakkınızda . Şimdi koltukların turşusunu kursunlar ailecek. Eşiniz ne diyor gitmenize ?

Hayırlısı olsun hakkınızda . Şimdi koltukların turşusunu kursunlar ailecek. Eşiniz ne diyor gitmenize ?
Kurarlar umarim herşeyin değerinin para olmadigini anlarlar umarim bir gün...Şuan bu evligin sonunu iyi görmüyorum dedim ben bu durumlari haketmediğimi anlattim herseyi ailemn yanına gidiyorum ciktim geldim oda iyi düşün dedii umrumda bile değiller artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…