- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
kendiniz halletmeye çalışmıyosunuz sineye çekiyosunuz benim arkadaşımda sizin gibiydi yok babam kalp hastası anlatamam yok annem üzülmesin diye diye 2 çocuk yaptı sonuç 2 küçük çocukla boşandı şimdi baba evinde yani diyeceğim o ki geç olmadan söyleyin ailenizeHayır aileme şuan için birşey diyemedim daha çok yeniyiz diye bi takım şeyleri kendim halletmeye çalışıyorum,ama olmuyor anlatmayı ve ayrılmayı düşünüyorum şuan
Konuştuk kendisi babasıyla çalışıyo benmde caliscagmi sölediler şöle yaparz böle yaparz evlendik herşey değişti kendiside düzgün işe gitmiyo zaten öle bi belirli maaşımz yok,babası ne verirse o başka yerlere giripte çalışmayo benide calstrmiyoGüzel kardeşim sen evlenirken ne iş yaptığını buadanın kazancını bilmiyormuydun? Hiç konuşmadınızmı bu durumları.
Asla ama asla düzelmez bunlar. Önlemini al ailenle konuş bence
Çalışmayada kalkma paranı bile elinden alırlar
Cok dogru söylüyosun kardeşim aynen öle bu ınsanlardan hiçbişey olmazmışBu gün çık git ve ailene herşeyi anlat, bir an evvel, daha fazla psikolojin bozulmadan, onursuz ve haysiyetsiz bir yaşama boyun eğmeden adım atmalısın....
Şunu unutmaki ne görgü değişir, ne zihniyet...annem derki " köylüyü şehirli olmazmış".... görgü atadan dededen mirastır insana, sonradan edinilmez....yani kısacası sen bu insanları değiştiremezsin...
Evet daha 4 ay oldu bu rezillikleri yaşıyorummBir de yanlış okumuşumm bu olanları 4 yılda oldu sanıyorum 4 aylik evliymişin şimdiden böyleler
25 yasndaym söledikcede çok üzerime geliyo küsüyo benle tavır yapiyo burnumdan getiriyo okadar değişik karaktere sahipmişki nasıl göremedimm diyorum ben öle çirkefleşemiyorum keşke biraz olabilsem ama yok konuşmaya çalışıyorum oda olmuyo sinirlenip bağırdığım zamanlarda olmuyosenin yasin kac
bak kziim bu hayatta sustukca tepene cikiyolar
ayni dert bnde var ama.seninki boraz daha fazla bnm aramda Duran kimse olmadigi.icin sesimi cikartamiyorm Aiken arkandaysa
esinle Kunus bir kekle batmssnz deki oxman sende annene yapma hic birsey bakarm
Kabul ediyormu
bn senin yernde olsam konusrm baktm
olmuyor ceker giderm Boyle hayat izdirap seni
Uzbek istemem ama eşnde sevdigini zannetmiyorm
İnanın artık kimseden medet ummuyorum kz kardesiylede konuştum işine geldikleri gibiler laf ettirmiyolar abilerineBence evde oturup sinir olacağınıza ve başkalarından medet bekleyeceğinize, çalışın hem kafanız dağılır, hem elinize para geçer hem de sosyalleşmiş olursunuz
İnann iki uç kuruş para verse onu harcasam bile laf ediyo calişsam zaten kendi parami kendim bile harcayamamki òmrümü yer artık benm ailemle konuşcam zaten bu şekilde olmuyoGüzel kardeşim sen evlenirken ne iş yaptığını buadanın kazancını bilmiyormuydun? Hiç konuşmadınızmı bu durumları.
Asla ama asla düzelmez bunlar. Önlemini al ailenle konuş bence
Çalışmayada kalkma paranı bile elinden alırlar
Bende öle düşünüyorumgençsin çocukda yok..kurtar kendını boyle hayat geçmez.
Ya ben bütün umudumu yitirdim zaten hiç konusmuyoruz bende nefret ediyorum hepsinden aşırı belli ediyorum kv bu son zamnlarda da gıcık oluyorum haftann bi 3 günü onlarda kalıyoruzyani 4 ay olmuş ama bu böyle gitmez. üniversite bitirip de kendine bu hayatı reva gören gençlere çok üzülüyorum. toru ciddi ciddi konuş. bunları düzeltmezsen bu evlilik gitmez de. baktın olmuyor boşan yani bu evliliğe mum dikip bir de çocuk yapma sakın. yani kaç yıllık evliyim böyle bir şey yaşamadım. illa ki sorunlarım oluyor da evdeki koltuğu eskir diye kullanmama!, anneye bir kek götürememe!, 5 kuruşsuz evde oturma! , kayınvalidenin kuklası gibi olan eş! her biri tek başına ayrılık sebebi.
Bitirmeye bak sakın ola çocuk yapma sakinnMrb arkadaslar ben daha 4 aylık evliyim bir çok sorun yaşıyorum ilk olarak kaynvalide herseye karisiyo evimin içine duzenime ayrı yeten evindeki hep eski esyalarini bana veriyo nefret ettim eşim bisey diyecek diye almak zorunda kalıyorum almassam eşim hemen bozuluyo bana tavır yapiyo bana hiç birsey aldirmiyo hiç bir şekilde evlendim evneli kendime bir çöp bile alamadim.zaten eşim babasiyla çalışıyo yani parasinida babasi veriyo vermiyo aslında bi kart veriyo eline 100 200 verirse bana zaten eşim ilk baslarda 50 veriyodu onuda kaynana olacak insan gördü daha onuda vermez oldu kendi ailemede bisey diyemiyorum öle beş kurussuz geziyorum kaynanm bize yer minderi verdi bunlara oturun diye kanapeye oturtmuyo eşim eskiycek kirlencek diye bisey de denmiyo hemen bağırmaya basliyo rezil gibi yaşıyorum resmen anneme bi kek yaptım götürdüm kv gördü ertesi güne eşim bidaha annelere bisey yapıp götürme durummz belli diyo ya bir kek durumlarida çok iyii ama hayatimda bunlar kadar görgüsüz ınsanlar görmedim annesi ne dese onu yapiyo bide annesi dini çok kullaniyo hocaymis işte okuyarak ederek banada surekli baski yapiyo namaz kil kuran oku tamm ben kilarim ama beni zorlamasina sınır oluyorum içimdeki herşeyi bitirdi kadin ya kayinpeder de beni kv kiyasliyo bizim kültürümuzde kadınlar çalışmaz bilmem ne bak kv o çalışıyormu ya beni onla nasıl kiyaslayabikirsnz bem ünv.mezunuyum iyi kötü caliztim bekarken ben böle cimri böle görgüsüz insanlar gormedim asla disarda yemek yemeyiz büyük bir olay o benmde calismami istemiyolar ama elimde beş kurusum yok eşimle bir çok skntilarmda var aşamadigm yani okadar mutsuzumkii arkadaslar hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkiikeşke evlenmeseydim eşim beni anlamiyo herşeye sinirleniyo böle hizmetciden bi farkm yok nasl yapcam böle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?