Kayınvalide ve eşimin sorunlari biktimm:(ne yapmam lazım arkadaşlar

Bu gün çık git ve ailene herşeyi anlat, bir an evvel, daha fazla psikolojin bozulmadan, onursuz ve haysiyetsiz bir yaşama boyun eğmeden adım atmalısın....

Şunu unutmaki ne görgü değişir, ne zihniyet...annem derki " köylüyü şehirli olmazmış".... görgü atadan dededen mirastır insana, sonradan edinilmez....yani kısacası sen bu insanları değiştiremezsin...

senin yasin kac
bak kziim bu hayatta sustukca tepene cikiyolar
ayni dert bnde var ama.seninki boraz daha fazla bnm aramda Duran kimse olmadigi.icin sesimi cikartamiyorm Aiken arkandaysa
esinle Kunus bir kekle batmssnz deki oxman sende annene yapma hic birsey bakarm
Kabul ediyormu
bn senin yernde olsam konusrm baktm
olmuyor ceker giderm Boyle hayat izdirap seni
Uzbek istemem ama eşnde sevdigini zannetmiyorm

Hayır aileme şuan için birşey diyemedim daha çok yeniyiz diye bi takım şeyleri kendim halletmeye çalışıyorum,ama olmuyor anlatmayı ve ayrılmayı düşünüyorum şuan
kendiniz halletmeye çalışmıyosunuz sineye çekiyosunuz benim arkadaşımda sizin gibiydi yok babam kalp hastası anlatamam yok annem üzülmesin diye diye 2 çocuk yaptı sonuç 2 küçük çocukla boşandı şimdi baba evinde yani diyeceğim o ki geç olmadan söyleyin ailenize

Bence evde oturup sinir olacağınıza ve başkalarından medet bekleyeceğinize, çalışın hem kafanız dağılır, hem elinize para geçer hem de sosyalleşmiş olursunuz

Konuştuk kendisi babasıyla çalışıyo benmde caliscagmi sölediler şöle yaparz böle yaparz evlendik herşey değişti kendiside düzgün işe gitmiyo zaten öle bi belirli maaşımz yok,babası ne verirse o başka yerlere giripte çalışmayo benide calstrmiyo

Cok dogru söylüyosun kardeşim aynen öle bu ınsanlardan hiçbişey olmazmış

25 yasndaym söledikcede çok üzerime geliyo küsüyo benle tavır yapiyo burnumdan getiriyo okadar değişik karaktere sahipmişki nasıl göremedimm diyorum ben öle çirkefleşemiyorum keşke biraz olabilsem ama yok konuşmaya çalışıyorum oda olmuyo sinirlenip bağırdığım zamanlarda olmuyo

Bence evde oturup sinir olacağınıza ve başkalarından medet bekleyeceğinize, çalışın hem kafanız dağılır, hem elinize para geçer hem de sosyalleşmiş olursunuz
İnanın artık kimseden medet ummuyorum kz kardesiylede konuştum işine geldikleri gibiler laf ettirmiyolar abilerine

İnann iki uç kuruş para verse onu harcasam bile laf ediyo calişsam zaten kendi parami kendim bile harcayamamki òmrümü yer artık benm ailemle konuşcam zaten bu şekilde olmuyo

yani 4 ay olmuş ama bu böyle gitmez. üniversite bitirip de kendine bu hayatı reva gören gençlere çok üzülüyorum. toru ciddi ciddi konuş. bunları düzeltmezsen bu evlilik gitmez de. baktın olmuyor boşan yani bu evliliğe mum dikip bir de çocuk yapma sakın. yani kaç yıllık evliyim böyle bir şey yaşamadım. illa ki sorunlarım oluyor da evdeki koltuğu eskir diye kullanmama!, anneye bir kek götürememe!, 5 kuruşsuz evde oturma! , kayınvalidenin kuklası gibi olan eş! her biri tek başına ayrılık sebebi.

Ya ben bütün umudumu yitirdim zaten hiç konusmuyoruz bende nefret ediyorum hepsinden aşırı belli ediyorum kv bu son zamnlarda da gıcık oluyorum haftann bi 3 günü onlarda kalıyoruz offf sen annemlerde kalmak istemiyosun diye kavga cikariyo onuda kesin kv sölüyodur emininn ne halleri varsa görsünler

Bitirmeye bak sakın ola çocuk yapma sakinn

Üni mezunusunuz şimdi eşinizden ayrılsanız iyi kötü ailenizle yaşayıp onlara maddi destek olabilirsiniz. Hemde kendi ihtiyaçlarınızı karşılarsınız en en en kötü çözümünüz bu olsun. '' Ben okul okudum elim ekmek tutuyor '' izlemini eşinize verin lütfen bunlar heralde kendine eş alırken asla ayrılamazsınız onların tapulu malısınız falan sanıyor. Kv ayrı bilendim koltuğa oturtmamak ne demek minder nedir yahu? Nasıl bi görgüsüzlük valla dahaa çok yazarım da terbiyem izin vermiyor. Dişini göster bacım bunlar yoksa seni ezer de durur eşin de kızarsa kızsın bu nedir kendi evinde misafir gibi.. Herkes yerini bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…