Kayınvalide terörüüüüüü

Papatyaguluu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2023
1.287
1.480
24
Merhaba kadınlar size kaynanamın yaptığı psikolojik ve saçma baskılardan bahsedicem
1ay sonra evleneli 1sene olucak ilk aylarda çocuk düşünmedik görücü usulü tanıştık öyle evlendik zaman geçirmek istedik neyse korunmayı bırakalı 4ay oldu ama kaynanam evlendiğimizin 2.ayından itibaren çocuk konularını açıyor o açmasa kardeşi açıyor eşimin teyzesin de ne zaman gitsek adetli olurum kadında ozaman soruyor hamilelik varmı ilkinde bişey demedim yok dedim sürekli sorunca bende adetin vermiş olduğu sinirle size her geldiğimde bu soruyu mu sorcaksın dedim ondan sonra sormadı da ama kaynanam durmadı kayınpederimle isim bile düşünmüşler sanki kendileri koycakmış gibi Allahım neyse bugünde şunu öğrendim şehir dışında kaynanam teyzemde orda onla akrabalıkları var ve teyzeme sormuş neden çocuk getirmiyor sen biliyor musun işte şimdi istemiyorlar sonrasında tedaviyle anca getiriyorlar demiş bunu duydum bugün bütün modum düştü normalde kaynanamı eşime şikayet eden biri değilim bu konugu söylicem bana sor öyle bi şryi başkasına neden soruyırsun Bide laf çarpıtıyor teyzeme sorup acaba kendi mi istemiyorlar yoksa olmuyor mu cadı kaynananaa adet tarihime de az var bakalım adet olacakmyım eğer olursa. Yumurta rezervi yapmaya gidicem eşimide teste göndercem bakalım sorun var mı ama daha öncesinde hormon alttan muayane olmuştum bende sorun yoktu yumurtalıkları bilmiyorum ama

Merhaba kadınlar size kaynanamın yaptığı psikolojik ve saçma baskılardan bahsedicem
1ay sonra evleneli 1sene olucak ilk aylarda çocuk düşünmedik görücü usulü tanıştık öyle evlendik zaman geçirmek istedik neyse korunmayı bırakalı 4ay oldu ama kaynanam evlendiğimizin 2.ayından itibaren çocuk konularını açıyor o açmasa kardeşi açıyor eşimin teyzesin de ne zaman gitsek adetli olurum kadında ozaman soruyor hamilelik varmı ilkinde bişey demedim yok dedim sürekli sorunca bende adetin vermiş olduğu sinirle size her geldiğimde bu soruyu mu sorcaksın dedim ondan sonra sormadı da ama kaynanam durmadı kayınpederimle isim bile düşünmüşler sanki kendileri koycakmış gibi Allahım neyse bugünde şunu öğrendim şehir dışında kaynanam teyzemde orda onla akrabalıkları var ve teyzeme sormuş neden çocuk getirmiyor sen biliyor musun işte şimdi istemiyorlar sonrasında tedaviyle anca getiriyorlar demiş bunu duydum bugün bütün modum düştü normalde kaynanamı eşime şikayet eden biri değilim bu konugu söylicem bana sor öyle bi şryi başkasına neden soruyırsun Bide laf çarpıtıyor teyzeme sorup acaba kendi mi istemiyorlar yoksa olmuyor mu cadı kaynananaa adet tarihime de az var bakalım adet olacakmyım eğer olursa. Yumurta rezervi yapmaya gidicem eşimide teste göndercem bakalım sorun var mı ama daha öncesinde hormon alttan muayane olmuştum bende sorun yoktu yumurtalıkları bilmiyorum ama

eşin eksik kalıyor. Bizim 6 senedir olmuyor kaynanam yada herhangi biri asla laf edemez çünkü eşim ağzının payını verir.

Eşine söyle artık bu sorulardan bıktım eğer birdaha acarsalar bu konuları görüşmem annenle de. Ayrıca eşininde sana destek olması lazım annnesinin çenesini kapatsın.
İnatla veya baskıyla değil eğer kendin istiyorsan hazırsan çocuk yap. Aynı kaynana terörü 2. Çocuk ne zaman diye de sormaya başlar?

Denemeye basladiktan sonra bir yıl beklemek lazim hemen olmuyor. Ek olarak da verin agzinın payinı ne terbiyesizlik yahu

Gaza gelmeyin cocuk gelse, 2. ne zaman dicek. Siz ne zaman istiyorsanız o zaman cocuk yapın

Kaynananın dedikleri de bi kulağından girsin diğerinden çıksın it ürür kervan yürür çok ciddiye almayın
Yok gazına gelmedik şuan kendimizde istiyoruz da hala böyle şaf etmedsi garip szaten her ay tuttu mu stresine giriyorum

Merhaba kadınlardan sonra gülmekten okuyamadım niyeyse. Çocuk getirmek de çok komik bi kavram 😂 her neyse kimsenin hayatına herkes karışmaz diyip geçmek gerekiyor bazen takmayın
Laf anlamıyor ki ilk dediğinde istemiyoruz diye belirtmiştim ama durmuyor karı

eşin eksik kalıyor. Bizim 6 senedir olmuyor kaynanam yada herhangi biri asla laf edemez çünkü eşim ağzının payını verir.
Eşimin yanında söylemiyor ben tekken söyliyör ben eşime söylüyorum oda uyarıyor ama kadın laf anlamaıyor illa bi iğneliyici söz söylicek benim yüzüme karşı diyince direk istemiyorız dedim ama hala kurcalıyor

Eşine söyle artık bu sorulardan bıktım eğer birdaha acarsalar bu konuları görüşmem annenle de. Ayrıca eşininde sana destek olması lazım annnesinin çenesini kapatsın.
İnatla veya baskıyla değil eğer kendin istiyorsan hazırsan çocuk yap. Aynı kaynana terörü 2. Çocuk ne zaman diye de sormaya başlar?
Kaynanam fena eşimin yanında konuyu açmaz ben tekken açarım ben ağzının payını da veririm ama durmaz karı

Bu kirli zihniyetteki aileye çocuk getirmek istemiyorum deyip, gene kendi istediğiniz ve uygun gördüğünüz tarihte çocuk yapabilirsiniz.
Ne kadar gereksiz muhabbetler. Bitmiyorlar.

Bunu duymazdan gelmeyi başarman lazım. Bizim ülkemizde gerdekten hamile çıkana madalya takıyorlar malum. Eski insanlara istediğin zaman hamile kalacağını anlatamazsın. Duymazdan gel, sorana da doğunca siz mi bakacaksınız, ya da istediğim zaman gibi cevaplar ver. Hepimize yapıldı aynı şey. Ben 7 8 ay korundum her önüne gelen bebek var mı diye sordu o sürede. Düşünmüyoruz dedim geçtim. Çok mu önemli onların bebek sormaları. Yatağa kocanla sen giriyorsun, gece emzirmeye sen kalkacaksın. Kime ne. Yüzüne soramadıktan sonra kvyi de umursamayacaksın hepsi bu kadar

Bence cocuk yapma, butun kararlılığınla karşı çık bu duruma. Benim bedenim benim kararım diye şiddetle savun!!!
Arkandayim.

X