KAYINVALİDE TERÖRÜ

Ayıbın kralını yapmışlar tavrını koymakta aşırı haklısın resmen arkandan iş çevirmişler!

• Olur ya böyle şeyler abartma.

OY: 26 15,7%
  • Resmen bundan sonra güvenmeme sebebi.

OY: 140 84,3%

• Ankete Katılan
    166
Çok güzel bir bakış açısı ve çok rahatlatıcı.

Peki hanımefendi

Bir ramazan iftara 20 dakika kala kayinvalidem sana yemege gelicez dedi.Biz amcamlara davetliydik,evde değiliz dedim.Amcamlarda yedik içtik sohbet ettik gece 11 gibi eve girdik kapı çaldı bilin bakalim kim:)
Kayinvalidem caya bari gelelim demis, arabada donusumuzu beklemiş.
Anne oğlun agirlasin sizi benim cocugu yatirmam lazim dedim sivistim .Hala ara sıra dener, bazen oğlu musait değiliz diyip kapıdan cevirir. Benim annem zaten habersiz gelmez ,gelse 1 kez boyle davransam ömür boyu kapımı açmaz ama kayinvalidem hic alinmiyor

Canları sıkılıyor bence. Hayatlarında aksiyon arıyorlar.
Gerçekten ya kv'lerin büyük bir çoğunluğu böyle oluyor. Ben başta benimkini çok severdim fakat çok soğuttu beni kendisinden. Her şeyi yalnızca ben bilirim tavırları, müdahaleleri, alttan alttan laf sokmaları, yönetmeye çalışması vs vs bitirdi bendeki sevgisini ya. Forumda da benzer şikayetler görüyorum arada sırada, demekki büyük bir çoğunluğu böyle

Yok artık. Sizin kv normal degil
Kvler arsız oluyor genelde

Bir abla tavsiyesi olarak almanizi rica edecegim.Mekanlari cennet olsun annenizin babanızın biricik evladi olduğunuzu ,aklınızdan çıkarmadan kadrinizi kiymetinizi bilecek ,elinizi tutarken tereddüt etmeyecek biriyle birlikte olduğunuza inanmadan acele kararlar vermeyin.Siz çok kiymetlisiniz ve de cok guclusunuz ki gencecik yasta zorluklara ragmen mis gibi bir hayatiniz var.Hic kimse aksini hissetiremez

Kendi bastırdığınız davetiyeyi de dağıtın iki davetiye olsun hiç önemli değil. Kayınvalideye duracağı yeri bildirmek lazım.

Amin Tam olarak bunu hissettirmeye çalışsalar da başlamadan dur demeye çabaladım kendimce. İnşallah maddi manevi çok daha özgürleşip güçleşmeden de girişmeyeceğim evlilik işlerine. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Davetiye olayı ile ilgili birşey demeyeceğim, genel olarak yazacağım insan ilişkileri konusunda.
Her şeyin fazlası zarardır. İyi olmanın, uyumlu olmanın, iyi niyetli olmanın da. Hiç kimse ya bu kız çok iyi ona hata yapmayayım diye düşünmez. O zaten birşey demez diyip bütün sınırlarınızı çiğnerler. Dur dediğiniz anda da en kötü siz olursunuz, çünkü şimdiye kadar alıştıkları davranışı beklerler. Şey gibi kırk yıl sırtında taşı bir kere indirirsen kötü olur. O yüzden bütün ilişkilerde çok iyi olmaya çalışmamalı, duruşun olmalı, mesafen olmalı, karşındaki senin sınırlarını ve onları aşamayacağını bilmeli. Vs vs işte.

Canım benim asla yüz verme ve burnundan fitil fitil fitil getir bende ilk başlarda ağzımın tadı kaçmasın kimse kırılmasın diye diye sustum evlenince herkesin evi ayrı yeri ayrı dedim kapımı kapattır duymam çok görüşmem dedim ama inan bana sesini kesmediğin sürece daha fazlasını yapıyolar ben evlendim kavga gürültü huzursuzluk yaptılar ses çıkarmadım altın istendi takmadılar ama aileme rakıcaz herkes kendine yakışanı yapar dediler ben düğünde öğrendim H birşey takmıcaklarını eşimle beraber oda takıcaklar diye biliyordu neyse son olarak buna susarım dedim evlendik hergün benim evimde sabah 9 dan 11 e kadar surata assam lafta vurdursam gitmiyo sonra 2 ayda biz kocamla kavgaya başladık Bi gün artık yetti ben dedim ailemin yanına gidicem hava değişikliğine diye eşim onları aradı bu arada 3 de görümcem var kayınvalide bende diye hergün onlarda bende akşam yemeği öğlen yemeği kahvesi çayı utanmıyorlarda neyse oda aradı annesigili bagırdı çağırdı al işte gidiyo diye gece 11 de koşa koşa gelmiş yakın oturuyor birde aramızda 200 metre anca var kapıdan girdi gidiyorsan boşanda git dedi Allah sen misin onu diyen bagırdım çağırdım kovdum evimden gelmeyin diye ne kadar geçti de 1 ay sonra gene yüzsüzlüğe vurup gelmeye başladı şimdi 2 yıl olucak yüz vermiyorum asla ben gidiyorum iş vs zaten ama mesafeni en çözülmez şekilde koy böyle olucagını bilsem anne bile demez ismini söylerdim ama iş işten geçiyo adı var yaptıkları zaten beter oğluna tapar benim yanımda sarılmaya çalışır eder allahtan yani asla kocam yüz vermez Bi yerine bişey olsa ben krem sürim ben yapim bende ben varken noluyo derim ama Allah uzak dursunlar benimki beter seninki de beterlik yolunda koy mesafeni çekme sakın dost tavsiyesi

senin kayınvalidenin canı kaşınıyor belli ki,bu tip insanlarla araya mesafe koymak ıyidir çünkü bir kere tamam dersen bundan sonra evine cagirdigin misafire kadar giydigine yiyip ictigine kadar karışır. akilli oyna,eşini avcuna al her zaman senden yana olsun ve unutma bundan sonra eşinin asıl ailesi sensin birbirinizden sorumlusunuz kimsenin de araniza girmesine izin verme senin mutluluğun başkalarının isteklerinden daha önemli çok sinirlendim şu an

Düğünde ve sonrası bu sana yapılan saygısızlığı görmezden gelirsen kolunu alamazsın bir daha ve seni hep böyle 2.ci plana atacaklar sana sormadan eve gelmeler sana danışmadan sana misafir cagirmalar sana sormadan bir suru sey....

Amaaan evlendin bitti balayına bile gittin geldin
Sinirin geçmiştir artık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…