KAYINVALİDE TERÖRÜ

Ayıbın kralını yapmışlar tavrını koymakta aşırı haklısın resmen arkandan iş çevirmişler!

• Olur ya böyle şeyler abartma.

OY: 26 15,7%
  • Resmen bundan sonra güvenmeme sebebi.

OY: 140 84,3%

• Ankete Katılan
    166

Anonimks

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2021
244
636
Selamlar canlarım bir süredir kendime etrafıma yaptığım haksızlık üzerine buralara gelemedim şimdi size süper bi enayilik anlatıyorum. Hazırsanız. Öncelik olarak ben insan olarak iyi insan olayım da herkes kalbinin ekmeğini yer diye beklediğim adalet anlayışım çöp oldu bu olay karşısında :) şimdi olay şu insanlar kayınvalidesi görümcesiyle anlaşamaz falan bende hep anlaşırım dedim ki bide herkese etrafıma falan ya iyi insanlar sıkıntı hiç çekmedim yapmaz böyle şeyler saçma falan. Öncelikle o insanlardan resmen özür diliyorum. Ahah çünkü neden biliyor musunuz. Gerçekten KAYINVALİDE olunca sanırım içten bi ateş sizi çağırıyor ve her türlü yapmak yapıyorsunuz yani. Her neyse hep derdim ki Ben iyi olursam herkes iyi olur. Pollyanna devam yani. Kayınvalidemle de iyi anlaşıyorum çünkü ben iyiyim. Ama o öyle olmadı ben çok şükür çok iyiyim de size konuyu kısaca geçip Allahın rızası için yol sormaya geldim :)) çok sinirim bozuk kusura bakmayın haha kendi kendime gülüyorum:) neyse pazar günü nikahım var. Kendileri benim davetiyemi bana sormadan kesinlikle ben görmeden değiştirmiş başka bir davetiye bastırıp onu dağıtmış bende bu gün bunu kendi paylaştığı hikayede görüp bu kimin davetiyesi diye sorunca öğrendim :) eksik ve yetersiz bulduğu için davetiyeyi bana sormayıp haber bile vermeye tenezzül etmeden bastırmış ve sıfır şaka :) ve dağıtmış hahaha ay çok saçma gerçekten bide bana dedi ki kızım bilgileri eksikti(ana adı baba adı yok bir tek soy adlar var eksik dediği) davetiye biz sana sorduk (hayal dünyasında galiba çünkü benim haberim yok) sende bastık artık yapacak bir şey yok dedin bizde mecbur değildik böyle bişeye yeniden bastırdık dedi. Bu arada 200 davetiyeye 400 TL verdiğimiz için ben davetiyeyi beğenmeyen olursa bi hata vs 400 TL ne ya veririz yenisini bastırırız demiş insanım herkesin içinde. Şimdi bu konu üstüne size soruyorum hanımlar... Bu arada damadın haberi yok oda şok neyse onu karıştırmıyorjm oda benden taraf çünkü neyse soruya gelelim..

Valla ben damadı da kv de bur güzel haşlardım ki birdaha cesaret edemesinler habersiz iş yapmaya..

Eşiniz ne tepki verdi bu duruma, bu nasıl bir saygısızlıktır ayrıca ya, belli ki kv niz her şeye karışan bir tip, daha da kötüsü fikir alma ya da sorma gereği de duymuyor, en baştan iletisiminizi minimal tutun. Yoksa karışacak daha çoook şey bulur.

Kendi tarafına dağıtacağı davetiyeleri değiştirdiyse ve o tarafla bağlantım yoksa bir nebzede olsa anlayabilirim. Ancak çevre ortaksa veya sizin tarafın davetiyeleri de değiştiyse ciddi sıkıntı. Ayrıca damadın haberi olmadığından emin misiniz? Annesine söz geçiremediği için habersiz davranıyor olabilir mi?

Davetiye onemli değil zaten günümüzde çok gereksiz bir uğraş whatsaptan bir mesajla halledilecek birşey artık bu davetiye işi ama size sormadan böyle birşeyi yapmaları saygısızlık sizi yok saymak. Fragman gelmiş film de evlenince başlar kolay gelsin size

Bence önemli olan müstakbel eşinizin tavrı ve konumu. Annesinin yanlışına yürekli bir şekilde tavır koyuyorsa ne âlâ. Eğer öyle yapıyorsa hiç birbirinizi üzmeden çözün derim. Annesinin yanındaysa söyleyecek söz yok

Konunun 4te3unde konuya girememissiniz. Sonunda da soru sormamissiniz kendim sorup oyle ankete oy verdim mecbur

Sadece kendi tarafına dağıtacaksa çok takmayın derim ama yine de sormaları gerekirdi.

Sizde şimdiden kendilerini güzelce uyarırsınız bana sormadan benimle ilgili iş yapmayın diye.

Nisanlinizin haberi olmadigina emin misiniz.

Ailesi ile beraber yaşıyorsa davetiyeler eve gelmiştir ailesi dağıtırken hiç fark etmemismi yada nisanliniz arkadaslarina davetiye vermemismi hiç fark etmemiş.

Damadın haberi olmaması imkansız o ne yaptı?
Çok kötü ve aslında çok anlamlı birşey neler yapabileceğini göstermiş
Sizi gaza getirmek istemem evet bazı problemler yaşanır ama bu çok fazla. Tekrar tekrar düşünün tekrar tekrar değerlendirin.

Benim için çok büyük problem ve şuanki duruşunuz diğer davranışları belirleyecek. Bana sorulmadan böyle birşey olsa ben direk çok sert tepki verir ve böyle birşey yapılmasını doğru bulmadığınimı net şekilde anlatır hatta güvenimin çok büyük zedelendiğini üstüne basa basa belirtirdim.Sizin gününüzde sizin isteklerinize saygı duymayanlar yarın sizin görüşlerinize hiç değer vermez. Eş adayınıda çok büyük payını alırdı, oda korksun ki gerekli tepkiyi alsın ki annesine iki çift laf edip duruş sergilesin.

Ben de sandım ki 10 yıllık evlisiniz. Ne alakası var enayilikle? Enayilik bedavadan bir şeyler vermek birisine demektir. Ayrıca konuyu gereksiz yere o kadar uzatmışsınız ki okurken sinirlendim resmen.

Bizim davetiyemizde de sadece soyadlar yazıyordu. Kv’m istememişti isim de yazsın demişti. Eşim de gerek yok deyip uzattırmamıştı mevzuyu. Bir gelin olarak asla kayınvalide ile yüz göz olunmamalı. Ben hiç münakaşaya girmedim şimdiye kadar. Evet sevmem o da beni sevmez bunu biliriz ama dengeyi sağlayacak olan damattır. Türkiye’de bu dengeyi tutturabilecek babayiğit sayısı oldukça az o sebeple bu kadar boşanma oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…