- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
-
- Konu Sahibi Princessduck
Evethic istemedi beni.ben seni gelim diye aldim bana hizmet edesin diye. Annene gidesin diye almadim dedi. Anneme gidiyorum haftaa 2 defaKv neden o kadar ağır konuştu.
Size karşı bilenmiş çünkü.
Baştan beri hiç mi istemedi sizi?
Merak edilecek olan nokta şu iksiiSelam arkadaşlar. Beni burda bilen bilir. Anne olmak için 4 senedir mücadele veren biriyim. Eşin azosperm (hic spermi yok). 2 senedir tedavideyiz ve her zaman esimin yanındayım. Destekcisiyim. Bu süre zarfında kayınvalidem maddi ve manevi olarak yanimizda hic durmadı. Bana bir kez bile kızım nasilsin ne hissediyorsun diye sormadı. Bunu sormamasıni geçtim birde beni hic birsey yapmıyormuşum etkisiz bir elemanmışım gibi gormesinden de bıktım. Oglum kazanıyor oğlum tedavisini karsılıyor senlik ne var diyor. .. oglun kazaniyor olabilir ama bende istedigim hic birsey almıyorum masraf olmasin diye. Telefonumun ekranı kırık yinede idare ediyorum zorlanmasın eşim diye. Guzel kiyafetler goruyorum 25 yasımdayim özeniyorum ama almıyorum yinede.. bide bana kalkmış sen ne yapiyorsunki diyor. 4 senedir girdigimiz her ortamda cocugumuz olmadığını yuzumuze vuran insanlar oluyor, bunun ezikligini yaşıyor olmamda yetmezmi. Dün biraz tartıstık bana diyorki oglum hasta sus. Dedim hastaysa ben cekiyorum cefasınıda sefasınıda kahrınıda sana ne oluyor dedim. Cekemiyorsan boşan çek git dedi. Oglum artik benimle kalacak dedi. Neden seninle kalıyor ben ölmüşmüyüm dedim. Insalah ölürsün dedi. Insallah cocugunuz olmaz dedi. Ogluna döndü dediki sana hakkımı helal etmiyorum bunu kadın diye koynunda yatirdigin için. Sonra bana or**spu dedi. Insan gelinine oğlunun namusunu nasıl boyle birsey der.?? Aklım almıyor gercekten. İnanın 4 senesir cocugum olmuyor diye kahrolurken bir yandanda bu kadının cirkin laflarına maruz kaliyorum. Cok yoruldum. Kayinvalidemi sildim artık. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonra..
Ağzına micarim onun .Evethic istemedi beni.ben seni gelim diye aldim bana hizmet edesin diye. Annene gidesin diye almadim dedi. Anneme gidiyorum haftaa 2 defa
Parasini vermek zorunda degil tabiki ama en azindan kizim nasilsin demesini beklerdim yada biseye ihtiyacin varmi demesini.. sonucta düşmanı degil hanimefendi oglu.. kim olsa beklerEşiniz ölümcül hastaligin tedavisinde degil ki Allah korusun. Oyle bir yazmissiniz sanki ciddi bir hastalikla ugrasiyormuş gibi.
Adamin spermi yok, cocugunuz olmuyor sadece yani sizin icin buyuk bir konudur, asiri hassasdir ama karsidaki sizin kadar icinde buyutemeyebilir. Adam saglikli neticede, cocugu olmamasi dunyanin sonu degil.
Onun parasini da kvdeniz vermek zorunda degil yani. Niye yardim etmedi, niye iyi misin demedi diye cok takmissiniz illa takacaksa eşiniz takardi kendi konusurdu onun annesi sonucta.
Bosuna kv ile birbirinize sataşmayin.
Siz ne diyorsunuz böyle diyince?Evethic istemedi beni.ben seni gelim diye aldim bana hizmet edesin diye. Annene gidesin diye almadim dedi. Anneme gidiyorum haftaa 2 defa
Rabbim öncelikle ikinize de sabır versin . Kaynananızda kendi çöplüğünde boğulsun. İ*in duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. Sizi tebrik ederim iyi günde kötü günde eşinizin yanındasınız. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin . Bizim de 4 sene çocuğumuz olmadı ilk tüp bebek denememizde tuttu. Rabbim sana da nasip etsin .Selam arkadaşlar. Beni burda bilen bilir. Anne olmak için 4 senedir mücadele veren biriyim. Eşin azosperm (hic spermi yok). 2 senedir tedavideyiz ve her zaman esimin yanındayım. Destekcisiyim. Bu süre zarfında kayınvalidem maddi ve manevi olarak yanimizda hic durmadı. Bana bir kez bile kızım nasilsin ne hissediyorsun diye sormadı. Bunu sormamasıni geçtim birde beni hic birsey yapmıyormuşum etkisiz bir elemanmışım gibi gormesinden de bıktım. Oglum kazanıyor oğlum tedavisini karsılıyor senlik ne var diyor. .. oglun kazaniyor olabilir ama bende istedigim hic birsey almıyorum masraf olmasin diye. Telefonumun ekranı kırık yinede idare ediyorum zorlanmasın eşim diye. Guzel kiyafetler goruyorum 25 yasımdayim özeniyorum ama almıyorum yinede.. bide bana kalkmış sen ne yapiyorsunki diyor. 4 senedir girdigimiz her ortamda cocugumuz olmadığını yuzumuze vuran insanlar oluyor, bunun ezikligini yaşıyor olmamda yetmezmi. Dün biraz tartıstık bana diyorki oglum hasta sus. Dedim hastaysa ben cekiyorum cefasınıda sefasınıda kahrınıda sana ne oluyor dedim. Cekemiyorsan boşan çek git dedi. Oglum artik benimle kalacak dedi. Neden seninle kalıyor ben ölmüşmüyüm dedim. Insalah ölürsün dedi. Insallah cocugunuz olmaz dedi. Ogluna döndü dediki sana hakkımı helal etmiyorum bunu kadın diye koynunda yatirdigin için. Sonra bana or**spu dedi. Insan gelinine oğlunun namusunu nasıl boyle birsey der.?? Aklım almıyor gercekten. İnanın 4 senesir cocugum olmuyor diye kahrolurken bir yandanda bu kadının cirkin laflarına maruz kaliyorum. Cok yoruldum. Kayinvalidemi sildim artık. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonra..
Selam arkadaşlar. Beni burda bilen bilir. Anne olmak için 4 senedir mücadele veren biriyim. Eşin azosperm (hic spermi yok). 2 senedir tedavideyiz ve her zaman esimin yanındayım. Destekcisiyim. Bu süre zarfında kayınvalidem maddi ve manevi olarak yanimizda hic durmadı. Bana bir kez bile kızım nasilsin ne hissediyorsun diye sormadı. Bunu sormamasıni geçtim birde beni hic birsey yapmıyormuşum etkisiz bir elemanmışım gibi gormesinden de bıktım. Oglum kazanıyor oğlum tedavisini karsılıyor senlik ne var diyor. .. oglun kazaniyor olabilir ama bende istedigim hic birsey almıyorum masraf olmasin diye. Telefonumun ekranı kırık yinede idare ediyorum zorlanmasın eşim diye. Guzel kiyafetler goruyorum 25 yasımdayim özeniyorum ama almıyorum yinede.. bide bana kalkmış sen ne yapiyorsunki diyor. 4 senedir girdigimiz her ortamda cocugumuz olmadığını yuzumuze vuran insanlar oluyor, bunun ezikligini yaşıyor olmamda yetmezmi. Dün biraz tartıstık bana diyorki oglum hasta sus. Dedim hastaysa ben cekiyorum cefasınıda sefasınıda kahrınıda sana ne oluyor dedim. Cekemiyorsan boşan çek git dedi. Oglum artik benimle kalacak dedi. Neden seninle kalıyor ben ölmüşmüyüm dedim. Insalah ölürsün dedi. Insallah cocugunuz olmaz dedi. Ogluna döndü dediki sana hakkımı helal etmiyorum bunu kadın diye koynunda yatirdigin için. Sonra bana or**spu dedi. Insan gelinine oğlunun namusunu nasıl boyle birsey der.?? Aklım almıyor gercekten. İnanın 4 senesir cocugum olmuyor diye kahrolurken bir yandanda bu kadının cirkin laflarına maruz kaliyorum. Cok yoruldum. Kayinvalidemi sildim artık. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonra..
Parasini vermek zorunda degil tabiki ama en azindan kizim nasilsin demesini beklerdim yada biseye ihtiyacin varmi demesini.. sonucta düşmanı degil hanimefendi oglu.. kim olsa bekler
Gökten kemik yağarsa bu dua da kabul olurEn cok canımı sıkan seyde 2 senedir cok zorlu bir tedavideyken insallah cocugunuz olmaz demesi.. allah kabul edermi ki bedduasini(
Kendimi övüp öne sürmedim. Yaşadığım sorunu anlatmak icin açtım biraz sadece. Beni hic birsey yapmiyormusum gibi algılıyor buda ister istemez insanin zoruna gidiyor. Anlatmak istedigim bu. Neden ısrarla üzerime geliyorsunuz zaten yeterince kırgın ve üzgünümEşim hastaydı diye bahane yapıyorsunuz da ne yani yatalak mı felç mi cevap veremiyor iki kelime edemiyor..Ya siz burada haklı olmak için abartarak anlatıyorsunuz ya da karısına o lafları diyen namusuna dil uzatan annesine ağzını açıp laf demeyen eşiniz adam değil kaynanayı sildiniz oğlunu niye silmiyorsunuz..ha yaptığı hakaretleri kenara koyuyorum niye kaynanaya neler çekiyorum diye şikayetleniyorsunuz ki..onu alamıyorum bunu yapamıyorum yok millet soruyor sonuçta iki tarafta fedakarlık yapıyor hep kendinizi.öne sürmüşsünüz biraz ara verin tatile falan gidin kaynananın suçu ne
Sana ;öl dediSelam arkadaşlar. Beni burda bilen bilir. Anne olmak için 4 senedir mücadele veren biriyim. Eşin azosperm (hic spermi yok). 2 senedir tedavideyiz ve her zaman esimin yanındayım. Destekcisiyim. Bu süre zarfında kayınvalidem maddi ve manevi olarak yanimizda hic durmadı. Bana bir kez bile kızım nasilsin ne hissediyorsun diye sormadı. Bunu sormamasıni geçtim birde beni hic birsey yapmıyormuşum etkisiz bir elemanmışım gibi gormesinden de bıktım. Oglum kazanıyor oğlum tedavisini karsılıyor senlik ne var diyor. .. oglun kazaniyor olabilir ama bende istedigim hic birsey almıyorum masraf olmasin diye. Telefonumun ekranı kırık yinede idare ediyorum zorlanmasın eşim diye. Guzel kiyafetler goruyorum 25 yasımdayim özeniyorum ama almıyorum yinede.. bide bana kalkmış sen ne yapiyorsunki diyor. 4 senedir girdigimiz her ortamda cocugumuz olmadığını yuzumuze vuran insanlar oluyor, bunun ezikligini yaşıyor olmamda yetmezmi. Dün biraz tartıstık bana diyorki oglum hasta sus. Dedim hastaysa ben cekiyorum cefasınıda sefasınıda kahrınıda sana ne oluyor dedim. Cekemiyorsan boşan çek git dedi. Oglum artik benimle kalacak dedi. Neden seninle kalıyor ben ölmüşmüyüm dedim. Insalah ölürsün dedi. Insallah cocugunuz olmaz dedi. Ogluna döndü dediki sana hakkımı helal etmiyorum bunu kadın diye koynunda yatirdigin için. Sonra bana or**spu dedi. Insan gelinine oğlunun namusunu nasıl boyle birsey der.?? Aklım almıyor gercekten. İnanın 4 senesir cocugum olmuyor diye kahrolurken bir yandanda bu kadının cirkin laflarına maruz kaliyorum. Cok yoruldum. Kayinvalidemi sildim artık. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonra..
Annem sinirle soyledi özurdilerim onun adına dedi. Annesine çık evden dediKocan ne dedi kocannn???
İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar derler..hiç üzülmeyin..En cok canımı sıkan seyde 2 senedir cok zorlu bir tedavideyken insallah cocugunuz olmaz demesi.. allah kabul edermi ki bedduasini(