- 18 Haziran 2017
- 136
- 37
- 88
- 28
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Eşimde annesinin bu hareketlerine seviniyor bana da ne güzel hoc yorulmuyorum daha ne istiyorsun memnunsuzsun vs diyor. O da başka pencereden bakıyorum onu da anlıyorum. Aslında aşırı anneci değil ama kıyamıyor annesineEşinizle konuşun, o da annesiyle konuşsun. Tabi burda iş akıllı bir eşe sahip olmaktan geçiyor. Umarım sizinki öyledir.
Nasıl anneci değil? Kadın sokağa çıkma yasağını bile sizde geçiriyormuş.Eşimde annesinin bu hareketlerine seviniyor bana da ne güzel hoc yorulmuyorum daha ne istiyorsun memnunsuzsun vs diyor. O da başka pencereden bakıyorum onu da anlıyorum. Aslında aşırı anneci değil ama kıyamıyor annesine
Parolaben çok güzel söylemiş.Siz de benzer şekilde dile getirin bakalım nolacak.Kibar ve tatlı dille başlamakta hayır var.Anne sağol artık idare edebilirim, düzenimi kurmalıyım de. Ben söylemiştim
Ben biraz ima ettim zaten. Mesela geçen gün kahvaltıda anneme gitme konusunu konuşuyorduk. Ben dedim ki o zaman annem ( kaynana ) da gelsin dönüştü eve bırakırız onuda dedim. Hemen atladı gerek kızım ben gelmeyim bebeğe bakamazsınız şimdi hasta edersiniz dedi. Ben kıpkırmızı oldum sinirden eşim anladı anne istersen sen de biraz dinlen çok yoruldun dedi annemde olsun siz dinlenin ben bakarım kızıma dedi. Sanki kadına oyuncak bebek doğurdum. Imadan anlamıyor ki kalbini kırmak da istemiyorum ama sonuç hüsran olucak gibiNasıl anneci değil? Kadın sokağa çıkma yasağını bile sizde geçiriyormuş.
O zaman yapcak bişi yok,siz kayınvalidenizle konuşcaksınız.Azıcık utanması varsa çeker kendini.Ama tam tersine oğlunu size karşı doldurabilir .Altta kalmayın. Lohusa halimle bunlarla uğraşmak istemiyorum, bebeğimle baş başa zamana ihtiyacım var vs diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?