• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide sorunu

Suan zaman kaybediyorsun biliyo musun? Bebeğinin bu zamanlari bi daha geri gelmeyecek. Ben kucagimdan indirmedigim halde özlüyorum simdi o minik zamanlarini. Kesinlikle uyar. Once bi esinle konuş halletsin bu sorunu. Baktin halletmiyor halledemiyor kendi basinin caresine bak. Sen konus. Once tatlı dille anlamazsa anladigi dilde.

Agladigi zaman ondan önce al önce o kucagina alirsa hemen git alayim anne de ve cek al.

Merhaba 3 ay önce doğum yaptım. Asıl sorun şu bebeğim doğduğundan beri adam gibi sevemedim. Ne zaman ağlasa bir şey olsa kayinvalidem sanki annesiymiş gibi hemen koşuyor kucağına alıyor sarılıyo. Ilk baslarda hoşuma gidiyordu ne güzel torununu çok seviyor diyordum. Ama sonradan batmaya başladı. Çocuğumla istediğim gibi ilgilenemedim bir türlü. Bir tek emzirmek için alabiliyorum neredeyse. Çocuk onun kokusuna alıştı. Hatta severken de annem benim guz3l kızım annesinin gülü diye seviyor. Kendi kafasına göre takılıyor resmen. Emzirmeme, giydirdiğim şeylere herşeye karışıyor. Evi de yakın bize. Eve arafa gidiyor onun dışında yasakları filan hep bizde geçiriyor. Anne artık evine git diyemiyorum bazen üzülüyorum haline ama artık bunaldim. Nasıl kurtulurum bundan ?
Izin vermeyerek mesela? Bu kadar pasif olmayin. Bebek agladiginda siz kosun alin elinden. Emzirmem lazim vs deyin. En sinir oldugum sey bir bebegin annesi dururken kendini anne yerine koyanlar. Eltim buna yeltendi, o gunden beri yardim istemiyorum kendisinden. Annecilik oynamak isteyen gitsin kendi dogursun bir tane.

Ben biraz ima ettim zaten. Mesela geçen gün kahvaltıda anneme gitme konusunu konuşuyorduk. Ben dedim ki o zaman annem ( kaynana ) da gelsin dönüştü eve bırakırız onuda dedim. Hemen atladı gerek kızım ben gelmeyim bebeğe bakamazsınız şimdi hasta edersiniz dedi. Ben kıpkırmızı oldum sinirden eşim anladı anne istersen sen de biraz dinlen çok yoruldun dedi annemde olsun siz dinlenin ben bakarım kızıma dedi. Sanki kadına oyuncak bebek doğurdum. Imadan anlamıyor ki kalbini kırmak da istemiyorum ama sonuç hüsran olucak gibi

Şuna acayip sinirlendim. Ne demek ya siz hasta edersiniz, ben bakarım kızıma falan. Anne o çocuğu ben doğurdum, KENDİ çocuğumu hasta etmem merak etme diye bı hatırlarsanız mi acaba? Eşinizle konuşun, eşiniz konuşmazsa sizin konuşacağını da söyleyin kendisine. Çocuğu hasta edersiniz, ben kızıma bakarım vs gibi şeyler söylediğinde susup oturmayın, çocuğun sizin çocuğunuz olduğunu, işinize karisilmasini sevmediğinizi belirtin surekli

Niye 3 aydır aynı evde mi yasıyorsunuz yardım ayağına gelip size mi yerleşti ben lohusayken 2 hafta zor tahammül etmiştim direk eşime gitsin artık annene gerek yok demiştim bana zararı da yoktu ama batıyordu. Sende acıkca isteklerini belirt 3 ay cok uzunn

3 ay mı? Ben kendi annemi bile 3 ay istemem doğrusu, neden bu kadar erkek ailesine özellikle anasına taviz veriyorsunuz, kocan da surat asarsa assın, çokta umrunda olsun. Sen ilgilen bebeğinle her dakka alıp annelik yapmaya kalkması ne demek. E yeter da ben kendi çocuğuma kendim bakarım sağol herşey için de

Net bir şekilde tavrınızı belli edeceksiniz bebek ağlar ağlamaz koşup kucağından alacaksınız ne demek ya sinirlendim okurken. Aynısı başıma geldi de ondan sinirlendim. Bebeğim ağlıyordu ben yerimden kalkıyordum kayınvalidem de kalkıyordu. Ay nasıl batıyordu 🤦🏻‍♀️ Asla fırsat vermedim her yardım etmeye çalıştığında ben bakarım ben alırım ben yaparım ben ilgilenirim diye diye vazgeçirdim ama sinir hastası oluyordum az daha. Keşke sağlam bi patlasaydım hala içimde uktedir.

Merhaba 3 ay önce doğum yaptım. Asıl sorun şu bebeğim doğduğundan beri adam gibi sevemedim. Ne zaman ağlasa bir şey olsa kayinvalidem sanki annesiymiş gibi hemen koşuyor kucağına alıyor sarılıyo. Ilk baslarda hoşuma gidiyordu ne güzel torununu çok seviyor diyordum. Ama sonradan batmaya başladı. Çocuğumla istediğim gibi ilgilenemedim bir türlü. Bir tek emzirmek için alabiliyorum neredeyse. Çocuk onun kokusuna alıştı. Hatta severken de annem benim guz3l kızım annesinin gülü diye seviyor. Kendi kafasına göre takılıyor resmen. Emzirmeme, giydirdiğim şeylere herşeye karışıyor. Evi de yakın bize. Eve arafa gidiyor onun dışında yasakları filan hep bizde geçiriyor. Anne artık evine git diyemiyorum bazen üzülüyorum haline ama artık bunaldim. Nasıl kurtulurum bundan ?
Bende senin gibi söyleyemedim ve şimdi çocuğum benimle yatmıyor babaannesiyle yatıyor ve bana anne bile demiyor . O yüzden şöyle bı an önce. Zamanla çok zoruna gider

Back