- 3 Ağustos 2024
- 856
- 2.287
- 28
- 32
- Konu Sahibi unutuyomben
Aslında haklı olduğumu biliyorum ama sırf eşim için yine de arasam mı diyorum. Bu sefer de yine açmazsa iyice sinir olurum.Aramazdım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında haklı olduğumu biliyorum ama sırf eşim için yine de arasam mı diyorum. Bu sefer de yine açmazsa iyice sinir olurum.Aramazdım ben
BencedeÇok mantıklı aslında![]()
İkiyüzlülükten ziyade onların bana davrandığı gibi davranmak istemiştim. Çünkü kendisi normalde beni çok sevdiğini söyler canım kızım vs diye konuşur ama iyi niyet adı altında yapmadığı kalmadı
eşim aradığında yanında değildim. Ben kayınpederimi aradım ona da selam söyledim. Telefona istemedim kendisini de aramadım.
Eşim belki babasından istemiştir o konuda emin değilim. Ama neticede konuştular yani. Haklısınız o anlamda.Ee eşiniz konuştu onun telefonu açtıysa siz daha niye arayasınız ki
Hahah hele böyle haftalık çocuk gösterme aramaları var onda da ah anne merhaba tam mutfağı topluyordum çok öpüyorumBu sahneyi ben de yaşıyorum![]()
Ya gerginlik değil de benimki biraz salaklık aslındaEvet kayınpederinizi aradığınızda telefona isteseniz daha hoş olurmuş.
Ama zaten bilerek yaptıysanız neden rahatsız olduğunuzu anlamadım ben.
Ayıp olsun diye yapmışsınız ama ayıp oldu mu diye gerginsiniz![]()
Aramayın ya daha ne arayacaksınız tamam büyük, hadi okuma yazması da yok. Ee o zaman o arasın bi aradığınızı görmüyorsa bu kız öldü mü kaldı mı desin. Arada sorun yok diyorsunuz ama bilemdiğiniz bşy var sanki kv denizdeEşim belki babasından istemiştir o konuda emin değilim. Ama neticede konuştular yani. Haklısınız o anlamda.
Normalde aramazdım ama bayramda da aranır yani. Ortada bişey de yok. Sınır çizecem diye de bu kadar katı olmaya gerek yok. Eşinin annesi sonuçta. Ergen ergen tavırlara gerek yok benceİyi akşamlar arkadaşlar. Kayınvalidemle aramızda bi kavga gürültü yok ama birbirimize bayılmayız. Hatta itiraf ediyorum kendisini hiç sevmem ama saygısızlık da yapmam. Daha önce onlardan kaynaklı eşimle problemler yaşamıştık sevmeme sebebim bu. Bi süredir yani bikaç haftadır diyeyim; aradığımda açmıyor ama geri de dönmüyor. Okuma yazması yok ama eşine sorar genelde bak bi kim aramış falan diye. Bi de fotomuzu koymuştu yani görüyodur aradığımı. Ben de eşime annen telefonumu açmıyor geri de dönmüyo bi daha aramayacağım dedim. Eşim de sen bilirsin dedi. Ama eminim üzüldü. Bayram için de aramadım. Şimdi de arasam mı diyorum. Biraz vicdan yaptım. Neticede küsmedik. Sen açmıyodun dediğimde de kesin ben görmüyorum kızım falan diyecek. Büyük bi dert değil ama sormak istedim yine de. Siz olsanız arar mıydınız?
İşte ben de bu yüzden aramamıştım aslında. Tamam görmedin diyelim hiç mi bu kızı bi sorayım demez insan. Aramızda görünür bi şey yok ama görünmez bi duvar var. Şimdi arasam ya da yan yana gelsek ayy kızım hiç olur mu ben seni çok seviyorum bilmem ne der. Ama hep lafta.Aramayın ya daha ne arayacaksınız tamam büyük, hadi okuma yazması da yok. Ee o zaman o arasın bi aradığınızı görmüyorsa bu kız öldü mü kaldı mı desin. Arada sorun yok diyorsunuz ama bilemdiğiniz bşy var sanki kv denizde
Sınır çizmeye çalışmadım. Kırıldığımı anlasın istedim.Normalde aramazdım ama bayramda da aranır yani. Ortada bişey de yok. Sınır çizecem diye de bu kadar katı olmaya gerek yok. Eşinin annesi sonuçta. Ergen ergen tavırlara gerek yok bence
Aramızda bir tartışma geçmedi ama ben sevmiyorum kendisini hep o arar beni bu bayram ne aradım ne sordum kendisi bayram mesajı atmış onada cevap vermedim sevmiyorumİyi akşamlar arkadaşlar. Kayınvalidemle aramızda bi kavga gürültü yok ama birbirimize bayılmayız. Hatta itiraf ediyorum kendisini hiç sevmem ama saygısızlık da yapmam. Daha önce onlardan kaynaklı eşimle problemler yaşamıştık sevmeme sebebim bu. Bi süredir yani bikaç haftadır diyeyim; aradığımda açmıyor ama geri de dönmüyor. Okuma yazması yok ama eşine sorar genelde bak bi kim aramış falan diye. Bi de fotomuzu koymuştu yani görüyodur aradığımı. Ben de eşime annen telefonumu açmıyor geri de dönmüyo bi daha aramayacağım dedim. Eşim de sen bilirsin dedi. Ama eminim üzüldü. Bayram için de aramadım. Şimdi de arasam mı diyorum. Biraz vicdan yaptım. Neticede küsmedik. Sen açmıyodun dediğimde de kesin ben görmüyorum kızım falan diyecek. Büyük bi dert değil ama sormak istedim yine de. Siz olsanız arar mıydınız?
Önden buyur kraliçemAramızda bir tartışma geçmedi ama ben sevmiyorum kendisini hep o arar beni bu bayram ne aradım ne sordum kendisi bayram mesajı atmış onada cevap vermedim sevmiyorum
E bayramda aramamışsınız şimdi neden arıyorsunuz şimdi mi vicdan yaptınız ?İyi akşamlar arkadaşlar. Kayınvalidemle aramızda bi kavga gürültü yok ama birbirimize bayılmayız. Hatta itiraf ediyorum kendisini hiç sevmem ama saygısızlık da yapmam. Daha önce onlardan kaynaklı eşimle problemler yaşamıştık sevmeme sebebim bu. Bi süredir yani bikaç haftadır diyeyim; aradığımda açmıyor ama geri de dönmüyor. Okuma yazması yok ama eşine sorar genelde bak bi kim aramış falan diye. Bi de fotomuzu koymuştu yani görüyodur aradığımı. Ben de eşime annen telefonumu açmıyor geri de dönmüyo bi daha aramayacağım dedim. Eşim de sen bilirsin dedi. Ama eminim üzüldü. Bayram için de aramadım. Şimdi de arasam mı diyorum. Biraz vicdan yaptım. Neticede küsmedik. Sen açmıyodun dediğimde de kesin ben görmüyorum kızım falan diyecek. Büyük bi dert değil ama sormak istedim yine de. Siz olsanız arar mıydınız?
Daha bitmedi bayramE bayramda aramamışsınız şimdi neden arıyorsunuz şimdi mi vicdan yaptınız ?
Emin ol bu konuşmama görüşmeme sebebi sayılmaz. Nelerini okuyoruz burada. Madem hakaret,kötü söz,saygısızlık yok,kayınvalide gelsin ilişkisi bir şekilde sürsün iyi kötü.İyi akşamlar arkadaşlar. Kayınvalidemle aramızda bi kavga gürültü yok ama birbirimize bayılmayız. Hatta itiraf ediyorum kendisini hiç sevmem ama saygısızlık da yapmam. Daha önce onlardan kaynaklı eşimle problemler yaşamıştık sevmeme sebebim bu. Bi süredir yani bikaç haftadır diyeyim; aradığımda açmıyor ama geri de dönmüyor. Okuma yazması yok ama eşine sorar genelde bak bi kim aramış falan diye. Bi de fotomuzu koymuştu yani görüyodur aradığımı. Ben de eşime annen telefonumu açmıyor geri de dönmüyo bi daha aramayacağım dedim. Eşim de sen bilirsin dedi. Ama eminim üzüldü. Bayram için de aramadım. Şimdi de arasam mı diyorum. Biraz vicdan yaptım. Neticede küsmedik. Sen açmıyodun dediğimde de kesin ben görmüyorum kızım falan diyecek. Büyük bi dert değil ama sormak istedim yine de. Siz olsanız arar mıydınız?
Yok zaten görüşmeme durumu olmaz. Dediğiniz gibi kimse bayılmıyor ama bi şekilde idare edip gidiyor herkes. Ben aramadım diye de küslük olmaz. Sadece şimdi arayıp sana darılmıştım o yüzden aramadım desem mi yoksa o arayana kadar böyle devam mı etsem bilemedim.Emin ol bu konuşmama görüşmeme sebebi sayılmaz. Nelerini okuyoruz burada. Madem hakaret,kötü söz,saygısızlık yok,kayınvalide gelsin ilişkisi bir şekilde sürsün iyi kötü.
Kaçımız bayılıyoruz ki kayınvalidesine. Sayılıdır yani iyi anlaşan. Aynı şekilde kayınvalideler için de geçerli. Ne olursa olsun hiçbiri kendi kızı gibi sevemez bizi.
Ama bayram olmuş 3 gün. Bitti sayılır. Anca mı arayacaksınhiç aramamak 3.günü aramaktan daha az ayıp
bana göre.
Tamam sakın 12 yi geçmesin ama bayram bitmeden elinizi çabuk tutunDaha bitmedi bayram![]()
Hala 3 saat 55 dkm var düşünüyorumTamam sakın 12 yi geçmesin ama bayram bitmeden elinizi çabuk tutun
Hak edene hak ettiği gibi davranacaksınÖnden buyur kraliçem![]()
Kız boş ver konuşmak istese eşine söyler karın beni neden aramadı diye. Ben de kv ile konuşmuyorum bende kutlamadım. Aramayacağımİyi akşamlar arkadaşlar. Kayınvalidemle aramızda bi kavga gürültü yok ama birbirimize bayılmayız. Hatta itiraf ediyorum kendisini hiç sevmem ama saygısızlık da yapmam. Daha önce onlardan kaynaklı eşimle problemler yaşamıştık sevmeme sebebim bu. Bi süredir yani bikaç haftadır diyeyim; aradığımda açmıyor ama geri de dönmüyor. Okuma yazması yok ama eşine sorar genelde bak bi kim aramış falan diye. Bi de fotomuzu koymuştu yani görüyodur aradığımı. Ben de eşime annen telefonumu açmıyor geri de dönmüyo bi daha aramayacağım dedim. Eşim de sen bilirsin dedi. Ama eminim üzüldü. Bayram için de aramadım. Şimdi de arasam mı diyorum. Biraz vicdan yaptım. Neticede küsmedik. Sen açmıyodun dediğimde de kesin ben görmüyorum kızım falan diyecek. Büyük bi dert değil ama sormak istedim yine de. Siz olsanız arar mıydınız?