Kayınvalıde ile yaşamak

Gerekirse boşan ama evleri ayır...

bir ben yanlışlıkla hamile kalamadım, çok kırgınım nasıl yapıyorlar acaba

Bugün buna benzer konular, gerçekten yoruldum, hamilesiniz üzmek istemem ,plansız evlilik, gereksiz aile bağımlılığı ,bile bile lades mantığın rafa kalktığı evlenmek için evlenmeler bosanin .Ders olsun .Fazla özveri adama semer vurdurur.......

bir ben yanlışlıkla hamile kalamadım, çok kırgınım nasıl yapıyorlar acaba
Kaynanayi,gorumceyi varsa bir uki kişiyi Ece getirin,aksiyonu bol bir evlilik ortamı yaratın,arada her an boşanacak hissiyatina girin :)
Dilerim en güzel zamanda dileğiniz gerçek olurYeni yıl yeni sürprizler getirir.

Kaynanayi,gorumceyi varsa bir uki kişiyi Ece getirin,aksiyonu bol bir evlilik ortamı yaratın,arada her an boşanacak hissiyatina girin :)
Dilerim en güzel zamanda dileğiniz gerçek olurYeni yıl yeni sürprizler getirir.
Çocuk için katlanamam ki bu kaosa Teşekkür ederim güzel dileğiniz için ❤

Zor bir durum gerçekten. Bir süre eşinizden uzak kalmanız size daha iyi gelebilir. Ailenizle konuşuyorsanız yanlarına gidin eşinize de bu süre içinde iyice düşün evimizi ayır diyip git. Kayınvalidenle de bu durumu konuşman şart belki kırmak istemiyorsunda ama o varken evin içinde istediğiniz gibi hareket edemediğiniz belirtmeniz gerek. Eşinizle de çok sakin ve güzel bir dille konuşun kavgayla asla anlaşılma olmuyor. Birde gebelik söz konusu işler biraz daha zorlaşıyor bebek size uğurlu gelir inşallah dediğim gibi konuşmadan asla anlaşamazsınız. Hiç olmadı bir yakınınızla eşinizin karşısına geçin o konuşsun

Herneyse

Eşinizle sorunlarınız var, hamile kalmayı ihmal etmemişsiniz
Korunuyordum, hamile kaldım geçin bunları bence... Hangi devirde yaşıyoruz ..

3 kişilik bir ailede yapamam diyorsanız, bosanin
Maşallah sitede korunmadan hamile kalan kadın yok çocuğu olmayan kadınlar da korunsun bari.

Herneyse, vs. Herneyse ogrenciyken daha acelen neydi evlenmeye, herneyse koca bile yok yaninda yurtdisinda koca, herneyse kaynanayla vs mi evlendin de koca ortada yokken vs sen ogrenciyken kostur kostur vs evlendin vs . Herneyse her zamanki gibi koşa koşa hamile kalınmış tabi herneyse bu konularda alışkınız buna vs herneyse kaynanaya yaşayınca korunmak vs yasak oluyor sanırım herneyse

Ya
Yanlışı en başınds kayınvalide ile yaşayarak yapmışsın baştan kabul etmeyecektin bu da bişey mi ben de nişanlıyım kayınvalidemle ailecek benim aldığım evde birlikte yaşamak istediler nişanı attım bu tarz şeylerde tavrınızı baştan koyacaksınız yojsa nasılsa tsbusu bende bunun istediğimiz gibi davranırız diyorlar bide Bi insanı alıştırmayacaksın baştan hiç bişeye

Daha neler okuyacagiz dik durusunuzdan dolayi tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…