Kayınvalıde ile yaşamak

Seni bu platforma düşürenler utansın sen değil ..

Normalde gezmediğiniz platformlarda derdinize derman mı arıyorsunuz? Kusura bakmayın küçük gördüğünüz bir platform üyesi olarak size yorum yapmayacağım. Sizin aklınız size yeter

Büyük ihtimal bebek doğduktan sonra çalışmaya devam edeceksiniz. Bakıcı aramaktansa kaynana baksın. Eminim zararından çok faydası vardır

Baştan kabul etmeyecektiniz, kadın bir de düzenini bozmuş burada iş bulmuş dönmek istemez. Adana'da kendi evi mi vardı kira mıydı? Kiraysa hiç dönmez.

Nasıl atandın ne olarak atandın?
Türkçe sorularını nasıl yapabildin?
Vs. ve, herneyselerden, noktalama işaretlerinin hem noksanlığından hem yanlış yerlerde kullanılmış olmasından dolayı çoğu yazdığın anlaşılmıyor.
Bu platformda kaçıncı senem bilmiyorum normalde yorum yapmak istemem bu üslupta birine ama hamileyim dediğin için birkaç şey yazıcam çünkü hep düşünülmeden atılmış adımların var.
Erkenden evlenmen, hamile kalman bunlar hep yanlış bari bundan sonra düşünerek hareket et.
Eğer eşinle başka sorunun yoksa, kv ile aynı evde yaşama dışında bir zararı yoksa, çocuğuda doğurmaya karar verdiysen boşanma.
Ne güzel işte çalışıyorsun doğumdan sonra çocuğa bakar.
Burda pek çok kişi bakıcı bulamamaktan dert yanıyor.
Bir bakıcı demek nerden baksan 10 bin lira demek.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Bir de bol bol kitap okumanı tavsiye ederim.

E siz kendi evinizde kalamaz evlendiğiniz gibi kadının evine yerleşirken çok güzel oluyorda o sizin evde kalınca neden olmuyor? Ne ara hamile kaldınız onu zaten hiç anlamadım. Kaçarak evlendim demişsiniz bide. Şimdi bebekte olacak çalışamayacaksınız. Gidecek yeriniz yoksa kabullenin bu hayatı uyum sağlamaya başlayın.

icim daraldi okurkene.. yine Klassik bir vakaymis.
Aile evinden kacip, ne kocalaga ne babaliga hazir olmayan bi erkegi hem koca hem baba yapmissiniz. Bu saatden sonra ne diyelim? Bosan desek aileyi küstürmüssün bikere..
Kendi basina mücadele edeceksin mecbur..

Valla bir çırpıda okudum. Okudum ama anlamadım. Sanırım noktalama işaretleri Türkçeden kaldırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…