Allah gönlü zengin olan insanları çıkarsın karşımıza. Çok seviniyorum böyle mutlu ilişkileri görünce.
Hayırlısıyla nişanın da böyle sorunsuz geçmesini diliyorum canım.
yazdıklarından anlaşılıo ne kdr mutlu oldugun :)ömür boyu da hep böyle mutlu olursun insallah :)
Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin hediyeler getirmesi görgülü ve ince insanlar olduğunu gösteriyo. benimkiler gelirken elleri bomboş geldi sonra görgüsüz olduğunu da anladıktan sonra şutladım:))
öncelikle hayırlı olsun cnaım Allah tamamına erdirsin.
okurken hayretler icerisinde kaldım cünkü acaba benim adıma birisimi yazdı diye düşündüm :)
cünkü bizde erkek arkadaşımla internetten tanıştı, bizimde haziranda 5.yılımız olacak : )
ve benimde annem babam boşandı.
ne kadar cok ortak yönümüz var ayrıca bizimde haziranda nişanımız var : )
Çok sevindim canım ne kadar mutlu olduğunu msjı okuyunca hissettim aynı hisleri bende yakın zamanlarda yaşadım biliosun :), ben de kayınvalidemi çoookk seviyorum :) kapalıçarşıya gidip alyanslarımızı alacağımız zaman bir an olsun elimi bırakmadı :) alyansları kaynana gelin el ele aldık :) biz sözlümle daha önceden seçip sipariş vermiştik, ama ailelerle beraber gittik almaya. Kayınvalidem beğenmedi ama neden beğenmedi biliomusun :)) daha gösterişli olsun daha büyük olsun daha taşlı olsun göze çarpsın gelin olduğun belli olsun diye beğenmedi
hehehehe
allah tamamına erdirsin canım, çok tatlı anlatmışsın. benim de allah kısmet ederse ağustos sonu gibi isteme merasimim olacak, heyecanlı ve çok hoş duygular..
Sağolun çok teşekkürlerne güzel canım hep mutlu olman dileğiyle :)
canım senin adına çok sevindim ya ne kadar güzel Allah mutluluğunu bozmasın inşallah :))) hep böyle mutlu ol herşey gönlüne göre olsun
bugu_suMaşallah canım,tebessümle okudum yazını,Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Sağolsun kızlar güzel yorumlarınız için Amin inşallah Allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın
Allah tamamına erdirsin hep böyle güzel geçsin umarımm gerçekten bu tarz konular çok önemli ve insanın mutluluğunu 10 a katlıyoo :)
LoadedGun sana bişi sormak istiyorum neden bana dersen anladığım kadarıyla izmirde yaşıyosun bende izmirde yaşadığım içinn belki adetlerimiz yapacaklarımız birbirine yakındır diye 2. sebebi de bende senin gibi isteme söz nişanı aynı akşam yapmayı planlıyorum sorularıma geliyim :) 1. bana diyorlarki artık istemede erkek tarafı çikolatayı tepside getiriyolarmış kız tarafıda onu süsleyip nişan tepsisi olarak kullanıyormuş doğruluğundan emin değilim ama çok kişi dediği için arada kaldımn ama aynı gün olucağı için biz ayrı tepsi almak zorundayız diymi 2. de söz mendili olayınıda yeni duydum kayınpedere veriliyormuş galiba annemde bilmez pek öyle adetleri ben magnet lavanta kesesi vs tarzı birşeyler yaptırıcam ama söz mendili nasıl olur ve sadece kayınpederemi verilir çok cahilim bu konularda :2: sen nasıl bir yol izledin sorularım hakkında hiçbi bilgin var mı yada bilgisi olan arkadaşlarrrr şimdiden teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?