• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kayınvalide ile tanışıldı kızlar buyrun ayrıntılaraaa :)

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113
Kızlar merhabaa :)
Bizim hikayemizi bilmeyenler için kısaca geciyim .Biz 4 yıldır beraberiz haziranda 5. senemize giricez.Erkek arkadaşım istanbulda yaşıyor ben izmirde kendisi denizlide okuyor bu sene bitiyor artık haziranda , biz internetten tanıştık kızlar ama ilk buluşmamız babam öğrendiginde onu tanımak için eve cagırmasıyla bizim evde olmuştu, ve o günden sonra 4 sene boyunca gitdi geldi yemeğimizi yedi yeri geldi ayrıldık(uzaklıkltan ötürü yaşanan sıkıntılar) ama her defasında kopamadık ve şimdi temmuzda nişanımız olucak Allahın izniyle.

Anne baba ayrı olduğu için nisanda tanışmaya ilk önce babasıyla gelmişlerdi ,çok sakin çok efendi bir insan olarak annemlerde çok beğendi ve çok iyi anlaştılar babasını uğurladık.Anne nişanda gelicekti hem isteme hem tanışma hem nişan olsun diye fakat annemler onunlada tanışmak istediklerini söylediler bende iletdim erkek arkadaşıma sağolsun oda beni kırmadı dün annesi istanbuldan geldi kendiside denizliden , şimdiiiiii gelelim henüz tanışmamış arkadaşlar için ayrıntılara :)

Uzak yerden gelindiği için sabah 10 gibi bizdelerdi kapıda karşıladık elini öptüm ama erkek arkadaşıma sarılmayı unuttum heyecandan :1: , güzel bir kahvaltı hazırlamıştık önce biraz geçip oturdular hoşgeldiniz yolculuk nasıldı muhabbetinden sonra kahvaltıya aldık, kahvaltıdan sonra annesi istanbuldan anneme ve bana getirdiği hediyeleri verdi. Anneme şal almış banada şal parfüm ve çok güzel bir mum seti getirmiş ve birde güzel bir çikolata getrimişler ,bizim çok hoşumuza gitdi çünkü bunları oralardan alıp getirip taşıması büyük incelik kızlar.

Daha sonra ben kahve yaptım tabi isteme olmadı nişan günü olucak , kahvelerde içildikten sonra alyanslarımızı almaya çıktık. Burada daha önce erkek arkadaşımın gümüş alyans istedigini belirtmiş konusunuda açmıştım amaa bir iki alyans deneyince çook hoşuna gitdi ve takım olarak Atasaydan güzel bir alyans çifti aldık resminide cekip koyucam daha sonra , ama kızlar inanın o duyguyu yaşamak lazım anneler ile kuyumculara bakıp yüzük denemek varya ikimizde heyecandan ölücektik
:17: Böyle herşeye karışan bir kayınvalide degil bakın kızım begenini siz kullancaksınız dedi hep annemde onayladı zaten en sonunda sevgilimle bnm çok hoşuma gideni aldık onlarda çok beğendiler.İçlerine isimlerimiz yazıldı ve adet gereği nişan tarihlerimiz atıldı.Başlangıç tarihi olarak nişan tarihi yazılıyormuuuş çünkü.

Kuyumcudan çıktıık daha sonra annem yemeğe götürdü hepiimizi oradanda eve gectik tekrar. Dügün konuşuldu eşyalar konuuşuldu,2 ayrı şehirde olduğumuzdan izmirde kına ve nikah olucak biz salon tutucaz buradakilerde görsün eğlensin diye istanbuldada düğünümüz olucak ,Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadan anlaşıldı Allah herekese böylesini nasip etsin.İki tarafta orta halli aile ama inanın gönüller çok zengin.Ben her zaman derimki erkek arkadaşıma Allah senin gibi bir insanı başımdan eksik etmesin
:16:

Sonuç olarak ilk başta çok heycanlıydım ama doğaldım kendimdim.Sarıldım sarıldım öptüm kayınvalidecigimi onunda çok hoşuna gitdi (: Darısı başınıza kızlar artık nişanı anlatırım vede istemeyi :nazar:

Allah gönlü zengin olan insanları çıkarsın karşımıza. Çok seviniyorum böyle mutlu ilişkileri görünce.
Hayırlısıyla nişanın da böyle sorunsuz geçmesini diliyorum canım. :34:

yazdıklarından anlaşılıo ne kdr mutlu oldugun :)ömür boyu da hep böyle mutlu olursun insallah :)

yazdıklarından anlaşılıo ne kdr mutlu oldugun :)ömür boyu da hep böyle mutlu olursun insallah :)

Mutluyum çünkü buradan o kadar çok kötü şeyler okudumki anlaşamayan ailelelr paranın başrolde olduğu mutluluklar karşılık bulmayan istekler kırılan umutlar , biz herşeyi bir kenara bıraktık önce huzurumuz olsun istedik .Günlerce uyumadım dün yaşayana kadar ,Allaha çok şükürler olsun hep dua ederiz ikimizde herşeyin hayırlısı deriz öylede oulyor işler yolunda gidiyor Allahım bozmasın hiçkimseninikini dünya malı dünyada kalırbunlar için kalpler kırılıyorsa zaten hayır gelmez o evlilikten :)

Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin hediyeler getirmesi görgülü ve ince insanlar olduğunu gösteriyo. benimkiler gelirken elleri bomboş geldi sonra görgüsüz olduğunu da anladıktan sonra şutladım:))

Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin hediyeler getirmesi görgülü ve ince insanlar olduğunu gösteriyo. benimkiler gelirken elleri bomboş geldi sonra görgüsüz olduğunu da anladıktan sonra şutladım:))

Amin hepimizi Allah mesut etsin herşeyin hayırlısı

öncelikle hayırlı olsun cnaım Allah tamamına erdirsin.
okurken hayretler icerisinde kaldım cünkü acaba benim adıma birisimi yazdı diye düşündüm :)
cünkü bizde erkek arkadaşımla internetten tanıştı, bizimde haziranda 5.yılımız olacak : )
ve benimde annem babam boşandı.

ne kadar cok ortak yönümüz var ayrıca bizimde haziranda nişanımız var : ):1:

öncelikle hayırlı olsun cnaım Allah tamamına erdirsin.
okurken hayretler icerisinde kaldım cünkü acaba benim adıma birisimi yazdı diye düşündüm :)
cünkü bizde erkek arkadaşımla internetten tanıştı, bizimde haziranda 5.yılımız olacak : )
ve benimde annem babam boşandı.

ne kadar cok ortak yönümüz var ayrıca bizimde haziranda nişanımız var : ):1:

Aaa ne kadar güzelll bende böyle kendime benzer konuları okuduğumda çok mutlu oluyorum :1: Sizinkide hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :16:

Çok sevindim canım ne kadar mutlu olduğunu msjı okuyunca hissettim aynı hisleri bende yakın zamanlarda yaşadım biliosun :), ben de kayınvalidemi çoookk seviyorum :) kapalıçarşıya gidip alyanslarımızı alacağımız zaman bir an olsun elimi bırakmadı :) alyansları kaynana gelin el ele aldık :) biz sözlümle daha önceden seçip sipariş vermiştik, ama ailelerle beraber gittik almaya. Kayınvalidem beğenmedi ama neden beğenmedi biliomusun :)) daha gösterişli olsun daha büyük olsun daha taşlı olsun göze çarpsın gelin olduğun belli olsun diye beğenmedi :D
hehehehe :nazar:

Çok sevindim canım ne kadar mutlu olduğunu msjı okuyunca hissettim aynı hisleri bende yakın zamanlarda yaşadım biliosun :), ben de kayınvalidemi çoookk seviyorum :) kapalıçarşıya gidip alyanslarımızı alacağımız zaman bir an olsun elimi bırakmadı :) alyansları kaynana gelin el ele aldık :) biz sözlümle daha önceden seçip sipariş vermiştik, ama ailelerle beraber gittik almaya. Kayınvalidem beğenmedi ama neden beğenmedi biliomusun :)) daha gösterişli olsun daha büyük olsun daha taşlı olsun göze çarpsın gelin olduğun belli olsun diye beğenmedi :D
hehehehe :nazar:

Ne güzell çok sevindim sizin adınıza bize böyle anneler lazııııııııııım okuyorum burdan çok üzülüyorum :)

allah tamamına erdirsin canım, çok tatlı anlatmışsın. benim de allah kısmet ederse ağustos sonu gibi isteme merasimim olacak, heyecanlı ve çok hoş duygular.. :16:

canım senin adına çok sevindim ya ne kadar güzel Allah mutluluğunu bozmasın inşallah :))) hep böyle mutlu ol herşey gönlüne göre olsun

canım senin adına çok sevindim ya ne kadar güzel Allah mutluluğunu bozmasın inşallah :))) hep böyle mutlu ol herşey gönlüne göre olsun

bugu_su
Maşallah canım,tebessümle okudum yazını,Rabbim tamamına erdirsin inşallah.:nazar::nazar::nazar:

Sağolsun kızlar güzel yorumlarınız için Amin inşallah Allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın :17:

Sağolsun kızlar güzel yorumlarınız için Amin inşallah Allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın :17:

Allah tamamına erdirsin hep böyle güzel geçsin umarımm gerçekten bu tarz konular çok önemli ve insanın mutluluğunu 10 a katlıyoo :)

LoadedGun sana bişi sormak istiyorum neden bana dersen anladığım kadarıyla izmirde yaşıyosun bende izmirde yaşadığım içinn belki adetlerimiz yapacaklarımız birbirine yakındır diye 2. sebebi de bende senin gibi isteme söz nişanı aynı akşam yapmayı planlıyorum sorularıma geliyim :) 1. bana diyorlarki artık istemede erkek tarafı çikolatayı tepside getiriyolarmış kız tarafıda onu süsleyip nişan tepsisi olarak kullanıyormuş doğruluğundan emin değilim ama çok kişi dediği için arada kaldımn ama aynı gün olucağı için biz ayrı tepsi almak zorundayız diymi 2. de söz mendili olayınıda yeni duydum kayınpedere veriliyormuş galiba annemde bilmez pek öyle adetleri ben magnet lavanta kesesi vs tarzı birşeyler yaptırıcam ama söz mendili nasıl olur ve sadece kayınpederemi verilir çok cahilim bu konularda :2: sen nasıl bir yol izledin sorularım hakkında hiçbi bilgin var mı yada bilgisi olan arkadaşlarrrr şimdiden teşekkür ederimm

Allah tamamına erdirsin hep böyle güzel geçsin umarımm gerçekten bu tarz konular çok önemli ve insanın mutluluğunu 10 a katlıyoo :)

LoadedGun sana bişi sormak istiyorum neden bana dersen anladığım kadarıyla izmirde yaşıyosun bende izmirde yaşadığım içinn belki adetlerimiz yapacaklarımız birbirine yakındır diye 2. sebebi de bende senin gibi isteme söz nişanı aynı akşam yapmayı planlıyorum sorularıma geliyim :) 1. bana diyorlarki artık istemede erkek tarafı çikolatayı tepside getiriyolarmış kız tarafıda onu süsleyip nişan tepsisi olarak kullanıyormuş doğruluğundan emin değilim ama çok kişi dediği için arada kaldımn ama aynı gün olucağı için biz ayrı tepsi almak zorundayız diymi 2. de söz mendili olayınıda yeni duydum kayınpedere veriliyormuş galiba annemde bilmez pek öyle adetleri ben magnet lavanta kesesi vs tarzı birşeyler yaptırıcam ama söz mendili nasıl olur ve sadece kayınpederemi verilir çok cahilim bu konularda :2: sen nasıl bir yol izledin sorularım hakkında hiçbi bilgin var mı yada bilgisi olan arkadaşlarrrr şimdiden teşekkür ederimm

Amin cümlemize inşallah diyerek başlamak istiyorum ve gelelim sorularına fıstık :) Bu arada izmirde yaşıyorum
1-Şimdi bizim söz olucaktı öncelikle sonradan nişana döndü, bizde erkek çikolatayı tepside getirmez nişan çikolatası olarak bilinen gümüş kaseler olurya onlarda gelir tepsiyi erkek alır
2-Söz mendili bizde yok bende ilk buradan duymuştum onun yerine misafirlerimiz için kesecikler içinde minik süs eşyaları aldık annemle onları dagıtıcaz

Umarım yardımcı olbilmişimdir sanada mutluluklar dilerim
:16:

Back