kayınvalide ile ilişkileriniz

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
318
Hatay
ben 5 aylık evliyim kayınvalidem farklı bir şehirde yaşıyor biz farklı bir şehirdeyiz
ne evi yerleştirirken geldi ne bu 5 ay içinde evimize geldi . ben tlf ile ararsam konuşuyor o da çok kısa ve öz bir sıcaklık yok...
kendisi de beni 1 kere aradı 5 ay içinde ... ben çok şey mi bekliyorum
normali bu mu bu nun
arkadaşlar çok merak ediyorum sizlerin kavınvalidesi sizlere karşı nasıl davranıyor ???
ne sıklıkla görüşüyorsunuz ?* özelllikle farklı şehirlerde yaşayanlar a soruyorum

biz aynı şehirde yaşıyoruz ama dayanamadım konunu görünce yazmak istedim.çok şanslısın:)

evi yerleştiririken gelse herşeye karışsa,evinize her geldiğinde size sormadan eşyaların yerini değiştirse, sabahın köründe çatkapı gelse,sürekli arayıp şu kanalı aç şu programı izle diye arasa çok çekilmez oluyor inan.mesafe herzaman iyidir:)

aslındda ben de bu durumdan pek rahatsız değilim ama
acaba beni istemiyorlar mı??
onun için soruyorum sizlerin ilişkileriniz nasıl acaba diye

Biz farklı şehirlerdeyken haftada bir telefonla konuşurduk.

Senede 1-2 defada evimize gelirlerdi...

Seninki de dert mi şimdi :)

Bence hiç dert etme en güzeli. Sen mesafeni koruyarak ara sor, yeter.
Benim kv de baska sehirde. Ev yerleştirirken yoktu hic bir aşamada. Evlendikten 1 sene sonra geldi evime. Onda da karışmadigi yer , girmediği alan kalmadı evimde:) gelmeyeydi iyidi hani:)
Gerçi artık geldiginde hic karışmıyor o ilk yıla özeldi.
Benim kv de ben aramasam pek aramaz. En güzeli bosver. İstemediklerini de düşünme. Ben de ilk yıl hep oyle düşünüyordum beni istemiyorlar diye simdi sallamıyorum bile :)

yok canım hiç dert etmiyorum halimden memnunum ....
diğer insanların ilişkileri nasıl acaba diye merak ettim sadece ...
bizim durumda olanlar da varmış

rahatlık mı tepiyo arkadasım seni :) farklı sehirlerde değiliz kaynanamlarla 15 gündür dogum yapmısım ve onların yüzünden 15 günlük bebegimle beraber 5 gündür babamgildeyim küsüp geldim keske yerinde olaydım evliligime hep parmaklarını taktılar ve beni bu hale getirdiler

şanslı gelinlerdensin.....

Allahım darısı başımaaa

haha kızlar çok komiksiniz

bence de çok şanslısın. benim kv de balayımızda bile günde 4 defa aradı. niye hiç aramıyosunuz diye sitem etti.
evliliğimizin ilk ayında gün aşırı aradı yavrum niye aramıyosunuz . bi hatam mı oldu. olduysa özür dilerim. ille beni ara hergün filan. ben de inatla aramadım.
şimdi çok şükür ayda bir kez arıyor. aslında iyi insanlar ama ben çok hoşlanmıyorum böyle fazla samimiyetten.

benimkide aynı şehirde ama 45 km kadar uzaklıkta hiç bana gelmez aramaz sormaz gittimmi konuşmaz yapısal olarak beni bi yere götürmez çok sorun ediyorum bnde bunları evliliğim çatırdadı bu yüzden beklemiyceksin yoksa mutlu olamıyosun 35 haftalık hamileyim 2 defa evime geldi biri ramazanda yemeğe davet ettim biride başka bi şehirden kardeşi gelmişti ve evimi görmemişti onunla oturmaya evime otobüsle nasıl gelinir onu bile bilmiyo yani o derece çok sıkıntı etme bnce mutsuz olursun..

canım ya çok üzüldüm sana ((
daha önce de yazdığım gibi asla şikayet etmiyorum çok ta memnunum bu durumdan
sadece diğer insanlar nasıl acaba diye merak ettim ...
senin de allah yardımcın olsun çok zor ...

Allah razı olsun canım Rabbim kimseye yasatmasın hiç kendimde değilim üstüne eşimi cok özlüyorumm aklımı oynatmak üzereyim naabacam hiçbilmiyorum

Bende de ayni model kayinvalide var :))
Bende beni aramiyor diye baslik acmistim.
Sagolsunlar hala aramaz, arada kaynim caldirdi birkac kere, onun disinde her hafta aramaya calisirim bende.
Esime kalsa hic almaz teli eline.

Senin neden sorun yaptigini da gayet iyi anliyorum.
Ben mesela Turkiyeye donus yapacagim kendi basima.
Onlarda bunu biliyorlar, insan bir tel acip, naptiniz diye sormalarini bekliyor.
14aylik evliyim bizide 2 kere anca aradilar.
Onda da cok para tutmus.

Mesafe en iyisi bosver cnm, sana nasil davraniliyorsa,
sende ayni karsiligini ver.

Allah vermiş kaç tane göz sana, hala bir tane daha diye şikayetleniyorsun.
ne kadar uzak o kadar iyi, rahat ol, uzak oluşlarının tadını çıkar...

bu arkadaşları yılın talihlileri ilan ediyorum

yok canım ne sıkıntı etmiyorum :))
siz bu hamilelik günlüğünü nasıl ekliyorsunuz??
ben eklemeye çalıştım ama olmadı

10 dk mesafedeyiz görümcele...
2.5 yılda 3 kez geldi...
1. yemeğe
2. kavgaya
3. komşunun cenazesine....

3 kez aradı....
1. nabıyon ne ediyon..
2. tehdit
3. evden kovmak için....

abi ne ne kocadan yana şans var bende ne kocamın ailesinden yana...
valla kötü niyetli saygısız biri değilim ama kızlar annesinin kaderini yaşarmış demek doğruymuş...

1.5 yıllık evliyim farklı şehirlerdeyiz 1 kere geldi yanıma 10 gün zor kaldı ,ararsam konusuruz yoksa aramaz beceremediğini söyler ama ben yine de hiç gönül koymadım her seferinde şen şakrak konusurum hafiften iğneler gibi olursa da hiç çekinmeden lafımı söylerim tabi eşim çok anneci olmadığı için karışmaz dediklerime bende saygı çerçevesinde hoşuma gitmeyen şeyler olunca söylerim.Bu ay doğum yapacam onun için bile çocuk ele avuca gelince gelirim dedi ben de iyi o zaman seneye bebek yürürken gelirsin dedim :)) yani çok takmayın sevin kayınvalidelerinizi sonucta eşinizi doğurmuş yetiştirmiş ve ileride bizde kayınvalide olucaz ne ekersek onu biçeriz

Eşlerimiz neden mantar gibi yerden bitmiyor diye isyan edesim geliyor böyle şeyleri okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…