ben 5 aylık evliyim kayınvalidem farklı bir şehirde yaşıyor biz farklı bir şehirdeyiz
ne evi yerleştirirken geldi ne bu 5 ay içinde evimize geldi . ben tlf ile ararsam konuşuyor o da çok kısa ve öz bir sıcaklık yok...
kendisi de beni 1 kere aradı 5 ay içinde ... ben çok şey mi bekliyorum
normali bu mu bu nun
arkadaşlar çok merak ediyorum sizlerin kavınvalidesi sizlere karşı nasıl davranıyor ???
ne sıklıkla görüşüyorsunuz ?* özelllikle farklı şehirlerde yaşayanlar a soruyorum
ben 5 aylık evliyim kayınvalidem farklı bir şehirde yaşıyor biz farklı bir şehirdeyiz
ne evi yerleştirirken geldi ne bu 5 ay içinde evimize geldi . ben tlf ile ararsam konuşuyor o da çok kısa ve öz bir sıcaklık yok...
normali bu mu bu nun
arkadaşlar çok merak ediyorum sizlerin kavınvalidesi sizlere karşı nasıl davranıyor ???
ne sıklıkla görüşüyorsunuz ?* özelllikle farklı şehirlerde yaşayanlar a soruyorum
şanslı gelinlerdensin.....
Allahım darısı başımaaa
rahatlık mı tepiyo arkadasım seni :) farklı sehirlerde değiliz kaynanamlarla 15 gündür dogum yapmısım ve onların yüzünden 15 günlük bebegimle beraber 5 gündür babamgildeyim küsüp geldim keske yerinde olaydım evliligime hep parmaklarını taktılar ve beni bu hale getirdiler
canım ya çok üzüldüm sana((
daha önce de yazdığım gibi asla şikayet etmiyorum çok ta memnunum bu durumdan
sadece diğer insanlar nasıl acaba diye merak ettim ...
senin de allah yardımcın olsun çok zor ...
normali bu mu bu nun
normali bu mu bu nun
benimkide aynı şehirde ama 45 km kadar uzaklıkta hiç bana gelmez aramaz sormaz gittimmi konuşmaz yapısal olarak beni bi yere götürmez çok sorun ediyorum bnde bunları evliliğim çatırdadı bu yüzden beklemiyceksin yoksa mutlu olamıyosun 35 haftalık hamileyim 2 defa evime geldi biri ramazanda yemeğe davet ettim biride başka bi şehirden kardeşi gelmişti ve evimi görmemişti onunla oturmaya evime otobüsle nasıl gelinir onu bile bilmiyo yani o derece çok sıkıntı etme bnce mutsuz olursun..
Bende de ayni model kayinvalide var :))
Bende beni aramiyor diye baslik acmistim.
Sagolsunlar hala aramaz, arada kaynim caldirdi birkac kere, onun disinde her hafta aramaya calisirim bende.
Esime kalsa hic almaz teli eline.
Senin neden sorun yaptigini da gayet iyi anliyorum.
Ben mesela Turkiyeye donus yapacagim kendi basima.
Onlarda bunu biliyorlar, insan bir tel acip, naptiniz diye sormalarini bekliyor.
14aylik evliyim bizide 2 kere anca aradilar.
Onda da cok para tutmus.
Mesafe en iyisi bosver cnm, sana nasil davraniliyorsa,
sende ayni karsiligini ver.
benimkide aynı şehirde ama 45 km kadar uzaklıkta hiç bana gelmez aramaz sormaz gittimmi konuşmaz yapısal olarak beni bi yere götürmez çok sorun ediyorum bnde bunları evliliğim çatırdadı bu yüzden beklemiyceksin yoksa mutlu olamıyosun 35 haftalık hamileyim 2 defa evime geldi biri ramazanda yemeğe davet ettim biride başka bi şehirden kardeşi gelmişti ve evimi görmemişti onunla oturmaya evime otobüsle nasıl gelinir onu bile bilmiyo yani o derece çok sıkıntı etme bnce mutsuz olursun..
normali bu mu bu nun
10 dk mesafedeyiz görümcele...
2.5 yılda 3 kez geldi...
1. yemeğe
2. kavgaya
3. komşunun cenazesine....
3 kez aradı....
1. nabıyon ne ediyon..
2. tehdit
3. evden kovmak için....
abi ne ne kocadan yana şans var bende ne kocamın ailesinden yana...
valla kötü niyetli saygısız biri değilim ama kızlar annesinin kaderini yaşarmış demek doğruymuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?