ayni apartmanda yasayinca anahtar vermek bana normal geliyor,
benim komsumda anahtarim var, tatilde ciceklerimi suladi, veya ola ki anahtari unuttugumda sorun yasamiyorum gibi. Onun anahtari da bende var. Neredeyse butun oturdugum evlerde anahtarimi birilerine vermisimdir, maalesef anahtar kaybetmisligim cok cunku. O yuzden ayni apartmandaki birine vermissem kendimi sansli gorurum. Ama anahtarlari var diye zirt pirt size girip cikmalari enteresan geldi. Ne yapiyorlar gelip de?
yani atiyorum cocuklari 2-3 saat sizin evinizde oyaliyorlarsa o da normal degil mi? cocuk zaten sikiliyor, gunluk programda 2-3 saat kendi odalarinda kendi oyuncaklari ile oynatsa kayinvalide, bana sahsen gayet guzel bir plan gibi gelir.
Gorumceye ben de hak verdim,
hele ki o da genc, ergenlik caginda ise cok normal boyle stresini yuksek perdeden yansitmasi. Sizin cocuklar da buyuyecekler, goreceksiniz o zaman.
amma velakin,
esiniz ve siz oturup konusmalisiniz.
Yani cok sanslisiniz aslinda, ama biraz da fazla sorumluluk atmissiniz ustunuzden gibi geldi bana.
Aksam yemeklerini evinizde yiyin, biriniz bir gun, digeriniz diger gun yemekten sorumlu olabilir, veyahut haftasonundan yapilabilir tum yemekler gibi, bir cok fikir dusunebilir.
Elbette ikiniz de daha zorlanacaksiniz ama olmasi gereken bu. Cekirdek aile olmanin ilk sarti, cekirdek sorunlari evde comektir, gezmek su bu degildir, onlar sonra gelir.