- 23 Ağustos 2021
- 37
- 11
- 18
- 43
- Konu Sahibi kardelen1993
Merhaba evimin anahtarı kayınvalidemde , eşim evlendigimiz zaman bisi olur falan diye vermişti.Ben çalışıyorum ve çocuklarıma kayınvalidem bakıyor.yemegimi de kayınvalidem yapıyor.yemegi alıp yukarıda yiyoruz fakat bazen evine çağırdığı da oluyor.Görümcem evde bizi görünce suratı 5 karış oluyor, etrafa bağırıp çağırmaya başlıyor,kusura bakmayın sizin yüzünüzden çocuktan da bıktım vs laflar ediyor.Çocuklar gürültü yapsın kendini parçalıyor bağırırken , söylesem onlar bizim çocuğumuz diyorlar, ayrıca evimin anahtarı onlarda olduğu için rahat rahat girip çıkıyorlar, geçen gün eve misafir geldi işten geldim.dedim anne nerdeler demesin mi sana çıktılar, cuma günü ev leş.yolgecen hanı gibi ev giren çıkan belli değil.Birde üstüne üstlük hiç çağırmiyormusuz onları öyle diyorlar.Bende hep bizdesiniz fırsat kalmıyor dedim.o günden beri ters ters bana karşı konuşmaları.Bende meraklı değilim bu durumda olmaya ama eşim çocuk olunca işten çıkmama hayır dedi , bakıcıya hayır dedi , sen çık ilgilen ben çalışayım dedim hayır dedi.depresyona girdim onlar yüzünden.cocuklara da 3.5 sene annem baktı 2.5 senedir kayınvalidem de.kafayı yicem artık